Esenyurt tam bir pislik yer ya. Herşeyiyle yemin ederim Allah korumuş büyük geçmiş olsun abi.
Esenyurt tam bir pislik yer ya. Herşeyiyle yemin ederim Allah korumuş büyük geçmiş olsun abi.
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
Cok gecmis olsun gercekten can *****i. Ayni guzargahta 1 bucuk ay once gunduz saatinde isiklarda herkesin gozu onunde geldi park halindeki arabanin camini kirdi rahat rahat aldi telefonu kacti gitti. İsin yoksa bulunmicagin bulunsanda hemen cikip gidicegin bir yer.
34 HH 9458
MK6 JETTA
bi yakalasam böyle tipleri kafaları ile götlerinin yerini değiştiricem ama bana denk gelmio. yemin ediyorum bayıltana kadar dövüp uyandırıp beni gebert dedirtene kadar yeniden sopalamak istiyorum.
Geçmiş olsun gökhan.
IN BOOST WE TRUST
Böyle şeyler okuyoruz üzülüyoruz kendi kendimize sakin olmak lazım diyoruz ama lakin trafiğe çıkınca bu yasananları unutuyoruz hemen kavgaya hazırlıklı oluyoruz..
Allah hepimizi korusun.Cidden bi anlık seyler çoğu şeyı alıp göturebılır
geçen sene mimarobada oturuyorduk. herşey güzeldi. şimdi esenyurtta. esenyurtun aq. gelip birde burdaki evlere millet 200 250 milyarı nasıl verirler hangi kafayla verirler anlamam. her sokakda 2-3 tane torbacı var soktumun memleketinde.
muhtemelen dünkü saldırganlarda torbacıydı galiba.
bütün arkadaşlara teşekkürler iyi dileklerinden ötürü. birazdan hiç bir suçu olmadığı halde karışıklıkta yanlışlıkla sürttüğüm aracın sahibini bulucam masrafını halledicem. biz adamız. o oçler gibi yediğimiz halttan kaçmayız.
onlarıda tarif ettim tüm sanayiye. polisle olcak gibi değil bu iş. en güzeli sanayi usulü halledicez inşaallah.
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
Abi geçmiş olsun, Esenyurt gerçekten pislik bi yer Nerde apaçi, nerde barzo kro varsa dolmuş a.q semtine. Sıfatlara baksanız atla eşşegin çiftleşmesinden meydana gelmiş dersiniz. Allah korumus abi iyi cıkıp bıcak saplamamıs yada silah cekip ateş etmemiş.
Tekrar geçmiş olsun umarım kamera kayıtlarından kim oldukları bulunur ve hesabı sorulur..
yinede polisin de haberdar olmasında fayda var derim.. gene kendi yöntemlerinizi uygulayın ama sora niye bize söylemedin durumu çıkarsa o dediğiniz haksız duruma düşersiniz..
Allah kötüye denk getirmesin insanın hayatı bir anda bambaşka bir boyuta geçiyor. Çok geçmiş olsun
Geçen sene tabela durağında birisi aynı dediğin gibi yola atladı zar zor kurtardım. Napıyosun dediğimde ana avrat küfretti. önünü kestim. kapılarını kitledi inmedi aşağı. arabasını komple yamulttum. Sonuç sağ el boksör kırığı 2 tane. 1,5 ay alçılı gezdim..
Abi 50 60 liraya elektro şok cihazı al ver yansın patlasın itler 15 dakka kendine gelemez o sıradada zaten tüm fantazileri uygularsın bu itlerin üzerinde
geçmiş olsun böyle bir durum inşallah birdaha kimse karşılaşmaz ama karşılaşırsada en iyi yol kaçmak bana da silah çeken oldu hepimiz aklı başında insanlarız köpekle köpek olmayalım
kamera kayıtlarına ve tanık ifadelerine fazla güvenmeyin karakola gidip şikayet etmelisiniz.
Araçlarının hasarlanmasından dolayı sizi şikayet ettikleri andan itibaren vereceğiniz ifadeye şüpheyle yaklaşacaklar
Savcının size soracağı ilk soru "madem böyle oldu neden şikayet etmedin?" olacak..
Sizi mala zarar verme suçundan şikayet edip 4 bin TL de onarım bedeli talep ettikleri vakit artık sanayi usulü çözüm işinizi görmeyecektir.
Gökhan cok gecmis olsun.
Biber gazını ihmal etme.
3 tane bitirmiş ve tecrübe etmiş birisi olarak söylüyorum ki cok etkili
Büyük geçmiş olsun Gökhan , 1-2 saat önce banada salça oldular yolda ama hiç oralı olmadım. Bazen olanları görmemek en hayırlısı.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)