Normalde kaput, silecekleri kaldirmaya izin vermiyor.
Diger arabalardaki gibi silecegi camin ustune birakmanin yolu var mi?
Normalde kaput, silecekleri kaldirmaya izin vermiyor.
Diger arabalardaki gibi silecegi camin ustune birakmanin yolu var mi?
Built to fall....
meganelarda da kalkmıo belki aynıdır benim arabada silecek kolunu en aşağıya çektiğinde silecek dik konumda kalıo araç dururken. sonrada sileceği kaldırıosun
F30 'da silecekler normal konumda kaput yüzünden kalkmıyor. Eğer silecekleri kaldırmak istiyorsanız, motoru çalışır vaziyetteyken park konumuna alıp start/stop ile aracı kapatın. Ardından ayağınızı frenden çekin tekrar start/stop tuşuna basın araç çalışmayacak fakat birkaç sistem devreden çıkıyor ekran vs... sonra silecek kolunu 2 sn yukarı basılı tutun. Silecek çalışıp bir süre sonra dik konumda kalıyor
alıntıdır![]()
Polo 6R'de ise aracı stop ettikten sonra bir kez kolu aşağı çekince servis moduna alarak silecekler yukarda kalıyor. sonra da elinizle kaldırıyorsunuz.
f30 stop ettikten sonra kartı çekip bir kez kolu aşağı çekmeyi denediniz mi
Arabayı stop ettikten sonra silecek kolunu bir kere aşagı çekip bırakın silecekler kalkacaktır..
Audi A4de ekrandan arac ayarlarina girip service mod'u acinca silecek ortada duruyordu bmwde de o sekilde olabilir partnerde ise aracı stop ettikten sonra silecek kolunu bir kere oynatinca (asagi ya da yukari farketmiyor) ortaya aliyor. Tahminimce bmwde araç ayarlarindan yapilir.
benim 307'de de aynı sorun var,
bendeki çözümü şu şekilde,
kontağı yarım çevirip kapatıyorsun ve 1 kere silecek koluna dokunuyorsun silecekler dik şekilde kalıyor.
şu an denedim f30 da .sistem şu aracı stop edip frene basmayin.kontağı kapatın .silecek kolunu yukarı kaldırıp 2sn ye tutun.silecek çalışıp durucak kendi .bmw f30 ve diğer kaputa değen modellerin hepsinde aynı şekilde .denedim 100%100 çalışıyor)not bmw de çalışıyorum
kullandığım audi a6 dada kaputtan dolayı sileceği dik konuma getiremiyordum sonra araç içersinde setup yada car mod tuşuna basıp içeriğindeki servis moduna aldığımda silecekler otomatik olarak dikey pozisyona geçiyor ben ne zaman iptal edersem ozaman geri aynı noktasına alabiliyorum. bence sende araç içerisinde bulunan ayarlar segmesini bulup orada olan özellikleri kurcala
Honda Eg
Mk 6,5 Fiesta
Mk 7 Fiesta
Kuş Serial 90 Doğan L
Honda Ek
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)