Umarım toplatmaya yine tanıdık bi yere gelir:D 2 kere kol gothe..
Printable View
Umarım toplatmaya yine tanıdık bi yere gelir:D 2 kere kol gothe..
daha ne isterki insan uzat ayakları kumsala tiner kum şeker :D
Yanliz gokhanla tartismali falan olan varsa simdiden ozur dilesin ben uyarayimda:)
Kanka yanl8slikla mesajini falan sildiysem kusura bakma olur mu?
Olgar abi alemsin :D
Gokhan abi uzuldum arkadasina yav :)
Geçmiş olsun
İçkiye zam az yapıldı bence biraz daha artmalı, büyük geçmiş olsun size gerçekten
tarifi bi kenara yazıyorum karışım güzel olmuş elinize sağlık :D
harbiden sanayi işi olmuş :D
Böyle bir durumda sadece şeker aracın birdaha yürümeyecegi anlamına gelir istedikleri kadar motor yaptırsalarda nafile araç artık hurdaya gider :)
Geçmiş olsun bu tür hayvanlar için kanunlar işlemiyor adam bıçaklamanın bile doğru dürüst bir cezası olmayan ülkede yaşıyoruz. Organize ve çete kapsamına girmediği sürece her b.ku yemek serbest gibi....
Bu konudan bağımsız olarak bu tür konular için dayanamadım;
Her taşıma ruhsatı olan kavga ettiği herkese ateş edebilir diye bir hakkı yoktur. Bu tür olaylarda hemen sık , vur vs. deniyor böyle bir şey yapamazsınız.
Nefsi müdafaa olması için gerekli koşullar karmaşıktır bana bıçak çekti diye vuramazsınız çünkü karşınızdaki adam silahı görünce korkutmak için çektim der vs. ve sizin durumu ispat etmeniz gerekir bu arada da hapis ve ruhsat iptaliniz gerçekleşir. Karşınızdaki kişi size saldırıp birkaç tane vurduysa veya yaraladıysa o zaman kendinizi savunursunuz onda da adam sizi yaralayıp uzaklaşırken müdahale ederseniz gene durum sizin aleyhinize olur.
Unutmayın İzmir'de bir yıl kadar önce kavga ayırmak için gelen polis memuruna sandalyelerle saldıran şahısları polis vurdu ve bir kişi öldü. Burada kimse polis görevini yapıyordu karşıdaki saldırdı nefsi müdafaa falan demedi gazeteler nerdeyse polisin asılmasını istedi. Çünkü karşıdaki sandalye ile saldırdı polis silah ile orantısız güç kullandı dediler ki karşıdaki görevli bir polis ve taşıma ruhsatı olan bir vatandaştan daha çok silah kullanma yetkisi var. Yani o durumda siz olsaydınız gazetelerde boy boy şehir eşkıyası veya şehir magandası diye fotolarınızı görürdük.
Hadi hepsini geçtim karşıdakine sıktınız eğer o kurşun seker ve başka birine zarar verirse ne vicdanınız ne kanun sizi rahat bırakır.
Lütfen bu tür konularda biraz daha duyarlı olun burada konuları okuyan kanı kaynayan gençleri düşünerek biraz daha dikkatli yazın.
Bu tür durumlarda aklıma hep aşağıdaki karikatür geliyor, cidden trajikomik durumlar yaşanıyor ülkemizde.
Kardeşim bıçaklandı, bağırsaklarına girecek kadar derin 8 cm - 6 saat ameliyatta kaldı, bıçaklayanın infazı varmış şikayetçi olduk, 6 ay sonra çıktı.
sen kalkar adama vurursun düşer kaldırıma kafayı vurur ölür, yıllarca içerde yatarsın bi kanı bozuk için, o yüzden ite bulaşmaktansa çiti dolaşmak evladır.
http://www.edize.com/img/content/32/...ci-403x403.jpg
yazık arabaya... arabacı forumundayızya ondan diyorum :( keşke sahiplerini pataklasaydınız sağlı sollu
Gökhan bu karışımı aracın benzin depo kapağındanmı döktün?
şeker napıyo daha önce de duymuştum bu olayı
Motoru patlatıyo :D
Dostum hiç düşündüğüm gibi değil :D Bak Ozan yazmış.Bacaklarına sıksan bile aylarca yatarsın.Hatta yıl bile olur... Havaya sıksan bile yatabilirsin... 2 tane itin dölü öldü diye 30-40 sene yersin.Bizim yaşımızda biri için müebbet demektir o zaten.2 tane itin dölü için yatamısın bir ömür boyunca hapishanede ? Bak sana bir örnek vereyim , benim arkadaşım kocaelinde saldırıya ugradı.. tinerciler tarafından.. 3-4 tinerci elinde maket bıçagı vs ile.. Buda uzaklaştırmak için bitanesine yumruk attı.Yumruk yiyen tinerci cocuk geri geri yere düştü sahilde kafasını kayaya vurdu ve öldü.. 7 sene yattı biliyormusun cocuk.. yanında vurmayan arkadaşları bile hüküm giydiler azda olsa.. Öyle adam vururum , kefaletle serbest kalırım amerika değil burası :) Sağlam dayak atıcaksın kafa gözünü patlatıcaksın o kadar... Onda bile gitse şikayetçi olsa yine sana patlar..
sağlam dayak attığın adam polise gidip şikayet etse ve elinde sağlam bir avukatıda varsa o zaman gene işin zor.. insanlar kinci olmaya görsün adama attığın dayak fena koymuşsa her tür iftirayı atar heleki dövdüğünde teksen iki tane yalancı şahit tutsa biz gördük einde silahı bıçağı vardı öldürmeye yeltendi yada tehdit etti deseler işlenilen suçun şekli bile değişir basit bir adam dövmeden adam öldürmeye teşşebbüse kadar gider.. cezaları söylememe bile gerek yok sanırım..