User Tag List

12 sonuçtan 1 ile 12 arası

Konu: Motosiklet sigorta ücreti hakkında

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Motosiklet sigorta ücreti hakkında

Yakin zamanda Ankarada Burdur plakali 100 cc alti bir cub motosiklet/scooter almayi planliyorum.

Bu aracin zorunlu trafik sigortasi icin fiyat belirlenirken hangi kriterler göz önüne alinir? Bu konuda güncel ve dogru bilgiyi verebilecek arkadaslar var mi?

1800 liralik motosiklet icin yıllık 400 lü fiyatlar vermeyi istemedigim icin böyle bir arastirma yapmayi uygun buldum.

Motosiklet sahibinin yaşı dahi bu duruma etkenmis. Eger dogruysa motosikleti aile büyükleri üzerine satin almayi düsünebilirim.

BaD61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    güneş sigortadan fiyat alin kendilerince uyguladigi kampanya var herkese 150 lira cikiyordu gecen ay ve 6 taksit kredi kartina, ( cinsiyet, yas, gecikme cezasi , hasar durumu ) fark etmiyor demisti sigortaci
    Bir kadın sizi milyoner yapabilir ! Tabi trilyonerseniz ...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BaD61 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    güneş sigortadan fiyat alin kendilerince uyguladigi kampanya var herkese 150 lira cikiyordu gecen ay ve 6 taksit kredi kartina, ( cinsiyet, yas, gecikme cezasi , hasar durumu ) fark etmiyor demisti sigortaci
    günesi de listeye ekledim.

internette ergodan da iyi fiyat alindigindan bahsedilmis.

e.bas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ilk önce kesinlikle aile büyüklerinin birinin üstüne almaya bakın. Allianz sig. şuan en uygun veriyor motorsiklete bildigim kadarıyla. axa sigorta 200 civarı çıkartır noter satışlı motorsiklete.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı e.bas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ilk önce kesinlikle aile büyüklerinin birinin üstüne almaya bakın. Allianz sig. şuan en uygun veriyor motorsiklete bildigim kadarıyla. axa sigorta 200 civarı çıkartır noter satışlı motorsiklete.
    Bu yas dilimleri bilgisine ulasmak gerek esasinda. Arac sahibi yasi ilerledikce indirim orani nereye kadar artiyor?
    Sözgelimi, -uc örnek olmasi acisindan- 50 yasinda arac sahibi ile 80 yasindaki arac sahibi arasindaki fark ne kadar?

Acikcasi evin ücüncü araci olacak ve trafikte cok cok dolasmayacak. Bu sebeple sigorta niteliginden cok fiyatiyla ilgileniyorum.

Allianz ve axa yi da ekledim listeye.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı i3r Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu yas dilimleri bilgisine ulasmak gerek esasinda. Arac sahibi yasi ilerledikce indirim orani nereye kadar artiyor?
    Sözgelimi, -uc örnek olmasi acisindan- 50 yasinda arac sahibi ile 80 yasindaki arac sahibi arasindaki fark ne kadar?

Acikcasi evin ücüncü araci olacak ve trafikte cok cok dolasmayacak. Bu sebeple sigorta niteliginden cok fiyatiyla ilgileniyorum.

Allianz ve axa yi da ekledim listeye.
    Artık kimlik numarasına göre yapıldığı için hiç kazası olmayan30 yaşındaki birinin sigortası iki otomobil pert etmiş 60 yalındaki birinden daha düşük çıkabiliyor.

atabay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    29 agustos gunu internet ve cevre sigorta sirketlerinden izmir de kymco agility 125 cc icin en uygun 210 tl yaptirdim.
    NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE.

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    benim 250cc lik gv250 için saçma sapan fiyatlar çıkarttılar 400 tl 500 tl gibi motorun fiyatı ne ki o paraları veriyim halk sigörtayada bak makul fiyatlar veriyorlar..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gunes, axa, ergo, allianz olarak güncelledim listeyi.

yas konusuna ek olarak "ikametgah adresi"nin fiyata etkisini merak ediyorum. Almayi düsündügüm motosikletin plakasi Ankara degil. Plakasinin bulundugu ilde ikametgah göstermem zorunlu trafik sigortasinda fiyata olumlu etki eder mi? Dahasi ikametgah adresimi baska ilde gösterebilir miyim?

EmrahErdogan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sizin sicilinize ve yaşınıza göre 80-250 tl arası çıkıyor motor sigortaları .

34 TB 7851 - 106 XS / 34 ZF 3070 - 106 QUİK / 22 NE 220 - 106 XS
    37 UL 6786 - TWİNGO
    81 EY 443 - TWİNGO
    34 VA 9385 - PEUGEOT 306
    34 GAN 05 * PEUGEOT 206 XS

e.bas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tc numaranı girdiğinde adresin neresi çıkıyorsa orasının plakasını alabilirsin. sabit plaka dersen üzerindeki plaka kalır ve o ilin fiyat aralıgına göre fiyat belirlenir.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı e.bas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tc numaranı girdiğinde adresin neresi çıkıyorsa orasının plakasını alabilirsin. sabit plaka dersen üzerindeki plaka kalır ve o ilin fiyat aralıgına göre fiyat belirlenir.
    Plaka degistirme amacim zaten yok. Plakasi üstünde kalirsa plakasina göre belirlenmesi benim "uygun fiyatli trafik sigortasi" amacima hizmet ediyormus zaten. Tesekkürler.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)