kakası gelmesin sonra dynonun morukcum :D
Printable View
Bence o 8000000 900000 beygirler dyno verisiz dergiye fiberci kitle için yazılıyor dikkat cekmesi için yoksa sizin gibi bu işle profosyenelce ilgilenenler için değil diye düşünüyorum.
Baran oyle yapiyorlarsa bildigin milleti kandirmaktir bu, bir dahada alinmaz o dergi o zmn.. Ben o evonun 800hp verdigine inanmiyorum kesinlikle. 2 dergi saticam diye bunlar yapiliyorsa yazik resmen. Tuning turkiyeden bunu beklemiyorum ve iceride bir dyno sheet oldugunu umuyorum. Yoksada sahibi ole dedi yazdik diye bi cvp gelmez umarim..
Gürsele katılıyorum aynen dedigi gibi
http://img125.imageshack.us/img125/2...imkapakek7.jpg
Tuning türkiyenin ekim 2007 sayısında kapakta 500 hp impreza yazınca almıştım. Derginin içinde 2 tane subaru var.Biri kapak arabası beyaz olan ve motor listesi stock. Diğeri vız 22 plakalı araç. Tuning türkiyenin dergi çıkmadan yapılan forum reklamlarında yazdığına göre
'bir diğer Subaru’muz da motor modifiyesi konusunda performans isteyenleri doyuracak. İstanbul caddelerindeki esrarengiz Subaru Impreza WRX STI, 500 HP motor gücüyle oldukça iddialı.' diyor. Aynı arabaya derginin içinde bakınca 400 hp diyor. E bu 100 beygir nerde? Satışları yükseltmek için havadan beygir koymak yakışmıyor tuning türkiye ye...
hediyesi guzelmiş :D
o clio da olmasaymış tam olucakmış;).. abartı HP ler benim de hoşuma gitmiyo bu arada
dergıdekı CRX T nın son halının ılk dyno olcumu... ınanmamazlık varsa ben kapak olarak koyayım...:cool:
http://img359.imageshack.us/img359/8...raf0026mg6.jpg
T-rex'i incelemek için alıcam sadece. Ciddi hayalim olan bir arabanın TR de varlığı mutlu eder beni. STP Zaten kimse onun dynosuna bişe demior sanırım ;)
ben yıned ekoyayımda :)
alinma sen canim kardesim:) evo cok garip kacti o kadar :D
Ne Evolar var allah olmayana da versin demi Gürsel :D
yürü be daktır ecum.
bu ay gayet guzel e benzıyo bakım bugun ıs cıkısı bulursam bakım hemen
dergyi bugun aldim sole bi bakindim, evo ya 40r war demisler.. Araba kirilip stroker yapildiktan sora yurumemis bile ayrica aracta 35r war 40 degil, arastirmaci dergicilik bu olsa gerek:) buyuk gazeteler bile "yanlis" haberler icin duzeltme ve ozur yazisi yazar, onumuzdeki ayi iple cekiyorum;) bu arada arac hic 2 bar basmamis, dergi ole dioda.
Editor yazısını okumanızı tavsiye ederim,yapılan eleştirilere cevap verilmiş.
Bundan önce ki 2ay gerçekten çok kötüydü dergi , ama bu ay toparlanmış.
Son sayfalarda ki reklamları görünce de şaşırdım,bayadır görmüyordum o tarz reklamlar.
dyno sheetleride var denmişti ama evoya ait bir bilgi yok 2 barda 800 hp tıraşşş..
yinede birazcık toparlanmış yinede fiberle şişirilmiş araçlar yok geçen aylarda baya düşmüştü hatta seri yapmadan vazgeçmştim ama alıcam bu sayıyı hp konusunda bende gerçektem üzüldüm çünkü tuningtürkiyeye yakışmayan bi hareket olmuşş
bence kapaga eger HP yazilacaksa onunda dynosu konulacak, zaten az araba var, sahibi ne derse onu yaziyolar malesef..
gokmenın bu kadar emegının uzerınde on cama kadar pasaoglu yazılıp dergıde kapak olması mantar adına uzucu bı durum.uzuldum acıkcası
istediim yere gotururum istedigim yazıyıda cama yazdırırım seni hiç alakadar eden bi durum deil, her zamanki gibi bos konusuyorsun gecen sefer nıf 200sx tartısmasında da boyleydin.herkez kendi işine baksın.. amacım kimseyi rencide etmek degil ama kişiler arası problemler o kişileri ilgilendirir sadece haksızmıyım???
nıf 2oosx tartısmasında konu benım aracım degıldı.okudugunu anlamıyosun galıba.
haklısın kısılerle problemler senı ılgılendırır.bu ıkı kısı arasındaysa burda forumda kapakta olunca kı sızler mantarla beraber cok beraber kalmıs ınsanlarsınız.tabıkı sorarım ama bunda ne senı rencıde etmek bozmak gıbı bı nıyetlede sormadım.
selimcim mantar aşşa mantar yukarı 124123121 kere reklam yaptın herkrz mantar ab diye tanıdı senı. sende öle tanıttın yanlışmıyım. ee şimdide paşa yazıyorsa sagında solunda mıllette sana sorar hayırdır diye ??? bence bukadar kasma kendını...
anlatmak istediğimi anlamışssındır umarım...
Prezervatif dagıtana kadar icinde bu otomobillerin yürüme videoları olan, dyno videoları olan bir cd dagıtsanız cok daha makbule gecerdi bence...
geldi yaz aylari gevser sortun lastigi hesabi:D ehauhausdhauhda
tmam eray kardeşim haklısın ben oyle degildi demiyorum ki, ben sadece sebebini acıklamak zorunda olmadıgımı ve bu sebebinde baskasını,özellikle alakasız insanları ilgilendirmediğini soyluyorum.herkez herseyi bilmek zorunda degil gerekli kişiler gerekli seyleri biliyor zaten.