Abi bu işi yapan çete oranın polat alemdarı gibi bişey zaten tek korkuları var oda şeriatçılar.
Çünkü affetmiyolar direk kafa kesiyor adamlar ve sayıca çok fazlalar. Bizde o kanala ulaşabildik bekliyoruz işte.
Printable View
ozelfen sen.grubun adini at blki birisi taniyordur eli.kolu uzun adam cok burda
Kufretmemek elde degil ya bu nasil istir hirsizliktan ote bisey bu, bu adamlar nasil cesaret edebiliyorlar babasinin tarlasina girer gibi memlekete girip calip o kadar yolu geri donebiliyorlar, katliam sebebi resmen
Suriyeye karışık fln diyoruz da saolsunlar içimize sokarak bunları bizimde suriyeden bi farkımızı bırakmadılar. Osmaniyedeki sözde mültecilerde yavaştan başladı bu tip çalıp çırpma işlerine. İnşallah kısa sürede alırsınız aracınızı. Şu konuya gördükten sonra bunlara nefretim bi kat daha arttı valla..
okuduklarıma ınanamıyorum..... cok buyuk gecmıs olsun cok uzuldum vallahi....şerefsiz adiler... bukadar araba çalıyorlar haber yaptırmak lazım dıcem ama kanalların nereye calıstıgı bellı yapmaya guclerı yetmez !!!
Çok sinir bozucu bir durum.. Umarım en kısa zamanda çözüme ulaşır..
Abi FOX haber Fatih Portakal ile iletişime geçin, lütfen duyulsun bunlar,
bu arada geçmiş olsun
Yeni okudum konuyu.. Çok geçmiş olsun yaw.. Bu kadar sıkıntının sonu güzel olur inşallah..
Adamlara bak, bide siyah olan ön böbrekleri değistirip krom yapmislar..gecmis olsun olgar..
Olaylara bak ya neler oluyor neler gecmis olsun insallah cozulur
elım ayagım tıtredı sınırden ya...cok gecmıs olsun...hayalını kuramadıgımız arabaları nasıl carpıp goturmusler..pıskınler bı de herseye ragmen...ınsallah kavusursun aracına tez zamanda...
Bendede haber kanallarında tanıdığınız varsa taşıyabilirseniz konuyu daha rahat çözülür diye düşünüyorum inşallah en kısa zamanda geri alırsınız aracınızı
Girenlerin çoğu bi azıtsa asıl o zaman sıkıntı.Kayıtsız kaç milyon adam.Kaybedicekleri hiç bişe yok!Alırken düşüneceklerdi tabi.Ondan sonra uğraş asayişi sağlamaya..Ama yok biz ODTÜ de ki öğrenciyi coplamayı biliriz..
Geçmiş olsun,aracınıza kavuşmanız dileği ile
Ağzım açık okudum.
Gerçekten şaka gibi biri anlatsa şu olanları inanmam.
Çok geçmiş olsun ve Allah yardımcınız olsun.
Kanka senin işi dayı çözer başkasıda halledemez
Öncelikle çok geçmiş olsun inşallah torpidoda arabayı çalanın eliyle birlikte iade ederler o değil Sınırdan filan öyle ellerini kollarını sallıyarak geçirebiliyorlarmı arabaları.
Sonuçta çay sigara değil bildiğin jeep çıkartmışlar herifler dışarı
Abi geçmiş olsun hakikaten durum şaka gibi. Umarım kazasız belasız en az zararla geri alabilirsiniz aracı.
Oda sıkıntı ya bir tanıdık aynı şekilde aracını 1 tl vermeden aldı baya sağlamdı ama kürt asıllıydı ve orada şeriatçılarda genelde kürtlerden oluştuğu için adam korkudan aracı reyhanlıya bırakıp kaçmış.
Daha sonra suriyede yakalamış şeriatcılar paket edip 18 e bölmüşler poşetlerle reyhanlı karakolunun yakınına bırakmışlar.
Cocuğun üstüne kalıyordu azmettirici hesabı 2 sene mahkemeler vs çok zor kurtardı kendini.
Oda sıkıntı yani.