User Tag List

Sayfa 21/43 İlkİlk ... 11192021222331 ... SonSon
808 sonuçtan 381 ile 399 arası

Konu: Bu gece CADDEYE İNMEYİN

ErkanChevy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    artık çevirme olayını abartıp had safaya getirdiler gerçi rahatsızda değilim eksik evrağı olan vs varsa çıkmasın arkadaş trafiğe ben nasıl 1963 model arabanın her şeyi tam eksiksiz çıkıyorsam herkez çıkıcak sonuçta tek şikayetim trafiği arttırmaları cumartesi cadde ve sahil kilit oluyor artık 3 şeridi tek şeride indirip çevirme yapıyorlar tek tek araçlara bakarak kızıltoprak bpden bostancıya kadar tam tamına 8 çevirmeye giriyorsunuz evet doğru 8 çevirme cam filmli egzoslu yere basık en ufak ses çıkaran araca hemen bağlanma işlemleri uygulanmaya çalışmakta bu çevirmelerden ben bile geçerken artık illallah etmeye başladım çeviren polislerden...
    ....HULK POWER.....

grkm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Alperen-B Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Önce sen tuning adı altında getirilen bütün malzemelerin vergisini al, sonrada
    vergisini aldığın malzemeler için ceza yaz. Ya bu işi yasallaştır aldığın vergilere göre
    davran, yada bu işi ortadan tamamen kaldır yasal yolla Türkiye'ye parça girişini
    durdur.(bunu yapamazlar ciddi vergi gelirleri elde ediyorlar). Ben eksozu
    yasallaştırsınlar demiyorum, janttır-filmdir-yaydır bu gibi şeyleri.
    Devletin ticaret dönen herşeyden vergi alma hakkı var, bu oranda olmalı mı bu ayrı bir konu.

Kullanılan ürünlerin paketlerinin çoğunda off road ibaresi mevcut. Trafik dışında kullanılması önerilirken kimse size pistte yada boş bir arsa içerisinde neden yay taktın neden egzoz taktın diye ceza yazmaz.

Yurtdışındaki DB ölçümü yada camın koyuluk oranını ölçülebildiği bir sistem yaygınlaşsın isterim.
    Kat. olmadan egzoz sisteminin yapılmadığı, egzoz sesinin bokunun çıkarılmadığı ..

Ancak herşeyi suistimal eden bir millet olduğumuzdan ona da kılıf uydururuz

ibratice
    Misafir
    Millet shell de takılırken biz yıllarca orada sessiz sakin yıllarca oturup çayımızı içip muhabbetimuzi yaptık ordan ekip bile geçmezdi takı şu 2 yıla kadar rahat rahat oturduğumuz bir yer vardı oranında içine sictilar araya adam gibi girip adam gibi gitseler bunların hiçbiri olmaz ben 3 haftadır oranın önünde gazliyan mallar yüzünden arabamı getirmiyorum .

Gunes G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ranthor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben de diyorum ki, oraya gitmeyin, boşu boşuna lades olmayın.

Hafta sonlari atasehirde kalıyorum. Oradaki araç sahiplerinin cevreye verdigi rahatsızlık ileri boyutta.
    S virajina gidiyor musunuz yada merter mc'e ?

Bence ataşehire gidilme sebebi yakışıklı arabalarin orada olması, insanların bunun parçası olmak istemesi.

Ataşehir shell yerine adam gibi oturup cay kahve icebilecegin super yerlere gidilebilir.
    Tech uyeleri olarak daha iyisini hakediyorsunuz bence..

Bir yer kesfetmek lazim.
    Olm biz Gourmet Garage'da oturuyoruz cok uzun zamandan beri, nezih mekan yemekleri guzel, ama gene de nasibimizi aliyoruz maalesef.

Hayir bizim kadronun oturdugu yerler belli, biri kavacik, biri atasehir, ikisi cadde biri acibadem. Orta noktamiz atasehir oluyor haliyle, bu yuzden Atasehir yani. Ha birde camiadan bazi arkadaslarimiz geliyor yanimiza kimi zaman, bu yuzden Atasehir yani. Yoksa yakisikli araba, rolling molling filan hikaye. Bizde hala rolling yapan bi apaci var o da Gariban zaten
    You call it turbo lag , i call it foreplay ...

cem_subasi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ibratice Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Millet shell de takılırken biz yıllarca orada sessiz sakin yıllarca oturup çayımızı içip muhabbetimuzi yaptık ordan ekip bile geçmezdi takı şu 2 yıla kadar rahat rahat oturduğumuz bir yer vardı oranında içine sictilar araya adam gibi girip adam gibi gitseler bunların hiçbiri olmaz ben 3 haftadır oranın önünde gazliyan mallar yüzünden arabamı getirmiyorum .
    Yok yani abi ben yeni araba aldım dışarı çıkartamıyorum susturucusunu taktığım halde bağlıcaklar biliyorum hafta sonu inip gezemiyorum yani bu hala soktular insanları spor araba kullanamıcak hale geldik...
    CUP Edition

Finansinvest

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı grkm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Devletin ticaret dönen herşeyden vergi alma hakkı var, bu oranda olmalı mı bu ayrı bir konu.

Kullanılan ürünlerin paketlerinin çoğunda off road ibaresi mevcut. Trafik dışında kullanılması önerilirken kimse size pistte yada boş bir arsa içerisinde neden yay taktın neden egzoz taktın diye ceza yazmaz.

Yurtdışındaki DB ölçümü yada camın koyuluk oranını ölçülebildiği bir sistem yaygınlaşsın isterim.
    Kat. olmadan egzoz sisteminin yapılmadığı, egzoz sesinin bokunun çıkarılmadığı ..

Ancak herşeyi suistimal eden bir millet olduğumuzdan ona da kılıf uydururuz
    Benim demek istediğimde o. Devlette biliyor (sözüm meclisten dışarı), şuan trafik
    polislerinin %80'i araba konusunda bilgisiz ve cahil. Bildikleri tek şey krom eksoz
    ucu gördüler mi eksoz var, film gördüler mi film var. Belediye otobüsleri vs.
    birçok eksozlu arabadan daha çok gürültüye ve sese sahip. Devletin resmi
    araçlarının birçoğu b.ku çıkarılmış derecesinde cam filmlerine sahip. İmam os....
    cemaat sı....mış diye boşuna demiyorlar. O zaman sende kendi araçlarına film
    çektirmeyeceksin. Adana'da cam filmiyle uğraşan birçok arkadaşım dediği
    polislerin %95'inin kendi şahsi arabaları filmli. Ya bu cahil olan polisleri eğitime
    göndersinler yada ellerine film derecesini ve eksozun db sini ölçecek cihazları
    versinler onlarda kurtulsun bizde. Yazık günah adamlar eğiliyorlar eksoz varmı yok mu ona bakıyorlar

ismailozkan_01 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çoğu konuda olduğu gibi bu konuda gelmiş polise dayanmış biz ne keyfimizden uygulama yapıyoruz ne bütçe açığını kapatmak için ne de biber gazı parasını karşılamak için , alkol uygulaması şehrin alkol tüketimin fazla olduğu yerler ve bağlantı yollarında yapılır , bayram gidiş dönüş günlerinde ve tatil zamanlarında halkımız uzun yollara memleketlerine gidip geldiği için uyarmak ve denetlemek için uygulama yapılır , lakin bu tarz uygulamalar sadece modifiyeli araç olduğu için değil apaçi tarzı davranışlar ve gelen şikayetler üzerine yapılıyor , adanada iki yıl diyarbakırda dört yıl ve iki yıldır sivasta görev yapıyorum küçük bir il olmasına rağmen apaçi tarzında davranan çok olduğu aldığımız şikayetlerin çoğalması üzerine uygulama yapıyoruz saygılar...

Melih-Ö - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    67 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ismailozkan_01 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    çoğu konuda olduğu gibi bu konuda gelmiş polise dayanmış biz ne keyfimizden uygulama yapıyoruz ne bütçe açığını kapatmak için ne de biber gazı parasını karşılamak için , alkol uygulaması şehrin alkol tüketimin fazla olduğu yerler ve bağlantı yollarında yapılır , bayram gidiş dönüş günlerinde ve tatil zamanlarında halkımız uzun yollara memleketlerine gidip geldiği için uyarmak ve denetlemek için uygulama yapılır , lakin bu tarz uygulamalar sadece modifiyeli araç olduğu için değil apaçi tarzı davranışlar ve gelen şikayetler üzerine yapılıyor , adanada iki yıl diyarbakırda dört yıl ve iki yıldır sivasta görev yapıyorum küçük bir il olmasına rağmen apaçi tarzında davranan çok olduğu aldığımız şikayetlerin çoğalması üzerine uygulama yapıyoruz saygılar...
    Bu uygulama öyle bir uygulama değil abi önüne geleni al uygulamadı öyle birşey olabilir mi? Gözünün üstünde kaş var al sana ceza hesabı
    App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı

www.instagram.com/kokumerkezi

ismailozkan_01 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Melih-Ö Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu uygulama öyle bir uygulama değil abi önüne geleni al uygulamadı öyle birşey olabilir mi? Gözünün üstünde kaş var al sana ceza hesabı
    alınan şikayetler hat safhaya ulaştı ise , il emniyet müdürü veya vali kimseye göz açtırmadan uygulama yapılacak talimatı verirse bizim memurlarda olayı şuna dönüştürür: al bunu , al bunuda uzar gider....

ibratice
    Misafir
    Caddedeki yoğun çevirme cezalar icin kimse polise suç bulmasın S virajini dirift sahasına çevirip halkın içinde gazlayarak milleti tehlikeye sokmanın bir önlemi olmalı onlemide polis caddeye bu tarz yada killandigi arabaları sokmuyo işin özü bu bizim bir akraba bir ay önce caddede ailesiyle gezerken 2 yarışan araba patliyomus zor kurtarmış .

TechTurkey SAYGIN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı AlpEren Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Varyap meridyan in altinda roberts ve kahve diyari var 500 araba da park eder okadar musait biyer kimseyi de rahatsiz etmez.. Bu arada roberts in sahibi de surekli orda ve araba hastasi hic sorun yapmaz..
    Ataşehirde insanlar rahatsız oluyor deniyor sen halen daha içerilerde buluşulsun diyorsun...

KA®ANLIK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ibratice Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Caddedeki yoğun çevirme cezalar icin kimse polise suç bulmasın S virajini dirift sahasına çevirip halkın içinde gazlayarak milleti tehlikeye sokmanın bir önlemi olmalı onlemide polis caddeye bu tarz yada killandigi arabaları sokmuyo işin özü bu bizim bir akraba bir ay önce caddede ailesiyle gezerken 2 yarışan araba patliyomus zor kurtarmış .
    Kesinlikle polise suç bulmuyorum ben de...
    Bu kadar şikayete karşı onlar doğru olanı yapıyor.

Kaldı ki cumartesi akşamı Ataşehirdeki Polislerin tutumu oldukça iyi idi, ben hiç beklemiyordum bu kadar iyi ve düzgün bir tutum...

Problem çok açık belli, bu işi toplumun gözü önünde yüksek riskli yerlerde "mantıksızca" araç kullanan TİPLER...
    Loading...

Eyup Duygun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sorma abı polislerın tutumu ıyı olmasa yanmıstık

Ehlıyetım yanımda yokken 15dk bekledıler birinin getirmesi icin.Beklemeyebilirdi.
    DynoDynamics in Ecutuned

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Eyup Duygun Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sorma abı polislerın tutumu ıyı olmasa yanmıstık

Ehlıyetım yanımda yokken 15dk bekledıler birinin getirmesi icin.Beklemeyebilirdi.
    polislik ölmemiş dedirten bi paylasım oldu bu harbi iyi polislermiş. bazıları ruhsatı torpidodan alma zamanın gecikince ona bile triplenebiliyorlarken.
    Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

Kekuti* - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı KA®ANLIK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kesinlikle polise suç bulmuyorum ben de...
    Bu kadar şikayete karşı onlar doğru olanı yapıyor.

Kaldı ki cumartesi akşamı Ataşehirdeki Polislerin tutumu oldukça iyi idi, ben hiç beklemiyordum bu kadar iyi ve düzgün bir tutum...

Problem çok açık belli, bu işi toplumun gözü önünde yüksek riskli yerlerde "mantıksızca" araç kullanan TİPLER...
    Bir kısmına kesinlikle katılıyorum, ancak "mantıksızca" kullanan tipler değil sadece..

Sokağımda bile aracımı parkederken bile stop edip arabayı itiyorum, ses çıkmasın millet rahatsız olmasın kavga etmeyeyim diye..
    Geçen yine eve gidiyorum saat gece 2, attım boşa yokuş aşağı ses cıkmasın diye tın tın gidiyorum.. Arkadan geldiler! pişt hop duur ! diye..
    - Buyrun memur bey?
    - Aracında egsoz var.. Gaza bas !
    - İyide sessiz sedasız aşağı iniyorum, bir rahatsızlık vermedim kimseye nerden çıktı şimdi gaza basmak. Gecenin 2sinde insanlarımı uyandırıcaz" dedim.. Cevap ;
    - Arabanda filmde var.
    - evet var haklısınız.
    - arkada koltuk yok..
    - yahu orjinali böyle, buyrun ruhsat, buyrun BMW/Mini'nin plakaya ait yazısı.. Siz sormadan bende söyliim çift renkte orjinal ruhsatta yazar" dedim.
    Bu araba orjinal mi şimdi ? dedi.
    evet dedim, iyi git diyor

yani demek istediğim şu, istediğin kadar efendi git. düzgün git millete rahatsızlık verme, illa ki birine batıyor.. Tamam adamlar emir kulu, hiç bir zaman ters bir dille konusmamışımdır. Kaç tane ne oldugu belirsiz adamla ugraşıyorlar bütün gün.. Ama gelipde efendi gibi, tın tın giden kişiden ne istiyorsun? Yani demek istediğim, ses çıkartırken gördüğü, kural ihlali yapan, ne biliim tehlikeli hareket yapanı al kitle öldür naparsan yapta.. düzgün kullanım tın tın giden adama da karışma be abi

bu ayrımı maalesef yapamıyorlar.. Tek kızgınlığım bu..
    1) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P
    2) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" PROJECT400 - DONE!
    Instagram: @itkopekas #dev20 #project400

MCN21 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    iyiler var kötüler var kimisi nerden yazsam diye ugrasır kimiside uyarır bırakır gecen cevirildim torpidodan ruhsatı almak icin kemeri cözdüm , adam geldi senin kemerin niye takılı degil ceza yazıcam diye diretttim ya dedim ruhsat icin cıkardım yok kem küm derken 10 dk tuttu anca ikna oldu :/

KA®ANLIK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Kekuti* Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

bu ayrımı maalesef yapamıyorlar.. Tek kızgınlığım bu..
    haklısın, bu sabah bizzat yaşadım bende işte yazdım burayada...

arabanda KUMANDA VARDIR diyor... var da demiyor, VARDIR diyor...

İster istemez onlarda kendince "uyanık" davranarak hatayı kusuru yakalamaya çalışıyor ama bu sırada "yanlış" kişilerde kaynıyor arada.

Ama onların bu tutuma girmesini sağlayanlarda kabahat, yani kendi içimizde bence... Eğer ki Ataşehir'de, Bostancı da iş çığrından çıkmasaydı, bu iş buralara gelmezdi.

Kaldı ki eskiden her gelen çatara patara gazlayarak rampayı çıkıyordu, geçen cumartesi akşamı 1 kişi yaptı bu hareketi, düzelme de yok değil, düzeliyor... Yeni mekanda en azından bu şekilde sıkıntılar yaşanmaz, adı çıkmaz, herkesin kafası rahat olur.
    Loading...

TechTurkey Ranthor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    100 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Alıntı Gunes G. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Olm biz Gourmet Garage'da oturuyoruz cok uzun zamandan beri, nezih mekan yemekleri guzel, ama gene de nasibimizi aliyoruz maalesef.

Hayir bizim kadronun oturdugu yerler belli, biri kavacik, biri atasehir, ikisi cadde biri acibadem. Orta noktamiz atasehir oluyor haliyle, bu yuzden Atasehir yani. Ha birde camiadan bazi arkadaslarimiz geliyor yanimiza kimi zaman, bu yuzden Atasehir yani. Yoksa yakisikli araba, rolling molling filan hikaye. Bizde hala rolling yapan bi apaci var o da Gariban zaten
    Valla, cumartesi gecesi, iki sira araba vardi gene.

Hani zeytinburnunda mangalcilar toplanir ya, trafik allak bullak, onun gibi.

Gecerken bakiyorum acaba, techden birileri varmi diye, tanidik da gelmediler
    Built to fall....

Yiğit G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla 2 hafta önce idi sanırsam acil eve dönüyordum sahilden maltepeye doğru kız arkadaşım iyi değildi , S virajında toplanmışlar gene şimdi kötü bir söz sölicemde belki burdan birileri de ordadır diye yazmıyorum... Trafik caddebostandan kilit idi sahil... artık kontak kapattı arabalar hiç kıpırdamıyor.Bisikletti gelen 2 cocuk abi dedi S virajında araçlar yolu kapattı , arabaları döndürüyorlar yolun ortasında... Ya sinirimden varya önümdeki direksiyonu parçalıcaktım artık... Ya işimiz hayati olsa idi ? Lan sen kimsin trafiği kapatabiliyorsun hemde cumartesi gecesi ? O değilde ota boka ceza yazan polisler nerde ? Orda o kadar aracın toplanmasına nasıl izin veriyorlar ? Hayret birşey yani şerefsizlik baska birşey değil çar çakal toplanmışlar hiç sanmıyorum bizim elemanların orda oldugunu inanmak istemiyorum yani..
    Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)