bugün arkadaşım FFF 88'i 500tl ye aldı güngörenden...
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
cidden büyük parajet değilde cem can eda ece gibi direkt isim olsa hadi neyse dersinde jet için ciddi astronomik para ödemsler.
bide plaka için pazarlık ederken gelen ilk soru şu
- xxx plakayı istiyorm amir bey nedir bağışıı
- Hangi arabaya takıcan?
bundan sonra fiyat kafada olusuyo amirinarkadaş iki harf plakayı 300 tl anlasmıs gidiyorlar tabi marka sormayı bi sekilde atlattırmıs 2013 320d arac bi bakıyor 300tl bağışla vermsler git diyo 1000 daha yatır sıfırı bu kadar aracın sen 300 liraya plaka alıyon olmaz diyip zorla 1lirayı yatırtmslar
komserin anlayıslısına denk gelmek lazım.
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
01 BGV 01 200 tl yatırdım ocak ayında
'HIZ 20' 1000 TL verdik arkadaşa bende VEN aldım kızımın baş harfleri 'Venüs' ismi ... 1000 tl de ben verdim .
BVP Mugen TYPE R
Cooper S R56
YTP 106 GTI
Jet 106 GTI
mesela emn 53 almak ıstedım nerde var bu plaka kucukyalıda oturuyorum
Benim plaka ***** 41
Satışı babamın üstüne yapıp plakayı değişmeyi düşünüyorum. Birazda trafik sigortası için
Peder çağlayan adliyesinin servisini çekiyor, servise eskortluk yapan polisler var. Onların tanıdığı vasıtasıyla güzel bir plaka ayarlıcaz sanıyorum. Ama yönetmelik nedir tam olarak bilmiyorum
Bizim bahçelievlerde sıfır araçlara VB plaka veriliyor uzun zamandır gördüğüm kadarıyla.
Şimdi benim ikametgah burada diye sadece VB plaka mı seçebilicem? Gerçi benim için harfin önemi yok son rakamı önemli. 6161 - 061 - 61 olsunda sonu harfleri umrumda değil.
VB plaka oyle plaka vardır umarıme devlet şifresi bulup plakaları sorgulatmak lazım heralde boşta olup olmadığını anlamak için
- Bize Her Yer TRABZON
birkan tanıdık varsa b.evlerde o subenın verdıgı sonu 6161 061 gıbı plakalardan biri boştaysa alırsın. Eğer başka şubede tanıdık var ise ikamet taşıman gerekicek
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Kocaeli'min canını seveyim. 41 B xxxx serisi plakalar ikamet ettiğim ilçede, Körfez'de.
Ama içimde kaldı, güzel bir aracım olsa direk 34 KCL xx 'i alırdım. Beykoz'da imiş.
Benim soyadımın kısaltması olduğundan ne kadar fiyat isterler, bilginiz var mı?
Peki sıfır araç alımındada bu bağış sistemi mi geçerli? ABSİS dıye bısey varmıs galiba
15' F30 M pack
13' İbiza Cupra
Ben kendime siliwriden zor alıcam bu ay içinde şu an ZRR veriyo ama boşa çıkan bi kaç ZOR olucak onlardan birini ayırıcam siliwri emniyet çok güzel kalabalık değil ZNR yi alırken emniyetin kapanmasına 20 dk kaldı ve üstümde para kalmadığından ZOP 61 i alamamıştım düşünen varsa siliwriyi tavsiye ederim burdaki gibi yaslamıyolar
34 S 5524 rocco
61 KE 451 rocco
34 ZNR 51 s2k
34 NVG 46 s2k
34 VB 8343 s2k
34 JN 5261 s2k
YASİN GÜNER !!
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)