valla sıfır araba alıcak imkanım olursa ve benim arabama şuan ki haliyle 6bin verirlerse belki verebilirim :)
Printable View
valla sıfır araba alıcak imkanım olursa ve benim arabama şuan ki haliyle 6bin verirlerse belki verebilirim :)
3000-6000 arası para verecekler ozaman da ben şimdi 6 ya vermem benimkini sürmeye devam :D
Si devri kapanıcak mı yani ?
yanlış anlamadıysam kimsenin eline nakit para vermicekler yerli üretim araç alırsan 6KTL indirim yapıcaklar bide kredi kolaylığı sağlıyacaklar ? eee en kötü araba 25 30 arası 6k çık 20 de hadi imkanı yoksa alamıyorsa direk ruhsatı alıp bu arabayı hurdaya ver hurdacıdan aldığın evrakı getir al paranı deseler daha temiz olur
Sigorta ve vergilerde aşırı bir uçuş yaşanmazsa "mümkündeğilvermem.net". Şuan 200TL sigortası yıllık 250TL'ye yakın vergisi var. Bunu yıllık 1500 TL gibi bir rakama çıkarırlarsa tamam bizde illa eski araba bincez diye diretmiyoruz, yeni arabanın kredisini öderim onun yerine. Ama hem 6 bin TL çok düşük, hemde illa yerli üretim olması çok can sıkıcı. Herkes biliyor bir aracın yerli ve ithali arasında nasıl malzeme ve montaj farkı olduğunu. "NLA" kasa kodu ile başlayan honda'lardan kaçcak delik arıyoruz..
ozaman 2-3-4 liraya tofaş reno serilerini toplayalım 6 bin liradan alırlarsa iyi :D
bakan habertürk te 2014 sonuna dogru dedi bende bekliyorum vereyim concorde yi