Grs91 Nickli Üyeden Alıntı
saner bey oncelikle uye olup aciklama yaptiginiz icin tesekkur ederim. Yazinizin bazi yerlerinde tatmin oldum ama gerisini bahane olarak algiliyorum. Gokmen usta dedi diye dogrudan yazmaniz hala cok yanlis. Sadece beygir degil ki o konuda yanlis olanlar. Aractaki parcalar da yanlis. Neye gore inanicaz sizin derginize? Bir arac cikar listesine bakariz bizde yararlaniriz o listeden, bir bakmisiz kirmisiz motoru, cunku o parcalar hayal urunuymus.. Anadoluda dyno demissiniz.. Bu aydan itibaren derginizde bolumu olan sevgili savas ustamizin 4 ceker dynosu var, o arabada istanbulda olduguna gore.. Elbetteki arac sahibinden dyno verisi isteme hakkiniz var, siz dergi basiyorsunuz ve bir cok insan okuyor bunu, bu isin ticaretini yapiyorsunuz,arac sahibinden boyle istekte bulunamiyorsunuz diye derginize yanlis bilgi aktaramazsiniz. Ayrica bar konusundaki yanlisliga gelince, gece sabaha karsi yazmisiniz, bence daha planli calisirsaniz isler o saatlere kalmaz, bizde uretim yapiyoruz ordan biliyorum.. Saygilar Gürsel.