User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
28 sonuçtan 20 ile 28 arası

Konu: Her türlü spor: Before & After fotoları

coder - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı driftboy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu arada bişey sorayım hazır konusu varken, 1 85 98 kilo civarıyım. göbek ***** var. ve yanlarda aynı şekilde. yanlız hani 1.85 98 normalde pek aşırı olmasada benim göbek normal bi göbekten farklı. yani nası diyeyim biraz yavşakcasına sert bi göbek degil yani. şimdi bu ay spora başlayacağım, sizce ilk önce nasıl başlayayım neler yapayım ? Selcuk abi mesela 6 ayda yaklasık 26 kilo vermiş, bu kadar degilde mesela 2-3 ayda 15 kilo benim için ideal olacak gibi. sadece göbek yok çünkü kalıplıyımda.

bide geçen gün otelde saunada birisi sadece ekmek ve kolayı kes haftada 2 gün saunaya gir 30 45 dk arası dedi. 2 ayda 17 kilo vermiş başka hiçbişey yapmadan. bu mümkünmüdür ?
    Ozan kola ve ekmek muhabbeti doğru hayvan gibi yiyorum sadece kola ve ekmeği kestim aynı şekilde yemeye ve sporsuzluğa devam ettim 1 ayda 4,5 kilo fark etti..
    RESPECT YOUR ELDERS

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1 yıl

147 den 116 ya geldim bi kaç ay ara verdim suan hedef 99

ER teknik ısıtma sistemleri

Kat kaloriferi&brülör&hidrafor

sistemleri montaj tamir bakım..

7/24 servis hizmeti..

ev ve işyerlerine mazot ve fuel oil servisi yapılır..
    0553 227 39 55

ege_c - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı driftboy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu arada bişey sorayım hazır konusu varken, 1 85 98 kilo civarıyım. göbek ***** var. ve yanlarda aynı şekilde. yanlız hani 1.85 98 normalde pek aşırı olmasada benim göbek normal bi göbekten farklı. yani nası diyeyim biraz yavşakcasına sert bi göbek degil yani. şimdi bu ay spora başlayacağım, sizce ilk önce nasıl başlayayım neler yapayım ? Selcuk abi mesela 6 ayda yaklasık 26 kilo vermiş, bu kadar degilde mesela 2-3 ayda 15 kilo benim için ideal olacak gibi. sadece göbek yok çünkü kalıplıyımda.

bide geçen gün otelde saunada birisi sadece ekmek ve kolayı kes haftada 2 gün saunaya gir 30 45 dk arası dedi. 2 ayda 17 kilo vermiş başka hiçbişey yapmadan. bu mümkünmüdür ?
    Babamın basketbol antrenörü olması vasıtasıyla,spor salonlarında büyüdüm diyebilirim.Uzun yıllardır basketbol oynuyorum ve bunun yanında uluslararası düzeyde teknik gelişim ve fiziksel gelişim olarak bir çok kongrelere katıldım ve/veya rol aldım.Elimdeki sertifikalar ve 4 sene basketbol milli takım görevim bana geçerli bir üniversitede burs kazandırdı.Geçirdiğim yıllar içerisinde bu katılımlar ile kendimi az çok geliştirdiğimi düşünüyor ve hissediyorum.Tabii ki çok profesyonel düzeyde bilgi sahibi değilim ancak izlenecek yolu ve dikkat edilmesi gerekilenleri kişisel isteklere göre (vücut gelişimi/kilo kaybı vs.) mütevazi bilgimle ve elimden geldiğince sizlerle seve seve paylaşırım.

Kusura bakmayın forumda yeni olduğum için henüz ismen bilemiyorum ; Sayın 'Driftboy' ,

Öncelikle dikkat çekmek istediğim nokta, burada spora gönül vermiş abilerim,kardeşlerimle hemfikir olduğumuzu düşündüğüm 'istikrar' konusudur.. Genellikle, güzel memleketimizin güzel insanları kayıt oldukları spor salonuna veya her gün gitmeye karar verdiği koşu parkuruna ikinci,üçüncü hafta iş,yoğunluk vs. 'bahaneler' ile gitmemeye başlarlar, halbuki spor yapmak,zinde kalmak isteyen bir birey kendine her ne durum olursa olsun vakit yaratabilir.Öncelikle 'inanç ve azim' konusunda kendinize iyi bir temel hazırlamanızı öneririm ki niyetiniz yarım kalmasın.Hem spor salonuna ödediğiniz paralara yazık hem de kendinizi başarısız görmek özgüvenizi içten içe zedelemenize sebep olacaktır.

Mayayı,şekeri,tuzu ve bu grubun kamufle olduğu ürünleri kesmek ya da en azından tatlandırıcı vb. aracılarla hafifletmek,cardio programına girecek birey için muhakkak önerilir ancak vibrasyonlu kemerle göbek atmak,zayıflatan ayakkabıyla markete inmek ,saunada 15 dk durmak gibi hiç gerekli bulmadığım etkinlikleri size de önermiyor ve de emek verilmeden akıtılan terin ne kadar faydalı olabileceği konusunda görüşü size bırakıyorum..

Antrenman bilgisi hakkında muhtemelen çok fazla fikriniz yok ya da kafanız karışık,bunun için tercih edeceğiniz spor salonunda sizi antre edecek spor danışmanlarınız,size burada yazdıklarımdan çok daha fazla yardımcı olacak,ölçümlerinizin ardından en uygun cardio programını çıkaracaklardır.Size buradan şöyle yapın böyle edin gibi bodozlama ve bilinçsiz bir plan yazamam ki bu zaten kendini bu yönde tahsil etmiş değerli eğitmenlerimizin mesleğine yaptığım bir saygısızlık,kendimi de yetersiz bilgilerime rağmen komik düşürmek olur..Yalnızca başarısızlıklarla sonuçlanan spor yapma isteklerinin sebep olduğu anabaşlıkları kısa bilgilendirmelerle geçiyorum..

Yukarıda belirttiğim düşman gıdalardan uzak durarak,sizi tok tutacak gıdalara yönelebilirsiniz.Örneğin; 2 büyük boy haşlanmış patates,kendimi açlıktan vefat etmek üzere hissederken bile beni rahatlıkla tıkıyor.Bunun haricinde yağsız gıdaları ızgara ya da buğulama şeklinde pişirerek tüketebilirsiniz.Bu beslenme düzenini alışkanlık haline getirdiğiniz sürece yemek yeme ihtiyacını hem en az hasarla tamamlarsınız,hem kendinizi beslenmeden soyutlamadan,yorgun düşmeden dinç hissederek spor yapacak gücü kendinize sağlarsınız,hem de aldığınız minumum kalorilere karşı maksimum kaloriler yakarsınız..

Son olarak bir konuya dikkat çekerek sonlandırıyorum..Lütfen yalnızca antrenmanlara başlayacağınız gün kilonuzu kontrol ederek not alın..Sonrasında uzun aralar ile kilo kontrolünüzü gerçekleştirin..Her antrenman sonunda tartıya çıkarak,kilo kontrolü yapmak size hiçbirşey katmadığı gibi,ilk hafta kaybedeceğiniz birkaç kilogramın aslında antrenmanlara başladığınız için vücudunuz su kaybı olduğunu farketmeyerek yağ yakımına başladığı kanısına kapılan birçok sporsever 2.hafta yağ yakımının durduğunu ve kilo kaybedemediğini düşünür,demorilize olarak antrenman istikrarını zedelerler..

Umarım az da olsa faydam dokunmuştur,saygılar..

onat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konunun başında adam yazmış konu soru sorma yeri değildir diye. Sadece before&after resmi koyun demiş. Hala soru sorulması ve cevap verilmesi ilginç.
    schumi
    dr.46
    iron tyson
    frank ' the chemist ' zane

Westi555 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kardeşimin amatör ve profesyonelliğe geçtikten sonraki bir kaç resmi;

bu ilk fotoyu ben 6 sene evvel çekmiştim

geçen sene ki yarışma öncesi

100 kg da TR 2.si oldu yarışmada

bu resimde antremandan bir kare

onat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mertti adı sanırım. Atlantiste görüyordum sürekli.
    schumi
    dr.46
    iron tyson
    frank ' the chemist ' zane

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evet mert. Yarışmada görmüştüm genetiği çok iyi.

Berkant_R32 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Foto yok ama 11 ayda 137 den 104.5 e indim bende. Hedef 95 simdilik.

Gimifayf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    23 Haziran 2013 itibari ile 114.5 kilo halim.

15 Eylül 2013 itibariyle 95.0 kilo halim.

1 Ekim'de p90x'e başlıyorum, hedefim 2 tur p90x yapmak.
    Ya ölürüm ya da kaskodan para alırım kafası.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)