son günlerde kolada ki tat değişikliğinin farkında olanlar vardır muhakkak kola içmekden soğuttu belki iyi oldu benim için ama tadı cola turkaya benzemıs sizcede öyle mi![]()
son günlerde kolada ki tat değişikliğinin farkında olanlar vardır muhakkak kola içmekden soğuttu belki iyi oldu benim için ama tadı cola turkaya benzemıs sizcede öyle mi![]()
çok nadiren içerim kolayı ve coca cola company ürünlerini,en son bir yudum almak zorunda kaldığımda değişik bi tat vardı sanki toprak kokusu gibi hissetmiştim.
Son bir kaç haftadır bıraktım kolayı tamamen. Dikkat ederseniz kutu kolanın üzerine içindeki maddelerin oranlarını yazmışlar ve o kutu kolanın sanırım %37 gibi bir miktarı şeker. Cidden rahatsız etti onu görmek. Şimdi su,soda,çay,ev yapımı erik vişne suyundan devam![]()
farkındayım ben böyle ağızda kekremsi bi tat bırakıyor... kolanın tiryakisiyimdir ama içmekten soğuttu diyebilirim asidide baya azaldı gibi sanki ilk açtığında ( ilk bardakta ) çok güzel sonra tırt![]()
Herkes ektigini Biçer bu hayatta...
ohh be sorun bende değilmiş demekki son zamanlarda sürekli farklı yerlerden almaya başladım eski tadı yakalarım umuduyla ama hepsi daha bi şekerli daha bi bayar hale gelmiş.. kolayı azaltmaya başladığım şu günlerde iyide oldu aslında..
nerde o eskiden içerken burnumuzu sızlatan kolalar![]()
bardağı kafaya dikince gözlerde bi sulanma olurdu şimdi 2.5 ltyi kafaya dikiyorum hiç bişey olmuyonerde o eski kolalar
![]()
çay sevmiyorum sigara içmiyorum bi kola zevkimiz vardı oda gitti
Sişelerin üzerinde dolum tarihleri var . Özellikle yaz aylarında ona dikkat edin . Mümkün olduğunca yeni şişelenmiş olanları içerseniz farkı anlayacaksınız.
pepsi formunda cola eskisi kadar hoş değil![]()
şişe iyi oluyoda oda keseye zarar ben cok ictigim icin yetmıyo zaten 3 tanesı 2.5 lt cola parası![]()
Ben geçen Ramazan ayı bittikten sonra bırakmıştım. Bu Ramazan ayında da her iftarda içtim. Kocaman buzlu bir bardak kola iftarımın vazgeçilmezi
Ancak şu bir gerçekki içmediğiniz zaman belli bir süre sonra önünüze gelse dahi canınız istemiyor. Ama bir içmeye başladınız mı sürekli içmek istiyorsunuz. Buna tekrar Ramazanda içmeye başlayınca ve aynı şekilde şuanda bırakmış olmamla da tekrar anlıyorum. Kesinlikle bağımlılık yapıyor.
Son zamanda içmediğim için bu tad değişikliğini bilmiyorum ama içerisindeki bileşenlerin ne kadar zararlı olduğunu okuduktan sonra bırakmıştım(yine Ramazan hariç.)
"İlk 10 dakikada: Kanınıza hemen 10 çay kaşığı kadar şeker girer. Bu normal günlük dozun 100 katı kadardır. Bulantınızın olmamasının nedeni içinde bulunan 'fosforik asiddir'. " alıntıdır.
babamın iş yerinde amerikada satılan kolalardan var yemin ediyorum biz şekerli şerbet içiyoruz Türkiyedemarka aynı coca cola(kutu kola şeklinde) dışı mavi bir asit var anlatamam insanın içini ferahlatarak gidiyor böyle gözün mözün her yerin yaşarıyor
Bizim Türkiyeye de paso kötü olanları kakalıyorlar resmen ben bunu gördüm
![]()
Herkes ektigini Biçer bu hayatta...
ben bi kaç hafta önce kıbrısdaydım türkiyede ki içtiğimizle orda ki cidden farklıydı dediğini şimdi anlayabiliyorum
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)