Arkadaslar kizmak cok yersiz polislere , evet kotuleri var uslup bilmeyen var
Bu gune kadar sayisiz cevirmeye girdim 2 bilemedin 3 tanesi asiri artist egosu sismis insanlardi ama cizgimi hic bozmadim herhangi bir saygisizlik veya abi noooolur a dokmedim isi
Polisler siklmis durumdalar sadece insan gibi yaklasirsaniz insan gibi yaklasiyorlar
Arabanda egzost var cam filmi var onde plka yok hersey offside sen polise ver yansinda bulun
Ben hep egzostu arabaya bindim ondede asla plka takmadim yani ben bunu kabul ettim ciktim
Cevirmelerde hemen egzost var onde plkaniz yok diyen memurlara dogrudur memur bey kemerimde takili degildi sucumu biliyorum derdim
Once bir afalliyorlar , suc biliyor musunuz diyolar biliyorum diyorum cezasi var dediklerinde dogrudur diyorum isledgim suc
E ne yapalim dediklerinde memur bey goreviniz taktir sizindir diyorum
Ama ceza yaziyo ama gonderiyo cogunlukla birakiyorlar
Su var ki ben eger bi suc isliyosam boynum bukuk abi nolur birak vallahi sokucem demem adamda cezasini kesiyorsa ona kizmiyacaksin gorevi isi adam bundan ekmek goturuyor evine
Simdiki arabamda hersey tam cevirmelere guvenle giriyorum alkol soruyorlar genelde alkollude arac kullanmiyorum bu yuzden hic sorun olmuyor
Isin ozu insana insan degeri verdginizde bu polis degil kim olursa olsun %90 insan gibi muamele goruyorsunuz isledginiz suc ise cok fazla aglamaya yok adam bana takti arabami kuskandi geyikleri hem ayip hemde komik