User Tag List

Sonuçlar: kim geçer

Katılımcı sayısı
668. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • M3

361 54.04%
  • S2000

307 45.96%
Sayfa 19/19 İlkİlk ... 9171819
348 sonuçtan 343 ile 348 arası

Konu: E36 M3 vs SUS S2000

Eray Yümsel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    deneme tabiki iptal çünkü mehmet denemeye m3 arayıp aylarca söledikten sonra m3 hazırladıgımız için suçlu olduk yani ona göre araba hazırlıyomuşuz sadece mehmeti geçmekmiş amacımız hissiyatı yaratıp o kralmış gibi hissettiği için kendini, araç sahibi daha fazla mehmet kabarmasın diye vaz geçmiş bulunmakta bir sonraki asırda inşallah denerler tabi mehmet geçebilceğine emin oldugu bir m3 bulur ve denerse izleriz hayırlı geceler memetçim öptüm seni kardeşim sen benim ne demek istediğimi anlıyosun görüşelim bi ara
    Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
    Dr. Ecu

mehzent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Eray Yümsel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    deneme tabiki iptal çünkü mehmet denemeye m3 arayıp aylarca söledikten sonra m3 hazırladıgımız için suçlu olduk yani ona göre araba hazırlıyomuşuz sadece mehmeti geçmekmiş amacımız hissiyatı yaratıp o kralmış gibi hissettiği için kendini, araç sahibi daha fazla mehmet kabarmasın diye vaz geçmiş bulunmakta bir sonraki asırda inşallah denerler tabi mehmet geçebilceğine emin oldugu bir m3 bulur ve denerse izleriz hayırlı geceler memetçim öptüm seni kardeşim sen benim ne demek istediğimi anlıyosun görüşelim bi ara
    Bro maslaktada soledım benım arabam cumartesı hazır toplamıycam dedım gelırsenız denerız dedım gelmemenız korktugunuz anlamına gelıcek halı yok denem ıstemez eyvallah derız ne sen benı zorla yola cıkartabılırsın nede ben seni ben sadece arabanın ne oldugunu yazdım senle bu konu hakkında tartısmam kanka kı benı bılıyosun kımseye R yapmam.

Kı denk gelırız gelmeyız dbn denenen bı gercek var kanka yan yana gelmesekte sende musaıt oldugunda olcer paylaşırsın

Zaten yakın zamanda m3 ısteyenlere ben gıdıcem ınsallah benım sureyıde o zamana kadar bı m3 bozmazsa kendı rekorumu kırmaya uğraşıcam

Bende senı sevıyorum uzatmaya gerek yok herkese agız tadıyla bınmek nasıp olsun
    Alıntı mami_makinen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Maşallah ne söylenebilirki altı üstü atmosferik araba ama yaptıkları atmosfere sığmıyo

s2k - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aman aman pekde sevişirlermiş

ademsezer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mehzent Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bro maslaktada soledım benım arabam cumartesı hazır toplamıycam dedım gelırsenız denerız dedım gelmemenız korktugunuz anlamına gelıcek halı yok denem ıstemez eyvallah derız ne sen benı zorla yola cıkartabılırsın nede ben seni ben sadece arabanın ne oldugunu yazdım senle bu konu hakkında tartısmam kanka kı benı bılıyosun kımseye R yapmam.

Kı denk gelırız gelmeyız dbn denenen bı gercek var kanka yan yana gelmesekte sende musaıt oldugunda olcer paylaşırsın

Zaten yakın zamanda m3 ısteyenlere ben gıdıcem ınsallah benım sureyıde o zamana kadar bı m3 bozmazsa kendı rekorumu kırmaya uğraşıcam

Bende senı sevıyorum uzatmaya gerek yok herkese agız tadıyla bınmek nasıp olsun
    memo sen m3 yapana kadar kimse o süreyi yapamaz-))
    BAZOOKA CİVİC
    TR 100-200 FWD REKORU 4,53s
    732 hp 660 tork
    KARA MAMBA EWO MUSTANG DYNO 50 PSİ 850 HP
    DR ECU

Enes-x - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ooo R gelmiş sıralı 6 köşesinden
    Dr.Ecu

başalp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    eray konyadan götürdüğün m5' le dene... seni yarıyolda komaz... ;

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)