Öncelikle tebrikler.
- Tuvaletini kuma yapar sadece bir defa kumu bulundurduğunuz alana götürüp kumun üstüne bırakın.
- Bir kereliğe mahsus bence yıkayın ***** bendede bir tekir var ilk bulduğumuzda veterinerlende işi bitip eve geldiğinde çöp kokuyordu. 2 gün yıkamadım oda aşı oldu diye veteriner suya girmesin demişti. 3.gün kedilere için olan pire temizleme şampuanıyla yıkadım. Yıkarken suyun sıcaklığı ılıktan biraz daha sıcak olsun tabi çok sıcak değil. Ben Kuvetin icine büyük bir leğen koyup yıkamıştım devamlı kaçmaya çalışacaktır. Ondan sonra iyice kurutun havlu ile ve sıcak bir yerde kendi geriye kalan ıslaklığını yalanarak kurutur. Sokağa bir daha çıkmayacak ise zaten bir daha yıkamaya gerek yok.
- kuru mama ve ıslak mama olayını ben şöyle ayarladım, sabah ları bir tatlı kaşığı ıslak mama veriyorum. Kuru mama kabıda her daim dolu olduğu için istediğinde kuru mama yiyor. Siz yemek yerkende sizin yediğiniz yemeklerin kokusuna dayanamayıp yemek ister, onlardanda tadımlık verebilirsiniz
- ayakkabı ipi gibi bi ipin ucuna pet shoptan aldığım oyuncak bir fare bağladım farenin içindede kum taneleri gibi bir şeyler var salladığımda haşır haşır ses çıkarıyor, deli gibi onla oynamayı seviyor.
- Bendeki daha hiç perdelere atlamadı ama tırnaklarını kestirmesseniz koltuklara biraz zarar verebilir.
* bu arada biraz daha büyüdükten sonra kısırlaştırmanızda fayda var. Erkek kediler kısırlaştırılmaz ise belli bir süre sonra sağa sola idrar bırakır dişi kedileri çekmek için birde bölge korumak için çok Keskin'de kokar.
Tebrikler tekrar umarım sonuna kadar bakarsınız
Edit:bu arada pire tasmasıda takın bir süre![]()