benim lan o :D
Printable View
Allahından bulsun ..
doktor s2k haklı :D bende gazlıyorum aslında yapmamak lazım ama yapılıyo işte kimse sütten çıkma ak kaşık değil :)
hersey tamam, vurabilir kazadir bu sonucta, makasa girersin beceremzsin vurursun o da tamam ama vurup kacmak nedir?
vur, dur tutanak mutanak tut yada adamin hasarini karsila eyvallah..
ama hem hasari karsilamayacaksan ya da trafik sigortan yoksa e o yolda gazlama be .... cocugu.
kendi halinde giden adamin irzina gectin resmen..
Yahu kim ister hem kendi arabasının hemde başkasının malının ırzına geçmeyi ? Olmuş işte bi kere bide sanırım durmama sebeplerinden en büyüğü gazlaya gazlaya gittiği sürece geçtiği tüm araçların kaza yerinden geçerken görüp arkadaşı dayak yapma ihtimallerinin yüksek olması olabilir :D:D:D
Sanki ben yaptım amk kazayıda he niyeyse savunup duruyorum :D diyet bana yaramıyor :p
İşte kazadan sonra g.t yemeyince arkadaş topuklamaya çalışmış ama yazılanlara bakılırsa başarılı olamamış :D
Dediğim gibi bende en büyük etken o kadar insanın içinde kalıp ağzı yüzü dağılacak diye korkmuştur diye tahmin ediyorum ;) Düşünsene ben soldan gidiyorum bi anda nolduğunu şaşırıyorum :beuj: bence hiç durmasın :D
Tam sopalık
Makasçılardan nefret etmişimdir, aldıkları beddua da cabası. Yapmayın, yaptırmayın.
Trafikte çok acelem varsa makas değil de aracın önünü açmak maksatlı sık şerit değiştiriyorum. Ne zamanki bakıyorum biri götüme takıldı, gideceğim yere geç kalacaksam da frene basıyorum. ROLL 4 EVER