ben hep bubble gum kullanıyorum 5 ay oldu ilk zamanlardaki gibi kokmasada hala kokuyor , açıldığı zamanlarda arabaya binen herkes sakız arıyo arabada![]()
ben hep bubble gum kullanıyorum 5 ay oldu ilk zamanlardaki gibi kokmasada hala kokuyor , açıldığı zamanlarda arabaya binen herkes sakız arıyo arabada![]()
Geçen sene ingiltereden almıştım 25-30 tane kadar, 6 kademeli bunlar, 2 ay gidiyor baya, açmadan bile kokuyo, ilk açıldığında kademe açmamak lazım![]()
URL=http://s1239.photobucket.com/user/blumenberg/media/image_zps9a7284eb.jpg.html][/URL]
( 🔴🔴 VETTE 🔴🔴 )
Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
https://www.instagram.com/biramemuru/
lahmacun kokusu![]()
Bunun için salak bir yiğen 3 adet lahmacun ve 2 gün arabanın kapılarını açmaman yeterli![]()
bu 3 donanım elinde mevcutsa 2 gün sonra arabadan lahmacunu çıkart at çöpe
Koku öyle bir arabaya siniyorki 1 ay rahat garanti veriyorum aracın içi leş gibi kokar
2tl lahmacun desek tanesine toplam kokunun maliyeti 6 tl falan gelir![]()
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
yeni araba kokusu inanılmaz derecede benim midemi bulandırıyor![]()
“The S2000 is nothing so much as a legend in its own time. If you don’t like it, you probably haven’t driven it hard enough.” - Jalopnik
çok fazla koku denedim ama hala tenime tam uyani bulamadım, şu aralar nikos sculpture kullanıyorum, memnunum. ama bazı arkadaşlar ten kokumun dogalligindan dolayı daha iyi olduğunu söylerlerhiç hali saha maçından sonra koklamadilar tabi
insanları olduğu gibi kabul etmek lazim, yapacak bişey yok![]()
"Korkmadık, savaştık"
aırwıck mango dan sasmamdıgerlerı bazen etkılesım yapıp kotu kokular sunabılıyor
34 KPT 60 e93 M3
34 KPT 20 Ek4 Vtec VTI (track only)
Passed = KPT 01 Ek4 Vtec VTI / KPT 51 Ap2 s2000 / KPT 60 Ap2 s2000
Little trees vanillia güzel ve kalıcı
Bye Bye Gti This is Vti
Bahçeye köpek aldık, eve hırsız girmesin diye köpeği çaldılar =)
sıfır araba kokusunu nerden temin ederiz![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)