kazalı satılmış yada kazalı x6'ları kovalarsanız belki bulabilirsiniz. muhtemelen change işlemini
kazalı x6 ile yapacaklarını tahmin ediyorum.
Geçmiş olsun. İnşallah kısa sürede hasarsız birşekilde bulursunuz.
Hâlâ bi haber yok mu araçtan ?
Çok geçmiş olsun inş tez zamanda bulunur... Her gün Eyüp Ümraniye arasında servisle işe gidip geliyorum gözüm etrafta olucak.
geçmiş olsun inşallah bulunur sanayilerdeki arkadaşlar birazdaha ilgili olurlarsa bulmak kolaylaşabilir yada siz sanayilere bi göz atarsanız büyük ihtimal sanayide parçalanır ve cıkmacıya dağıtılır amaç parçalamaksa tabi ve sahte plaka işinden ötürü plakaya değilde araca yoğunlaşılırsa daha kolaylaşır iş
Allah yardımcınız olsun inşallah en kısa zamanda bulunur
gelişme yokmu sezo?
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
Eğer gemiyle kaçırmadılarsa araç hala istanbulda sabırla bekliyoruz işte.
Gemiyle kaçırma olasılığını hesaba katmıyoruz hırsız için maliyetli bir durum![]()
Cekici tir lara haber salin en temizi trafikte yuruyemez ama Tir ustunde gidebilir baya bi yol da alabilir
Araçda 2 adet hgsmevcuttu. Bir tanesi arka bagaj üstü korumalıkta duruyordu öyle. Eleman unutmuş bagajı boşaltırken. Ön camdakini hemen sökmüşler.
Nasıl anladın diyeceksiniz. 7 eylül akşamı boğaziçi köprüsünden araç anadolu yakasına geçmiş. Aracın kendi hgs sinde değilde bizim unutulan hgs de gözüktü bu daha sonra hiç bir yerden geçmemişler. OGS kaçak geçişde yok onlarıda kontrol ettik.
Aracın hala istanbulda olduğuna inanıyorum
sil hocam bu bilgiyi
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)