User Tag List

Sayfa 30/43 İlkİlk ... 20282930313240 ... SonSon
808 sonuçtan 552 ile 570 arası

Konu: Bu gece CADDEYE İNMEYİN

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    polis bence cahil falan değil bilmiyorlar sadece bazı araçların ekipman donanımlarını o kadar..
    bilmemek cahillik değildir bence..

ben polisin bilmediği kanısındayım bazı arabaların donanım ve ekipmanlarını..
    keza denilen gibi olsa drl nin ne olduğu bilen polis gidip araç sahibiyle tartışmayı göze alıp heleki haksız olduğunu bile bile ceza yazmaya kalkmaz çünkü ceza yazayım derken karşısındaki avukat hakim savcı yada hakkını aramasını iyi bilen bir vatandaşsa başı ciddi derde girebilir ağrıyabilir..

ceza kesilicekse o kadar çok kesilicek şey varki rahat bulur gidip aracın orjinal donanımı üstünden kesmeye kalkmaz...

emniyet kemerinden keser film varsa ondan keser zaten her 10 araçdan yedisi sekizi filmli o konuda hiç sıkıntı çekmezler en basitinden çift reflektör ilk yardım çantası yoksa bile ceza kesebilir yani kesmek isterse bulur bir şeyler standart mevcut ekipman üstünden ceza yazmaya kalkmak bence bilmeden yapılıcak bir harekettir..
    Su dediğin polisler nerede allahaskina?
    Bunca zamandır hiç ama hiç rastlamadım.
    Hepsi asarım keserim devlet benim diyen lanlı lunlu konuşan egosu arsualaya çıkmış insanlardı. Senin tarif ettigin gibi kafası çalışan tipler yok gibi birsey. Ya da bana mı hiç denk gelmedi hiç??

Aramızdaki polis arkadaslar üzerine alınmasın lütfen
    Kendinizi biliyorsanız alinganlik yapmayın

semavi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    75 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quantum

Dusumcelerine saygiliyim kesinlikle... Ama sana denk gelmemis diyelim... Ben eskiye nazaran son 10 yilda genel manada daha memnunum polislerden... Bunu meslegin eskisi olan polislerde itiraf ediyorlar genelde. Toy-coluk cocuk vs deselerde yenilere, yaklasimlarinin daha insancil oldugunu kendileri soyluyorlar eski polislerin... Bulundugun yerden vs kaynaklanabilir mi? Mesela sehir disina dogru bir cok okulda genc ve canavar gibi hocalar gorev yaparken, sehir merkezlerinde dinozor diye tabir ettigimiz hoca ve mudurler olur genelde... Boyle bir denk gelme olabilir mi seninki? İyisi kotusu vardir illaki polislerin ama senin cizdigin tablo cok genel ve karamsar...
    Biraz saygı... Dünya herkesin...
    youtube.com/c/KadirZora
    www.zoramotors.com
    https://www.facebook.com/ZoraMotorHouston

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Karamsarım çünkü bir tane ama bir tane saygılı devlet memuru istiyorum.
    Hadi diyelim kişiye göre tavır değiştiriyorlar, çevirme yapıldığında direkt iç ışığımı yakarım, emniyet kemerimi asla çözmem, ellerimi direksiyonda görür, camı açarım ve iyi günler / iyi akşamlar diyerek önce ben selam veririm.

Buna rağmen hep bana öylesi denk geliyorsa şanstır bu ne diyeyim?

GokhanRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benim gördüğümde baskı altındalar. trafik polislerinin %80 inin psikolojisi bozuk yada bozulmak üzere.

eminimki en büyük sebebide amirleri. sen her az ceza kestiğin gün amirlerinin suratları 5 karış, etmedikleri laf kalmıyor.

aracın menini düşürmeye trafik şubeye gittiğimde 2-3 tane yıldızı olan beyaz kemerli kamilin teki 3 tane trafik memuruna bağarıyordu, amına kodumun kotasını yine doldurmamışsınız filan gibi laflar etti şok oldum.

ulan cezanın kotası mı olur kamil? tepedekiler yanlış yapıyor diye bu yanlışa uymak ne kadar doğru?

bu gün hiç kimse suç işlemese eksiksiz olsa kimse ceza yemese o memurlara ceza mı vericeksin yani?

trafik cezaları bildiğiniz gelir kapısı haline dönüşmeye başladı. halbuki gelir kapısı değil vatandaşın huzur garantisi koruması olması gerekirdi.

elin kanadasında ön koltuğa çocuk oturttu diye 1000 dolar ceza keserlar, bizim burda cam filminden araç bağlarlar. adam benle birlikte araç çeviriyor ön koltukta çocuk var. ona emniyet kemeri cezası yazıp yolluyor çocuğu görmezden geliyor.

bize film yüzünden yapmadığı işkence kalmıyor. genç bu baba parasıdır kesin kitle gitsin ibneye mantığı var.
    It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)

TheKaptan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    S vırajında cevırme var bılgınıze dıkkat edın arkadaslar

ugr_kskn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    beyler bu gece nasıl ortallık

sarper - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    S'te ve bi sonraki virajda çevirme var yine...

Merthan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Quantum Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Karamsarım çünkü bir tane ama bir tane saygılı devlet memuru istiyorum.
    Hadi diyelim kişiye göre tavır değiştiriyorlar, çevirme yapıldığında direkt iç ışığımı yakarım, emniyet kemerimi asla çözmem, ellerimi direksiyonda görür, camı açarım ve iyi günler / iyi akşamlar diyerek önce ben selam veririm.

Buna rağmen hep bana öylesi denk geliyorsa şanstır bu ne diyeyim?
    Abi size kesinlikle katılıyorum. Yaşım 35-40 değil 22 ama en kötü 6-7 senedir araba üzerindeyim. 3-4 senedir kendim kullanıyorum ondan öncede abilerim ve benden yaşı büyük arkadaşlarımın arabasında defalarca çevirmeye girdim ama tablo hep aynı...

Karşımda gördüğüm ya aşşalayıcı konuşmalarıyla egosunu tatmin etmeye çalışan genç delikanlı tüysüz polis memuru ya da 'in aşağıya,dur bakalım,gaza bassana,sen hangi okuldasın genç,sana ceza yazsam mı?' gibi sözler söyleyen gerçekten zavallı memur.
    Zavallı evet ama kazandığı paradan puldan ya da memur olmasından asla değil bir öğretmende memurdur.
    Çünkü o yaşlara gelipte hala insanlarla konuşmasını bilmeyen,o yaşlara gelene kadar gerek ailesinden gerekse çevresinden hiçbir ahlak dersi almamış olmasından,sadece üstündeki üniformaya güvenen,özel hayatında özgüveni 0 olan terbiyeden yoksun insanlar olmalarından dolayı.

Bir keresinde telefonla konuşuyorum diye çevrildim ve yanımda kız arkadaşım vardı. Tek kelime ağzımı açmadım hiçbirşey demedim.
    Telefonla konuşmak yasak sana ceza kesmem lazım dedi tamam dedim başka hiçbirşey demedim. 2 dk uzaklaştı bi anda geldi ve sana ceza kesiyim mi kesmeyim mi dedi bende tebessüm ettim tabiki kesme dedim.
    Kız arkadaşıma hoş olmayan bi şekilde bakarak -sence keseyim mi kesmeyim mi dedi.
    Kız arkadaşım -kesme dedi. Memur -Peki sen kesme dedim kesmicem,hadi gidin dedi.
    Siz olsanız napardınız? Hiçbirşey yapamazdınız. Olaydan hemen sonra kız arkadaşımı bıraktım ve eve gittim nerdeyse gözlerim doldu sinirden.

İşte bu yüzden bu insanlar benim gözümde zavallı,cahil ve garibandır her zamanda öyle olucaktır.

ALPER-VNS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu ayki cezalarım 13 oldu dün gelen 2 taneyle : / deliricem artık

Arenimo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    44 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaslar kizmak cok yersiz polislere , evet kotuleri var uslup bilmeyen var
    Bu gune kadar sayisiz cevirmeye girdim 2 bilemedin 3 tanesi asiri artist egosu sismis insanlardi ama cizgimi hic bozmadim herhangi bir saygisizlik veya abi noooolur a dokmedim isi
    Polisler siklmis durumdalar sadece insan gibi yaklasirsaniz insan gibi yaklasiyorlar
    Arabanda egzost var cam filmi var onde plka yok hersey offside sen polise ver yansinda bulun

Ben hep egzostu arabaya bindim ondede asla plka takmadim yani ben bunu kabul ettim ciktim

Cevirmelerde hemen egzost var onde plkaniz yok diyen memurlara dogrudur memur bey kemerimde takili degildi sucumu biliyorum derdim

Once bir afalliyorlar , suc biliyor musunuz diyolar biliyorum diyorum cezasi var dediklerinde dogrudur diyorum isledgim suc

E ne yapalim dediklerinde memur bey goreviniz taktir sizindir diyorum

Ama ceza yaziyo ama gonderiyo cogunlukla birakiyorlar

Su var ki ben eger bi suc isliyosam boynum bukuk abi nolur birak vallahi sokucem demem adamda cezasini kesiyorsa ona kizmiyacaksin gorevi isi adam bundan ekmek goturuyor evine

Simdiki arabamda hersey tam cevirmelere guvenle giriyorum alkol soruyorlar genelde alkollude arac kullanmiyorum bu yuzden hic sorun olmuyor

Isin ozu insana insan degeri verdginizde bu polis degil kim olursa olsun %90 insan gibi muamele goruyorsunuz isledginiz suc ise cok fazla aglamaya yok adam bana takti arabami kuskandi geyikleri hem ayip hemde komik

Seven7 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Arenimo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaslar kizmak cok yersiz polislere , evet kotuleri var uslup bilmeyen var
    Bu gune kadar sayisiz cevirmeye girdim 2 bilemedin 3 tanesi asiri artist egosu sismis insanlardi ama cizgimi hic bozmadim herhangi bir saygisizlik veya abi noooolur a dokmedim isi
    Polisler siklmis durumdalar sadece insan gibi yaklasirsaniz insan gibi yaklasiyorlar
    Arabanda egzost var cam filmi var onde plka yok hersey offside sen polise ver yansinda bulun

Ben hep egzostu arabaya bindim ondede asla plka takmadim yani ben bunu kabul ettim ciktim

Cevirmelerde hemen egzost var onde plkaniz yok diyen memurlara dogrudur memur bey kemerimde takili degildi sucumu biliyorum derdim

Once bir afalliyorlar , suc biliyor musunuz diyolar biliyorum diyorum cezasi var dediklerinde dogrudur diyorum isledgim suc

E ne yapalim dediklerinde memur bey goreviniz taktir sizindir diyorum

Ama ceza yaziyo ama gonderiyo cogunlukla birakiyorlar

Su var ki ben eger bi suc isliyosam boynum bukuk abi nolur birak vallahi sokucem demem adamda cezasini kesiyorsa ona kizmiyacaksin gorevi isi adam bundan ekmek goturuyor evine

Simdiki arabamda hersey tam cevirmelere guvenle giriyorum alkol soruyorlar genelde alkollude arac kullanmiyorum bu yuzden hic sorun olmuyor

Isin ozu insana insan degeri verdginizde bu polis degil kim olursa olsun %90 insan gibi muamele goruyorsunuz isledginiz suc ise cok fazla aglamaya yok adam bana takti arabami kuskandi geyikleri hem ayip hemde komik
    Abi izninle bir şey soracağım sana.
    Rx-8'de gördüğün muamele ile s2000'de gördüğün muamele aynı mı? Taktığın söktüğün parçaları vs sayma hiç. Senin polse karşı takındığın tavır değişmezken polisinki neden değişiyor?
    s2000 şu arabası olmuştur bu arabası olmuştur eyvallah ama işin özü insana değerse bu durumla uyuşmuyor.

Arenimo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    44 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Seven7 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Rx-8'de gördüğün muamele ile s2000'de gördüğün muamele aynı mı? Taktığın söktüğün parçaları vs sayma hiç. Senin polse karşı takındığın tavır değişmezken polisinki neden değişiyor?
    s2000 şu arabası olmuştur bu arabası olmuştur eyvallah ama işin özü insana değerse bu durumla uyuşmuyor.
    Bak ne diyorum benim tavrim degismiyor onlarda once bir egzost plka eksik gibi cumleler kurduklarinda asla itiraz etmiyorum haklisiniz diyorum ceza kestiklerinde sinirlenmiyorum cunku suc isliyorum s2000 i satmamdaki sebep artik her yerde cevrilmem yanimda kiz arkadasim annem varken rahatsiz oluyolar bende artik olmaya basladim ve rx8 alip stock biniyorum bu arabalara biniyorsak cok huysuzlanmanin anlami yok polise veryansin yapmayada

Aranel Ciryatan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Üstte konusu geçmişti fakat tekrar hatırlatmak istedim. Altta linkini verdiğim twitter hesabımı mutlaka takip edin. 2'dir kurtarıyor beni

https://twitter.com/radaristanbul
    SimRacersTR.Net
    Türk Simülasyon Pilotlarının Buluşma Noktası

h22ek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GokhanRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    benim gördüğümde baskı altındalar. trafik polislerinin %80 inin psikolojisi bozuk yada bozulmak üzere.

eminimki en büyük sebebide amirleri. sen her az ceza kestiğin gün amirlerinin suratları 5 karış, etmedikleri laf kalmıyor.

aracın menini düşürmeye trafik şubeye gittiğimde 2-3 tane yıldızı olan beyaz kemerli kamilin teki 3 tane trafik memuruna bağarıyordu, amına kodumun kotasını yine doldurmamışsınız filan gibi laflar etti şok oldum.

ulan cezanın kotası mı olur kamil? tepedekiler yanlış yapıyor diye bu yanlışa uymak ne kadar doğru?

bu gün hiç kimse suç işlemese eksiksiz olsa kimse ceza yemese o memurlara ceza mı vericeksin yani?

trafik cezaları bildiğiniz gelir kapısı haline dönüşmeye başladı. halbuki gelir kapısı değil vatandaşın huzur garantisi koruması olması gerekirdi.

elin kanadasında ön koltuğa çocuk oturttu diye 1000 dolar ceza keserlar, bizim burda cam filminden araç bağlarlar. adam benle birlikte araç çeviriyor ön koltukta çocuk var. ona emniyet kemeri cezası yazıp yolluyor çocuğu görmezden geliyor.

bize film yüzünden yapmadığı işkence kalmıyor. genç bu baba parasıdır kesin kitle gitsin ibneye mantığı var.
    Evet abi veriyorlarmış ceza.. aslında tam olarak ceza değil de askerde böyle kıl olunan, işe yaramaz tiplere sürekli gece 1-3 / 3-5 nöbet kitlerler ya.. o hesap.. bi ortamda yunus muydu şahin miydi tam net hatırlayamıyorum şimdi.. "abi kotayı tutturduk gece nöbetinden, caddede travesti kovalamaktan kurtulduk" dedi.. durum böyle oldukça denk geldin mi cidden saçmalayanı da var, işini adam gibi yapanı da.. ama maalesef bu şekilde yaptırımlar olunca memurlara onlarda "kotamı doldurayımda rahatlıyayım" mantığına giriyorlar. dediğin gibi ön koltuktaki çocuk için ceza keser, ama aracı bırakırken çocuğu arka koltuğa oturtmaz...
    ## Parental Advisory Excessive VTEC Power ##

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Seven7 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    seven7 şöyle örneklendiriyim;

4.leventte oturuyorum, iş yerim sahrayıceditte. hergün 2.köprüde son katılımdan bağlanıyorum fsm mahallesi üstünden geçip.. birçok kez çevirmeye denk geliyorum gişelerde. kırmızı hb vtec le geçişlerimde her çevirmede durduruldum didik didik evrak kontrolü egzoz, film kontrolü vs.. son 1.5 aydır fluence ile aynı yerden geçiyorum 1 kere çevirmediler..

aynı şey caddede de defalarca başıma geldi. vtec le dışarı çıktığımda her çevirmenin demirbaşı olmuştum. artık memurlar dur demeden ben çekiyodum sağa o derece

ertesi hafta sabaha kadar cayenne ile caddede turladım, onlarca çevirmeden geçtim, bir tanesinde de durdurulmadım.

özet: öncelikli olarak evet kullandığınız araca göre muamele görüyorsun

by.gkn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Aranel Ciryatan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Üstte konusu geçmişti fakat tekrar hatırlatmak istedim. Altta linkini verdiğim twitter hesabımı mutlaka takip edin. 2'dir kurtarıyor beni

https://twitter.com/radaristanbul
    bu hesap aynen epey faydalı bende trafikte sürekli bakıyorum özellikle akşam çıkarken bakmak şart

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı h22ek Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    seven7 şöyle örneklendiriyim;

4.leventte oturuyorum, iş yerim sahrayıceditte. hergün 2.köprüde son katılımdan bağlanıyorum fsm mahallesi üstünden geçip.. birçok kez çevirmeye denk geliyorum gişelerde. kırmızı hb vtec le geçişlerimde her çevirmede durduruldum didik didik evrak kontrolü egzoz, film kontrolü vs.. son 1.5 aydır fluence ile aynı yerden geçiyorum 1 kere çevirmediler..

aynı şey caddede de defalarca başıma geldi. vtec le dışarı çıktığımda her çevirmenin demirbaşı olmuştum. artık memurlar dur demeden ben çekiyodum sağa o derece

ertesi hafta sabaha kadar cayenne ile caddede turladım, onlarca çevirmeden geçtim, bir tanesinde de durdurulmadım.

özet: öncelikli olarak evet kullandığınız araca göre muamele görüyorsun
    p plaka vtec sizin sanırım eğer sizinse haftasonu caddede rocconun peşine gidiyordunuz cokda cevirilmeyecek gibi değildiniz
    Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

Skyhawk34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Elbette araca gore muamele
    Onlarda biliyor artik araclarin ne olduğunu ne heveslerle yapıldığını

Birde altinda güçlü araclar olup ben hayatta gazlamam gayet beyefendiyim ayaklariyla olmuyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SekoLive Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    p plaka vtec sizin sanırım eğer sizinse haftasonu caddede rocconun peşine gidiyordunuz cokda cevirilmeyecek gibi değildiniz
    vay vay vay ben sattım arabayı yeni sahibi ava çıkmıştır h22 ile

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)