User Tag List

Sayfa 3/3 İlkİlk 123
44 sonuçtan 39 ile 44 arası

Konu: Xenon Takilir mii?

Tech Moderator Schumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sülümancığım olay zaten xenonu direk fardan gelen elektrik ile çalıştırmak değilki. hayır öle bir öküz bağlantıyı yapan varsa hay onun aklına. zaten röle ile çalışırken yakıyo silecek motorunu. burada geri dönüş önemli. röle az akım çekiyo sorun orada. taş direnç lazım yazdığım gibi. cabriolet arkadaşın koyduğu fotoda en üstteki olan taş dirençten yani.
    Schumi.Projects

106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
    Never drive faster than your guardian angel can fly
    106 RC - 106 GTI with 2 liter engine

Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    SpeedSound Erdoğan Bey. İsim vermek ne kadar doğru bilemiyorum ama yanlışsa mod arkadaşlar düzeltir.
    Schumi.Projects

106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI

mustafa-u - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Schumi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sülümancığım olay zaten xenonu direk fardan gelen elektrik ile çalıştırmak değilki. hayır öle bir öküz bağlantıyı yapan varsa hay onun aklına. zaten röle ile çalışırken yakıyo silecek motorunu. burada geri dönüş önemli. röle az akım çekiyo sorun orada. taş direnç lazım yazdığım gibi. cabriolet arkadaşın koyduğu fotoda en üstteki olan taş dirençten yani.
    röle ile çalışırken YAKMIYOR...
    önemli noktayı atlıyorsunuz...fardan gelen geri dönüş kablosu röle ye girecek röleden çıkan geri dönüşün kablosu yeniden xenona bağlanacak..kısaca xenonun geri dönüşü yine kendisine olacak..arada taş direnç veya röle olmuş farketmez..
    bu durumda sorun olmaz..
    ama araya ne takarsan tak geri dönüşü xenona değilde başka yere yaparsan yandı keten helva..

sülüman
    Misafir
    öküz fln adam akıllı konuş.bana kalkıpta meslegimi ögretme .sayısız bagladım vw. 2 senedir kullanıyolar sorun yok. bırakta bilelim meslegimiz .yasına saygım var ABİ.

mustafa-unun yazdıklarından sonra daha anltamam gerke varmı anlmıssındır.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı sülüman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    öküz fln adam akıllı konuş.bana kalkıpta meslegimi ögretme .sayısız bagladım vw. 2 senedir kullanıyolar sorun yok. bırakta bilelim meslegimiz .yasına saygım var ABİ.

mustafa-unun yazdıklarından sonra daha anltamam gerke varmı anlmıssındır.
    Adam akıllı konuşmak mı? Bence sen git elini yüzünü yıka adam akıllı yazdıklarımı tekrar oku. Havadan nem kapmamış grip olmuşsun. Sen dediğimi nerenden, nasıl, hangi zihniyet altında, ne manada anladın bilmiyorum ama ben xenonun elektrik beslemesini arabanın ampülünün beslemesine direk takan yani xenonu ampül gibi takıp balastı ampulun elektriğine bağlayanları söyledim. He sen ben böyle bağlıyorum diyorsan o zaman alınmakta haklısın. Çünkü o lafım bu bağlantıyı yapan herkeze.
    Schumi.Projects

sülüman
    Misafir
    Adam akıllı konuşmak mı? Bence sen git elini yüzünü yıka adam akıllı yazdıklarımı tekrar oku. Havadan nem kapmamış grip olmuşsun. Sen dediğimi nerenden, nasıl, hangi zihniyet altında, ne manada anladın bilmiyorum ama ben xenonun elektrik beslemesini arabanın ampülünün beslemesine direk takan yani xenonu ampül gibi takıp balastı ampulun elektriğine bağlayanları söyledim. He sen ben böyle bağlıyorum diyorsan o zaman alınmakta haklısın. Çünkü o lafım bu bağlantıyı yapan herkeze.

benim anladıgım kadarı ile role olmadan baglantı yapan öküzmü oluyor.

basında sülüman diyince alındım.bence anlatış şeklin bana yanlış geldi

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)