Boyle sonuclanan konulara bayiliyorum :) göte şişe sokup buraya resim koyulmasi taraftariyim
Printable View
Boyle sonuclanan konulara bayiliyorum :) göte şişe sokup buraya resim koyulmasi taraftariyim
geçmiş olsun dostum.kahpelik diz boyu.hayatımda bıçak taşımadım ama taşıma ruhsatı aldım artık kendime.
öncelikle geçmiş olsun gökhan
sorunu halletmiş olmanıza bir şekilde, gayet sevindim:D
meraktan çatlamak üzereyim, üzereyiz eminim
Bu kadar insan bi açıklama bekliyor. :D
bi açıklama noooluur :D abi naptın lavuklara :D
Gokhan abı yasıyormusun :)
Ama benim adım elvan dalton ben gezerim balkon balkon :) eferim eferim :)
arkadaşlar sonuç beni tatmin edici. anlamışsınızdır siz anlıcanızı böyle ortalığa yazılabilcek birşey değil. yani ha 155i arayıp ihbar etmişiz ha buraya yazmışız napıldığını ;)
tatminkar olarak hallettik.
konumuzla alakası olmayaraktan tiner + kum + şeker motora napar çok merak ediyordum, (dün bir arkadaş öğretti sağolsun) :D :D :D :D
Bir metin yazıp her merak edene özel mesaj atsanız ?
yok ya hiç bişi yapmadık. biz adalete türk hukukuna güveniyoruz.
ama dedim ya konuyla alakasız olarak geçenlerde bir arkadaşın araca şeker kum tiner gaz yağı biraz oto boyası biraz balata spreyi v.s v.s uzun listede bir kimyasal atmışlar. çocuğun arabada motor kırmış kol biyerlerden çıkmış, hatta blokta kırılan parçalar varmış :(
ne kadar üzüldüm bir bilseniz bahsettiğim yakın arkadaşıma :D :D :D :D :D :D :D :D
Arkadaşınıza çok üzüldüm .. :D
onun bunun çocukları okurken dellendim resmen geçmiş olsun abi böyleleri tek bulunca kral sen kalabalık olunca soytarı olurlar artık kornaya basmaya bile gelmiyorlar
edit: :hahaha: çok iyi yapmışsın abi müstahak bunlara
hakkını verseydiniz bari iyice :)
Allahın adaleti iştee arkadasınız kim bilir kimin canını yaktı :( :( ahhh ahhhhh