User Tag List

Sayfa 9/9 İlkİlk ... 789
161 sonuçtan 153 ile 161 arası

Konu: Tuning Türkiye Temmuz sayısı Cuma günü bayilerde

Jan™
    Misafir
    1. sayfadan itibaren bütün yazılanları okudum yazanlara ve okuyanlara teşekkürler fakat bence biraz fazla abartmışsınız arkadaşlar yapmayın etmeyin.. Fuar sayfasıda kaldırılmış bence kötü olmuş, sonuçta bir çok parça avrupadan ve dışarıdan geliyor. Haliyle en iyi otomobillerde gerek maddi gerek teknik açıların el verişliliği sebebiyle ordan çıkıyor. Bu araçlardan feyz almadan birşeyler yapabilmek bence zor. Hepimiz bu sitedeyiz hepimiz bir çok yabancı forumuda takip ediyoruz. Fakat ben böyle bir sayfanın bu kadar kınanmasını açıkca anlayamadım. Haftasonları gazetelerin verdiği ekleri her gün basılan ve yayınlanan Türkiye'nin en çok satan gazetelerinin sayfalarını sanırım görmüyosunuz yada görmezden geliyorsunuz

Biraz fazlaca uzayan bir konuyu azda olsa bende uzattığım için kusura bakmayın ama bana göre siz dergilerin değerini bilmiyorsunuz. Dergilerin ve dergilerimizin değerini bilelim

Saygılarımla
    A.Can Öztürk

Sercan Keklik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şu son yazılanları okuyunca yüzümde gülücükler oluştu... S*x shop condom vs.. 13 yaşındaki cocuklar 8 yaşındaki cocuklar...

Erkeklige gelince herkess sanayı köşesinde,orda burda, orta okulda arka sıralarda naptıgını anlatıyor... Burda bazı şeyler yanlış oluyor.. Herkesin kendi görüşüdür saygım sonuz..

Bir derginin arka sayfasında s*x shop reklamı olur demıyorum ama bu konuyu bu kadar uzatılmasını anlamadım Elinizin altındaki internette S*xle ilgili bir konu yokmu? Gidin bi internet cafelere 7-8 yaşındaki cocuklar hangi sitelere giriyor göz atın 7-8 yaşındaki cocuklar Hotbird uydusunda hangı kanalda ne gösteriliyor hepimizden daha iyi biliyolar merak etmeyin..

Bu konunun tartışılması bile komik olmuş bence..

Diğer araç konusuna gelince benımde tavsıyem şu olur.. Araç sahibi ile Dergi Yönetmeni Dyno ücretini yarı yarıya paylaşarak bu işi belirli 4 çeker dynosu olan bı yerle anlaşıp dyno sheet koyabılır..
    Alıntı Everyone Nickli Üyeden Alıntı
    Aracım Türkiyede TEK!

mmustu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya dyno dediğiniz olay kaç paralık olayki arkadaşlar o aracın sahibi binlerce dolar gömüp makina yapmış 3 kuruş verip dyno yamı çıkarmayacak ama olay farklı dyno paşaoğlunda araç ise mantar tuningin adamlar rakip ve aralarının hoş olduğunu sanmıyorum bende olsam gidip orda sokmam dyno ya

Sercan Keklik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @mmustu

zaten bütün problem ondan cıkıyo yoksa dyno cok..
    Alıntı Everyone Nickli Üyeden Alıntı
    Aracım Türkiyede TEK!

miniks - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aracları denerız ozmn. o da bır cozum. ama sımdı 400hp bır arac 800hp evo yu gecınce aaa noldu bızım 800hp ye ıkı sılındıre mı dustu dıcekler.

ya da grs evo yu bıtırdıkten snnra denedıklerınde kardes senınkı 2895ps mı dıcekler. hayır ben daha once nıce whp ler gordum de ondan yazıyorum bos konusmuyorum yanı. artık karıkatur dergılerı gıbı oldu bızım dergıler. 28 sayfa kasıp okumadıgım ıcın bu kadar yazıyorum.
    Call for prayer
    http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
    insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
    Instagram hesabımız
    miniksracing - humidorturkiye

tool - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı miniks Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aracları denerız ozmn. o da bır cozum. ama sımdı 400hp bır arac 800hp evo yu gecınce aaa noldu bızım 800hp ye ıkı sılındıre mı dustu dıcekler.
    moruk arabam 700hp
    gecilirsemde tekerde 350 uretiyo napalim derim
    Experience is what you get when you don't get what you want.

dragon07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    koccaman justy çıktıda 750 hp dendi..800hp söylenirse ayıp olur.kalite satışları arttırır

dR.selim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    cok iyi olmus bu kondom ve sexshop olayı bu tarz seylere karsı olan baskılarımızı yenmemiz lazım elinize saglık kankahplerle ilgili soyleycek bişi kalmamıs,arkadaslar herseyi soylemişler sadece bu olay ilk deilki hala alısmadınızmı

miniks - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    biz alıştık ve alıştırdık alıştırmayada devam ediyoruz herkes HP nin ne oldugunu ögrenene kadar
    Call for prayer
    http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
    insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
    Instagram hesabımız
    miniksracing - humidorturkiye

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)