ege_c Nickli Üyeden Alıntı
Kaç yüz bin tl bile bilemediğim bir aracı çalanın yediği boku en basitinden Google 'da bile aratması çok mu ütopik bir düşünce ? Ben park halindeki şık bir aracın konsolunu merak edip camına yaklaşmaya bile çekinirken yanlış anlaşılacak diye,X6 gibi bir araca niyetlenen bir şerefsizin emin olun hepimizin en art niyetleriyle bir araya gelip yürüteceğimiz fikirlere karşı tek başına daha pislik çalışır kafası.. Yakalanmasına karşı İnşAllah,MaşAllah'tan fazlası olarak bir öneride ya da gözden kaçan bir uyarıda bulundum.. Madem konu açılmış insanlar kenetlenmiş,merak etmeyin ben de haberdar olduğumdan beri gözüm açık geziyorum..Keşke denk gelsekte,çok kaptırdığımı düşündüğünüz Amerikan Polisiye filmlerinden bir şeyler kapabilmişmiyim denesem.. Burada insanlara sizin gibi nasıl laf tıklatmaya çalışıp madara ederimi kovalamaktan ziyade ciddiyeti yüksek bu konuda farklı açılardan da bakarak faydalı olmaya özen gösteriyorum..
Sayın Caesar,bu konuda can-ı gönülden temennim,şeref yoksunu bu hırsızın yapmakta olduğu hamleler hakkında yanılıyor olduğumdur; Şu şu şu durumlara göre hareket etmemesi için ''Çok çok salak olması lazım'' lafım umarım gerçekleşiyor olan bir tespittir.Sizin,yaptığım yorumu tüm iyi niyetlerimle yazdığımı bildiğinizi biliyorum,yine de açıklama gereği duydum,saygılarımla..