User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
22 sonuçtan 20 ile 22 arası

Konu: Kedi Aldım Yardım

Mert83 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Öncelikle tebrikler.
    - Tuvaletini kuma yapar sadece bir defa kumu bulundurduğunuz alana götürüp kumun üstüne bırakın.
    - Bir kereliğe mahsus bence yıkayın ***** bendede bir tekir var ilk bulduğumuzda veterinerlende işi bitip eve geldiğinde çöp kokuyordu. 2 gün yıkamadım oda aşı oldu diye veteriner suya girmesin demişti. 3.gün kedilere için olan pire temizleme şampuanıyla yıkadım. Yıkarken suyun sıcaklığı ılıktan biraz daha sıcak olsun tabi çok sıcak değil. Ben Kuvetin icine büyük bir leğen koyup yıkamıştım devamlı kaçmaya çalışacaktır. Ondan sonra iyice kurutun havlu ile ve sıcak bir yerde kendi geriye kalan ıslaklığını yalanarak kurutur. Sokağa bir daha çıkmayacak ise zaten bir daha yıkamaya gerek yok.
    - kuru mama ve ıslak mama olayını ben şöyle ayarladım, sabah ları bir tatlı kaşığı ıslak mama veriyorum. Kuru mama kabıda her daim dolu olduğu için istediğinde kuru mama yiyor. Siz yemek yerkende sizin yediğiniz yemeklerin kokusuna dayanamayıp yemek ister, onlardanda tadımlık verebilirsiniz
    - ayakkabı ipi gibi bi ipin ucuna pet shoptan aldığım oyuncak bir fare bağladım farenin içindede kum taneleri gibi bir şeyler var salladığımda haşır haşır ses çıkarıyor, deli gibi onla oynamayı seviyor.
    - Bendeki daha hiç perdelere atlamadı ama tırnaklarını kestirmesseniz koltuklara biraz zarar verebilir.
    * bu arada biraz daha büyüdükten sonra kısırlaştırmanızda fayda var. Erkek kediler kısırlaştırılmaz ise belli bir süre sonra sağa sola idrar bırakır dişi kedileri çekmek için birde bölge korumak için çok Keskin'de kokar.
    Tebrikler tekrar umarım sonuna kadar bakarsınız

Edit:bu arada pire tasmasıda takın bir süre

berko - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1- Tuvalete kendi alışıyo bi kere koklatın kumu sonra gidip oraya yapıyo, en azından benimki öyle yapmıştı.
    2- Yıkayın tabi ama dikkat edin kolunuzu, yüzünüzü çizebilir, lakin suyla araları iyi dğeil.
    3- Kuru mama kabı sürekli dolu dursun arada bir tavuk ciğeri sosis falan verin. Benim kedi ciğer ve sosis dışında bişey yemiyodu, başka bişey koyunca kabını deviriyodu.
    4- Kediler için arkadaşlık siteleri var
    5- İstemediğiniz bişey yapınca gazete veya terlikle vurun iki üç kere dayak yedimi yapılmayacağını anlıyo, benimki piçliğine yüzüme baka baka slow motion yapmaya yeltenirdi, sonra ben ayağa kalkınca basıp kaçardı

lucky Jackal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    teşekkürler arkadaşlar, şu anda pire problemimiz baya can sıkıyor ama atlatıcaz inşallah. Damlanın etki etmesi 24 saat sürermiş, bekliyoruz bakalım. Şu anda karantinaya aldık kendisini

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)