Tayyip oy alsın diye, çekilen çileye bak. akp yi başımıza getirenler oldukça mutludurlar bu durumdan.
Türkiye'deki hırsızlar yetmiyordu bide Suriyeliler çıktı başımıza :S
Çok geçmiş olsun umarım halledilir...
Golf MK3 Sport - SATILDI.
Jetta MK3 1.9 TD- SATILDI.
Golf MK2 GTD...
-Ne Mutlu Türküm Diyene...
K.Atatürk.
çok geçmiş olsun... umarım en kısa zamanda aracına ulaşırsın...
Konuyu yeni gördüm tekrar geçmiş olsun, sonucu ben de merak ettim ?
Mert Songül ART
Try to use your imagination
BÜtÜn sayflaair aĞzim aÇik okudum Şok oldum resmen, aslinda Şok olmamak gerek sorun bunlari buraya sokan zİhnİyette bunlari destekleyenlerde, İnŞallah mutlu sona ulaŞirsiniz.
1996 BMW E36 325i Sedan Turbo
2008 BMW E92 M3
2017 BMW F82 M4 Competition
#unptuned
Büyük gecmis olsun soke oldum resmen adam taksi diye kullaniyormus toplanip bi karar vermislermi acaba son durum nedir?
ilk mesajdan son mesaja kadar okudum bu suriye olayları gittikçe artmaya başladı.Kafanı nereye çevirsen doldular.daha dün esenyurt sanayide kuzenimin şahinin ön iki balatasını sadece sökmeye 70 tl isteyince sokucaktım bitarafına balataları..Televizyonda bilimum haberler,adam evsiz diye çırak olarak alıyor yanına acıyıp allah korkusu yok çıkıyor kansız şerefsiz adamı vuruyor soyup kaçıyor.Burda kesinlikle insan ayrımı yapmak istemiyorum ama birinin bu işe dur demesi lazım.Yoksa olmuyacak böyle..Abi sizede allah sabır versin inşallah sıkıntısız bir şekilde hallollur..hiç bir fikrim yok böle konular hakkında fakat tepelerden badem bıyıklı bir abiniz varsa belki çözebilirler abi bu tarz şeyler zaten devletin himayesinde dönüyor..
edit:bu arada avcılarda mahallemizde bir koloni kurmuşlar 3 arka sokağımızdaki otoparkta suriye plakalı ferrari'mi dersin mersomu dersin...belki onlarda çalıntı olabilir...adamlar büyükçekmecede okul yaptırıyorlarmış
Hakkı Can Eryüzlü...
ya abicim size bişey olmasın adam sen kimsin ne ayaksın diyip çeker vurur bu şerefsizlerin neler yaptığını hemen hemen hepimiz internet sayfalarında haberlerden duyuyoruz tamam kolay değil nerden baksan 300,350 milyar belki daha fazla ama bunlar kansız adamlar kendılerınden baska kımseyı düşünmezler bakın devletımıze bu ınsanlarla aynı havayı soluoruz hemen hemen sana bısey olmasın saglıgından canından olma gerisi yalan yaa ama inşallah alırsın arabanı allahıma dua edıyorum ınsallah sağlığınıza birşey olmaz alır gelırsınız aracı
Emirhan Altınbay
205 GTi
5500'den Sonra Başlayan Hayat Geç Kalınmış Bir Hayattır...
Erkekler evde en son sözü söyleyen kişidir ve genellikle söyledikleri son söz " tamam aşkım" dır
Abi bence bu olayı tw kanallarına çıkarmak lazım ablamda istanbul valiliğinde hukuk işlerinde bu suriyeliler sahte kimlikle geziyolarmış heryerde dikkatli olmakda fayda var ama bu yapılan şerefsizliğe göz yummayıp tw lere haber yapılsa millet noluyo lan der belki bu arada çok geçmiş olsun
aşşağıdaki gibi bidünya haber bulabilirsiniz internette.sizce zamanında suriye sınırındaki mayınların kaldırılması vs bu suriyeden insanların alınması giriş çıkışların kolaylaştırılması ne için sanıyorsunuz...bunlar dışında neler girip çıkıyor neler dönüyor...
Kiralık 180 araç Suriye'ye kaçırıldı-Sabah - 11 Ocak 2013
Jandarma araç çalan El Kaide şebekesini çökertti
Suriye sınırında 15 çalıntı otomobil yakalandı | Normatif
Hatay
Çalıntı araçlar Suriye
Hakkı Can Eryüzlü...
çok geçmiş olsun.
Son durum nedir ?
Hayırlısı be gülüm
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)