ibiza cupra
param olsaydı alırıdm ya beyazını ya o turuncu rengınıcok dolu ıkısıde nıye bıxenon far yok anlamısta degılım
lsd var opc de normal opc nın yol tutusu kotu bıraz dıyorlar baktıgın opc son nokta tarzı var harıka yanı
kmsıde masallah hıc bınmemıs
![]()
doğuştan araba manyağı
Turuncuda afl var zaten opsiyon lisetisnde 2 seçenek var cam tavan ve afl farlar ikisinide almışlar antalyadaki araçta dün baktım tek sorunu kız sürerken kaldırıma janti sürtmüş biraz jantın köşelerinde çizikler ve az ezilme var onun haricinde zaten sıfır kokusu duruyor.
Aynen koltuklara bayıldım o koltuklardan sonra gti ın koltuklarına spor koltuk dememek lazım
Hocam ibiza cupra gerçekten güzel araç da peki yol tutuş performans konusunda kıyaslanabilir mi nur ile?
polonun makyaj durumu ile ilgili şunu buldum
2014 Volkswagen Polo Makyajlanıyor! | Turkeycarblog
Yahu tamam da polo makyaj görecek diye gti da anında görecek diye bir şey mi var?Alın size golf örneği, golf kasa değiştirdi ama hala golf gti Tr e girmiş değil çok takılmamak lazım makyaj olayına ama nedense linkteki opc gayet hoşuma gitti
ibiza makyaj yiyince cuprada direk yedi diye biliyorum bi de o ihtimal var
ayrıca golf makyaj lanmadı yeni kasa olarak geçiyor golf 7![]()
opclerın hepsınde afl var ama zenon yoksarı sarı gezıyorsun onu anlamıyorum bende agırlık yapmasınlar dıyemı takmadılar acaba
![]()
doğuştan araba manyağı
farklı anlamda oluyor abi mesala cıvıc lerden yola çıkalım fd kasalar 2007 de çıktı (2006 modelide mevcut) 2009 un ortalarına doğru makyaj gördü farlar karartıldı sis lambaları yuvarlak hale geldi ve arka stoplar değişti ama ismi hala fd6 olarak devam etti yani kasa aynı ama makyajlı .. 2012 de ise yeni kasa geldi tamamen farklı biçimde ve adı fb7
golfte aynı şekilde bi önceki kasa golf 6 şimdiki ise golf 7 olarak geçiyo![]()
Tabiki kardeşim bu baktığım nur da xenon var.Connecting site... farlarına baktım üstünde baya büyük yazıyla afl yazıyordu
Ben olsam o Corsa Nur'u kaçırmazdım. Öyle bir fırsat elimde olmasa da Cupra veya Bocanegra alır devam ederdim. Sıfır olması şart değilse de, ikinci el düzgün bir R56 JCW veya R53 GP bakılır.
öyle işte.
nurda sonradan takılma zenon var orjınal degıl orjınal olsa far yıkama olur yanı. olsun arabada benım gozumde tek eksık o onun dısında full bır araba cam tavanı olusu koltuklar herseyıyle ozel bır araba gıt orda sıkı pazarlıkla 55 alırsın![]()
doğuştan araba manyağı
gıdıp bakmak lazımfar yıkamasız olmaz yanı ıns dogrudur bazen satıcılar arabayı satmak ıcın var oglu var gosterıyorlarda ondan yanı
![]()
doğuştan araba manyağı
corsa opc nur edition bence çok özel ve güzel bi araba kesinlikle o paralara değer,,,donanımı motoru herşeyiyle yeterli bence,,,daha gündelik kolay kullanımlı geniş bir araç tercih edicek olsamda astra gtc tercih ederim ...
hıcbırınde yok yanı bıldıgım ıcın koymuslarsa helal olsun dıcektımopc var gtc gorkem abının dedıgı gıbı fıyatıda ıyı yanı mavı rengıde harıka oda dusunulur
![]()
doğuştan araba manyağı
Eğer gerçek spor bi araç,bir hot hatch istiyorsanız listedeki tek araç opc nur edition.uzun süre binicekmişsiniz o yüzden aradaki fiyat farkını vermeye değer bence gti cupra filan daha sakin karakterli opc gibi sportif havası olmayan şirket arabası gibi herkeste bulunan bi araç opc nur kupon yani ve farklı bi tarzı var diğerlerinden bikaç gömlek üstte.ben olsam tercihimi hiç düşünmeden opc ye çevirirdim biraz pazarlıkla alınır...
INFINITE PERFORMANCE
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)