Yeşilköye doğru giderken çarşıya gelmeden pusu var dikkat beyler
Yeşilköye doğru giderken çarşıya gelmeden pusu var dikkat beyler
bu gece feneryolu cadde ve çiftehavuzlar sahilde abiler çevirme yaparken 150 mt ilerde ablamsı abiler müşteri bekliyodu![]()
4 adet çevirmeye girdim bu gece maşallah özel bi durum falan mı var![]()
" If everything seems under control, you're just not going fast enough. "
Az önce ben de girdim Çatalca'da. Arabanın içini bile aradılar.
Biz caddedeydik, kazaları görmedim ama jettayı kaldırırlarken gördüm. Dolmuşa vurmuş. İnşallah dolmuşta kimseye birşey olmamıştır. Çok saçma sapan gazlayanlar vardı. Arkadaşla da onu konuşuyorduk. Ne yaparsa yapsınlar şu caddede gazlamanın önüne geçemiyorlar.
Hemen hemen her gece caddeden eve yuruyorum saskindan suadiyeye kadar belki 30 tane sacma sapan gazlayan araba goruyorum o kadar radar hiz koridoru eds var diyorlar kimse banamisin demeden gazliyor valla
Hız koridoru benimde bildiğim kadar ile Göztepe Parkı nın işiklarından başliyor s virajindaki işiklara kadar burda ''limit 50km''.
Giriş ve çıkış süreni aliyor galiba ama aralarda işik var ya da sokaklara filan giriş var tam nasıl oluyor bende bilmiyorum.
O koridorda gece 60km ile gidip ceza yiyeni duydum.Caddede aynı muhabbet var bir suru radar filan var ama hala köpek gibi gazlıyorlar.
Koridor ile ilgili çook net bişey bilmiyorum ama bildiklerim bu.
3 senedir bağdat caddesine girmedim
caddeye veya sahile girince stres oluyorum![]()
Arkadaşlar, Caddeye bostancı sahilden bağlandım. Boş yol, bostancı eski karakolun oradan Suadiye koridoruna kadar olan mesafede 59 km/h hızla ceza yedim![]()
Koridor çalışıyor yani![]()
Ama anlamadığım, ben Göztepe Parkının orda bir nargile kafe var genelde orada oluyorum hafta içleri.
Akşamları saat 10'dan sonra, Roccosundan GTR'ına, motorundan manifoldlu Şahine kadar herkez sıka sıka gidiyor![]()
Ya yine çöldeki kutup ayısı misali bu ceza bana geldi, ya da millet çok zengin amuagoing![]()
Hele o şahin yok mu, gece 2'de çıkıyor 1 kesici 2 kesici 3 kesici 4 kesici herif semtten çıkamıyor ratatatatatatatatata kafamızı zikip gidiyor![]()
Sahil yoluna gelsen, komple tırtık koydular hala gaz tam gaz![]()
Ama hakkaten gidipte Turbo s2000, ne biliim 35'li evo falan değil; tipik öğrenci işi 3.20 dizel, 116i downpipe düz boru rocco, a3 1.6 fsi falan..
Anasının bacısının arabasını kaçıran yolda![]()
1) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P
2) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" PROJECT400 - DONE!
Instagram: @itkopekas #dev20 #project400
hız koridoru kadıköy yönünde eski bostancı karakolun orda başlıyor.göztepe parkından önce bitiyor.aradada 2 tane daha var.ortalama hızım 76 ile ceza yedim gecen sene kurban bayramı ilk gününde
bostancı yönündekide göztepe parkın sonundan başlıyor.bostancı deniz otobüsleri girişinde bitiyor.aradada 2 tane var biri caddebostanda,digeri S te.burdada ortalama 98 ile ceza yedim.
hep dikkatli gidiyorum kesinlikle 55 i geçmiyorum.ama dolmuşlara gün dogdu dur kalk yaptıkları için deli gibi gazlıyorlar aralardan...
gene ceza geldi bu seferki seyyar radar maltepe sahilde 96 ile yakalanmışım akşam 9 da...aratık scooterımla git gel yapıyorum...
cezaları savaş koç adında memur gönderiyor hep aramızda pilotanik bir sevgi var.bana yazmadan yapamıyor...buarada hız koridoru öndeki plakayı okuyor.![]()
microhatch C1 ist.park 3:00,54
https://www.youtube.com/watch?v=C1K8fwGhcsA
https://www.instagram.com/c1_bvb973/
Caddede dolmuşa vuranla aynı zaman içerisinde üst caddede kadıköy yönüne giderken bi arabada takla atmıştı.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)