Armageddon Nickli Üyeden Alıntı
2 gün önce İstanbul'a gittim günübirlik, bir iş için. Orada 3 taksiye bindim, 2si muhalifti ve illallah diyorlardı hükümet için, ama bir tanesi akp yandaşı çıktı. Bu hükümetin şu ana kadarki en başarılı hükümet olduğunu söyledi (Atatürk hükümet kurmadı heralde (!)). Ben de direk ne kadar güzel kendine muhalif olanları hapse atıyor, hatta öldürmeye başladı, ama ülkeyi çatır çatır bölüyor dedim. Verdiği cevaba inanamadım. "Varsın bölünsün, biz burada huzur içinde yaşıyoruz". Dedim ki "senin deden de senin gibi konuşsaydı şu an sen rum olurdun bu takside".... Salak adam sinirlendi, birden milliyetçi olacağı tuttu. Birbirimize giriyorduk nerdeyse (sanki vatan haini olmak çok normal birşey de rum olmak kötü birşey, o da ayrı mesele)... "Millet huzurunu düşünseydi, kurtuluş savaşı falan olmazdı, emin ol o zaman şehit de olmazdı, beni sağda indiriver", dedim. İnerken de sen huzurunu bozma, merak etme ülkeyi biz böldürmeyiz dedim ve inip başka taksiye bindim... Arkadaşlar bunlar böyle... Akp yandaşı olanlar varsa da kimin, neyin yanında olduklarını artık bir zahmet görseler çok iyi olur...