User Tag List

Sayfa 3/5 İlkİlk 12345 SonSon
82 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: çevirmeden kaçmanın cezası

zekky - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mersinde gözneden inerken alkollü jandarmadan kaçtığımızda arkamızdan havaya ateş açarak durdurdular.
    Mersinde o işler biraz sıkıntı. Ha 207 varken 2 kere çevirmeden kaçtım sıkıntı olmadı ceza bile gelmedi.
    Ama bazen öyle çevirmeler oluyorki asayiş trafik hepsi birlikte alkolünden arabanın içi aranmasına kadar öyle bi çevirmeden kaçmayada hiçbi zaman totom yemez sonuçta terör bölgesi gibi bişeyiz napacakları belli olmaz alkol yüzünden *** yoluna gitmeye değmez.

emrekuzdere - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben bir kere kaçmıştım, hiç birşey olmadı ceza vs de gelmedi. Başka bir arkadaş kaçmıştı onun plakayı bir kaç gün ekiplerin elindeki kağıtlarda gördük yani galiba arama gibi bir durum oluştu. Niye kaçtığıma da gelirsek, burası büyük şehir değil, burada cam filminden araba bağlıyorlar ve yediğimiz cezalar artık çok can sıkar oldu. Neden kaçmayayım ki??
    98'ies - 05'vtec2 - 93'Accord - 08'Accord - 05'Jazz - 98'Twingo - FD6 - E39 - G5Prelude - 99'Crv - 08'Auris - W204 - W176 - W164 - F20
    Alıntı RR-V8 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arabayı biz mi getirelim yoksa siz gelip bağlar mısınız?

SGTI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Can hic birseyden kiymetli degil polis hakli vurma yetkisi var hele teror olaylarin bu kadar cok oldugu donemlerde..malesef polislerin ates etme konusunda cok basarili olduguna inanmiyorum.kac kere poligonda egitim aliyor veya en soj ne zaman almistir ki 35 yasinda memur ? Sakat is.

rebeloghy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kardeşim diyorsun kaçanı yakalasın işi ne , yok oraya sıksın yok yırmıh atsın silah çekmesin ? EE bu adamlar bize maymun olmak için mi maaş alıyor ?

Kanun var yasa var ? Alkol aldıysan araba kullanmayacaksın . Ehliyetin yoksa hiç hiç kullanmayacaksın . Probleminiz nedir anlamıyorum ki , sen iç iç millete makas at bin türlü maymunluk yap sonra neymiş vurunca polis vuruyomuş polis devleti olmuşuz. Bir gram sevmeyen insana polis koruttunuz helal olsun

Alkollü araba kullanan biri anneni babanı ezse ne hissedersin ? Bunu düşünün de alkollü kullanın.

Baban trafik polisi olsun , dur ihtarından kaçan birini kovalıyor. Hani yakalasın işi ne dedin ya , kovalarken altındaki ekip otosu yetmedi kaza yaptı takla attı bişey oldu , öldü ?

Yakalasın işi ne Ben içip sıçayım , ihtardan kaçayım. Yakalasınlar..

Emre Ekrem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    370 tl gelmesi lazım, muhtemelen yazmamışlardır.
    /// PEUGEOT SPORT
    Undertaker

PSA Brothers

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şile'den geliyorum İstanbul'a doğru.Çalışma vardı o zaman 3-4 ay önce ve tek şerit ilerliyor, emniyet şeriti boş ve jandarma çekmiş arabasını.

Kibarca araçla yanaşıp dedim ki, geride 3-4 km araç kuyruğu var bu şeriti açta insanlar geçsin.Karşılığında ne beklersin? *sen var bakim evraklarını.

beni bi sinir aldı, gel allan dedim delikanlıysan evraklarımı. *o zaman dedi fotoğrafını çekim dedi.

Çek dedim profiline koyarsın godoş.Bastım gittim peşime 270 civarı bi ceza geldi tamda bakmadım rakamına.

Topaloğlu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Maxi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yukarıda yazılmış ya, çevirmeden yani polisten kaçmış
    polisten kaçmış diyorum anlaşılmıyor galiba? bakkaldan kaçmış değil.

siz kimsinizki polisten kaçıyorsunuz?
    sonra insan hayatı değersizmi oluyor?

o zaman şuna cevap ver:
    adam 300 promil alkollu
    polis çevirmesinden kaçıyor
    ve 10 dakika sonra kaldırımda yürüyen senin anne ve babana çarpıyor, ölüyorlar
    al sana insan hayatının değersiz oluşu nasıl oluyormuş gör.

not: çarpan o herifte 3-5 ay sonra hapisten çıkıyor.

nasıl?
    olmaz değilmi böyle bir şey? senin başına gelmez..

abi tamam haklısın da benim anlayamadığım neden direk adama sıkıyorlar giden arabada ki adamı vuracak kadar kabiliyeti varsa lastiğinede sıkabilir öyle değil mi

TechTurkey Maxi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    53 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı JusticeF0rALL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi tamam haklısın da benim anlayamadığım neden direk adama sıkıyorlar giden arabada ki adamı vuracak kadar kabiliyeti varsa lastiğinede sıkabilir öyle değil mi
    zaten latiklere sıkmıştır
    daa, her polis clint easwood değilki attğını 12 den vurabilsin.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kaçmayın siz de. Alkollü araç kullanmayın. Saçma sapan modlu arabalara binmeyin. Polis silahını da çıkarır evden de alır. Muneccim tassagi mı yiyorlar saniyorsunuz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kacalim diye yazmadim ben onlari, normal insanlar da o an panik hali ne yapacagini sasirip ilerleyebilir. Kafasina sikmak diye birsey olamaz, bir suru sebep olabilir o an.. Kacalim demiyorum ama o an panikle gecen adaminda kafasina sikilamaz.

Nasil diyorsunuz iste terorist olabilir falan olabilir, e cok masum normal bir insan da olabilir. Adam o an isareti gormez birsey olur kim bilir.

ulasoztas1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Lazarotti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Şile'den geliyorum İstanbul'a doğru.Çalışma vardı o zaman 3-4 ay önce ve tek şerit ilerliyor, emniyet şeriti boş ve jandarma çekmiş arabasını.

Kibarca araçla yanaşıp dedim ki, geride 3-4 km araç kuyruğu var bu şeriti açta insanlar geçsin.Karşılığında ne beklersin? *sen var bakim evraklarını.

beni bi sinir aldı, gel allan dedim delikanlıysan evraklarımı. *o zaman dedi fotoğrafını çekim dedi.

Çek dedim profiline koyarsın godoş.Bastım gittim peşime 270 civarı bi ceza geldi tamda bakmadım rakamına.
    jandarmanın emniyet şeridine girenleri engellemesi mi sizi rahatsız etti? Haklısınız keşke engellemse ve her girene 1000tl ceza yazsa zaten öğreniriz girmemeyi..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bir gece işyerinden çıktıktan sonra ilerlerken arkamdan bir araç selektö yapmaya başladı. Sanayi sitesinde karanlık bir sokaktayız. Bir süre aldırmadım. Daha onra dikkatli bakınca ön kaputta polis yazısını gördüm ve kenera çektim. Memur indi araçtan yanıma gelip niye durmuyorsun diye sordu. Tepe lambaların kapalı bulunduğumuz yere bak sen olsan durur muydun dedim cevap vermedi. Ayrıca madem durmamı istiyorsun yukarıdaki tepe lambalarından tek kırmızıyı yakman gerekmez mi dedim hiç cevap veremedi. Çalıştığım yeri de söyleyince muhabbet uzamadı.
    Şimdi gelelim konuya; eğer bu polis ben durmadım diye beni vursaydı görünürde haklı olacaktı. Dur dedim durmadı uyarı amaçlı ateş açtm ıskaladım (!) kafasına denk geldi diyecek ve görev icabı adam öldürmekten ceza bile almayacaktı. Bense ölmüş olduğum için olayın doğrusunu anlatamayacaktım...
    Adam öyle ya da böyle çevirmeden kaçmış. Sen hazırlıksız yakalanmışsın takip edemiyorsun. Plakasını alır ekiplere bildirirsin yakalanır. Artık her yerde mobese var. Aracı tarif edersin saati ve yeri söylersin plakasını çıkartırlar. Ekiplere dağıtılır ve kaçan şahıs yakalanır.
    Madem hepsi Clint Eastwood değil tekere sıkarken kafaye denk getirebiliyor ya yanlışlıkla oradan geçmekte olan annene babana denk getirse? Veya illa akraba olması gerekiyor herhangi birine denk getirse o zaman da böyle diyebilecek miyiz?

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hangi devirde yaşıyoruz, kaçtı diye arkasından sık öldür hangisi ya ? Polisler kurduğu çevirmenin 100 mt ilerisine yada kaçılabilecek noktaya bir ekip daha koyduğunda bu olay biter.Ordan kaçtıysa az ilerdeki çevirmeyi ayıktırırsın kapatır yolu çektirir sağa o zaman işte hesabı yediceddine kadar sorulur.O da olmadı mobese kamera dolu her taraf ordan plakası alınıp arkasından ceza yazılabilir ki amatör kaçanlar lambaları kapatmadan kaçtığı için plakasına arkadan yazılıyor.O da olmadı plakasını aldıysa asayişe devredip adresinden kendisine ulaşıp bulabilir,ha evindede yoksa bulamassa yakınlarına çöküp getirtebilir

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    siz olmaması gerekenleri yazıyorsunuz ama bu yazılanlar olmuş olay tabiki kimse kimseyi vurmasında günümüz türkiyesinde kaçmayan adama bile yanlslıkla ateş ediyorlar kaçarsanz ateş edilebiliceği aklnzda olsn işte.
    Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

Onamdar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Somalideki büyükelçiliğimize yapılan saldırı bomba yüklü bi araçla olmuştu
    Dur ihtarına uymamıştı açılan ateşte saldırganlardan 2 si vurulmuştu ama bi tanesi aracı patlatarak 1 polisin ölümüne sebep olmuştu. Polisi savunmuyorum ama nerden bilicekler üzerinizde bomba yada silah olmadığını.
    Everyday I ** çapuling...

rebeloghy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben izmirde çevirmelere girip ne artistlik yapanlar gördüm.. Sis açık diye girdik çevirmeye 6 7 araba bekliyoruz ceza sırası, lavugun biri dur bak aricam şimdi benim babam halil öztürk amcam taşak dayım koşak vırt zırt etti , adamları canından bezdirdi 77 lira ceza için .

O vurulma olayındaki kişi adım gibi eminim öyle çevirmede ihtarı görmedi , dalgınlıkla devam etti , panikle duramadı şaşırdı sonra arkadan sıkıp vurdular değildir!!!!

Polise bin türlü artistlik yap , hem de bunu haksızken yap , sonra kaçarken sıkarlar tabi. Kural ihlali yapıp , polise hakaret artislik ıvır zıvır yapan adam ışınlasın kendini , ya kafadan vururlar ya kan alırlar

kalender61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben kactım ve ruhsat adresıme 370tl geldi.daha sonra polıs bır arkadasıma sordugumda suphelı bı durum olursa adres tespıtıyle sorguya alınabılırsınız bu dogru ama buyuk ıhtımal hız yaparken kactıgım ıcın sadece ondan ceza yazdılar yanı 370tl
    --34 BBY 36 Evolution VIII--

Rally Art Mr Edition EVO IX

TechTurkey Maxi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    53 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    *yazı geneledir

durmamak sizin hakkınız öylemi düşünüyorsunuz?
    yani polis çevirmesinde isterseniz durmazsınız yada kaçarsınız-kaçabilirsiniz.

bir adım ileriye gidin o zaman? sizi polis çevirmesin bu nasıl?
    bilmiyorumda, kim olduğunuzu sanıyorsunuz acaba?

ben bugüne kadar yüzlerce çevirmeye yakalandım,
    hiç kaçmadım kimsede bana ateş etmedi.
    bu kadar basit.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2009 da bi kere çevirmeden kaçtım polis iş yerine gelmişti ertesi gün, savcılığa göndermişti. babamın adına kayıtlıydı araba 900 küsür lira bi ceza olmuştu ifadeden sonra.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)