Maşalar her zaman lazım :) Evde zorla tuttukları kesimi yollasınlar hemen :)
Printable View
İşte olay bu gemisinini kurtaran kaptan altın dolar euro ne olur...
çok uzun degil yakında aynı şekilde türkiyeyede girerler
Biz zaten operasyonun içerisindeyiz. saldırıcaz. halka soracak halleri yok ıraq fiyaskosundan sonra (onlara göre )
ama önemli olan zaten ciddi krizdeyiz.. bundan sonrası ne olacak...benzin 6 lirayo bulur ok...
peki dolar ne olacak ? sıcak para çıkarsa zaten battı batıyor konumuna geliriz diye düşünüyorum.
Guya 6 sifir atilinca paramiz degerlenecekti :)
güya türkiyenin meselesiydi amerikanın umrunda değildi, şimdi kesin türkiyenin hatrına giriyorlar.
ulan tayyo az değilsin. sen var ya sen :)
araba sipariş ettik ya; gelene kadar bi b.k çıkar ve fırlar a.ına geçirdiğimin euro'su...
bu durumdan türkiye kesinlikle zarar görür
8 ay sonraya yatırım yapcak olsak yani parayı bugün bağlayıp 8ay sonra bozdurcak olsak bu artışlarda dolarmı karlı olur altın mı ? yoksa bu artışlar kısa dönemlimi olur ?
Yatırımın boyutuna bağlı, çok garanti bir iş olmadıkça eldeki nakiti riske etmezdim ben... Krediler sayesinde standartlarda yükseldi, borçlarda... kurdan dolayı zarar açıklayan firmalar yavaş yavaş çıkmaya başladı zaten... bu sene zor kapanıcak, aralık gibi yeni ötv'de gelicek zaten...2014 karanlık...
Euro artmaz bence ama altın ve dolar tamamen Abd'nin elinde, maymun gibi oynatır herkesi keyfine göre :)
merkez bankası başkanı çıkdı dolar 1.92 de kalıcak yıl sonuna kadar dedi.. 40 milyar dolar rezervimiz var dedi gerekirse onuda arz ederiz dedi.. yani dolar fırlamaz gerekirse piyasaya sıcak para akıtır merkez bankası 1.92 olacağınısa sanmıyorum ama fırlamazda ortalama stabil bir rakamlarda kalır.. dolar 2.30 da olmaz 2.20 den sonrası tehlikedir krizdir o işden ne çalışan ne iş veren karlı çıkmaz bu forumda bile allah bilir kaç kişi araçlarını kredi ile aldılar..
Ben 2014ü pek iyi görmüyorum. Kriz kapımızda bence, cogu kişinin aracı kredili herkesın borcu var ve alım çok çok fazla. doğuş oto ayda bir zam yapıyor ancak golfte jettada dolu sipariş var nasıl iş anlamadım ben.. Dolar dahada artış göstericektir diye düşünüyorum. ancak altın ne olur bilemiyorum. Benimde ufak bi altınım var ancak ne olur ne biter hiç fikrim yok.
dolar uçarsa benzinde bi 5.50 olur artık
Hüloğğğ cular sevinsin amk Orda olecek masum insanların kanları üzerinde olacaktir
Buyuk ortadogu projesi planlandigi gibi ilerliyor.Eş başkan amerikaya yardim icin tam gaz hazirda bekliyor.Bukadar asker bosyere muhebbet yemedi,bukadar pasa bosuna iceri tikilmadi.butun ilgi alaka misir uzerine bosuna cekilmedi.durum bukadar vahimken yemisim dolari euroyu colugunuzdan cocugunuzdan endise edin onlarin gelecekte de kimlerinde Turkiye Cumhuriyeti yaziyor olabilmesi icin.
bazı arkadaşlar o kadar komik olmuşlar ki...
yaw arkadaş tr için kısa metrajlıda olsa bi savaş çanları çalarken siz ne dolarından euro sundan bahsediyorunuz Allah aşkına ??? yahu nerde ne zaman böyle savaş vari şeyler olmuşta eldekiler avuçtakiler sabit kalmış kim görmüş bunu???deli olacam arkadaş ya valla billa..coğrafi konum sebebiyle bundan en çok tr etkilenecek hangi dolar hangi euro hangi altın çıkmayacak düşmeyecek ???böyle önemli bir durum varken bunların konuşmanın yeri ve zamanı hiç değil bi silkeleninde kendinize gelin , konuşulacak çok daha önemli şeyler var, bu siyaseti yapmak sana bana düşmeyecekse kime düşecek ! ! ! peehhhh gemisini kurtaran kaptanı oynuyorsunuz yazık size ! ! ! sakın ola birileri çıkıpta bunları bizde biliyoruz demesinler siyahın lekesini konuşmak yerine beyazın berrraklığından bahsetmesin kimse ! ! !
Fransada hazirda bekliyordu, onemli olan abd oraya girdikten sonra kimlere destek verip, sonrasinda kimler kendi duzenini kuracak, tum planlarin bitiminde sira bize gelecek, demokratik acilim devami özerklik