wolrath Nickli Üyeden Alıntı
yahu dellenıyorum gokhan.
rdm cıktı cıkalı , bu olaylar oldu olalı askerlık maskerlık kalmadı.
asker > rutbelı ne zamandır. kılına dokunmazsın kımsenın. canını yakamazsın yanı.(ceza vermekten bahsedıyorum.sıddete karsıyım elbette ama ceza bıle veremıyorsun.dısarısı serefsız avukat dolu.canakkalede askerın bırıne fazladan kafa ıznı vermısler cocugunu gorsun dıye.asker yolda ölmüş.kan davası acmıslar ızın verdı dıye adama! bu kadar oc dolu dısarısı !!! baska bır manyak var mesela.adama ıs yaptıramıyorsun.ceza veremıyorsun.hastane postane gondermek zorundasın.bu sekılde yıyıp bıtıren cok var askerlıgı)
adam kolunu kırsa 3 ay ugrasırsın. asker tam dert. kuzuları kac senedır el bebek gul bebek beslıyoruz,en ufak zarar almasın dıye ıcımız gıdıyor ama hala sacma sapan seyler duyuyorum.yahu artık herkes kurallar uymak zorunda.kımse rısk alamıyor.bırakın dovmeyı etmeyı adamın tum ozluk hakları kullandırılıyor.kural dısı bısey yapamaıyorsunuz. gunde 8 saatten fazla egıtım nobet yasak.evcı kanunu degıstı. bırcok seye ızın verıyorsunuz. senelık yol ızınler vs ler suan askerlık gercekten hele kı okumus adama rahat. lutfen askerlık hakkında bılmeden abuk subuk seyler yazmayın....ıdammıs.kursuna dızmekmıs.hey allahım ya.