Top Gear'ın Saab'ı anlatan bölümü gerçekten çok duygusal oldu. Adamları özleyeceğim.İş yapma tarzlarını severdim kaliteden ödün vermek yerine kepenk kapatmayı yeğlediler. Huzur içinde uyu demiyorum. Umarım bir gün değerim anlaşılıp geri dönersin.
Top Gear'ın Saab'ı anlatan bölümü gerçekten çok duygusal oldu. Adamları özleyeceğim.İş yapma tarzlarını severdim kaliteden ödün vermek yerine kepenk kapatmayı yeğlediler. Huzur içinde uyu demiyorum. Umarım bir gün değerim anlaşılıp geri dönersin.
Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager
2,5 metreden bırakma testi gerçekten iyiydi
adamlar GM'yi tınlamadan kaliteyi üretmek için ellerinden gelen en iyisini yapmaya çalıştılar hep. bu güzel bişey yalnız ufak bir sorun var Cost Accounting diye bişey var ve son sözü karlılıkta hep o söyler.
Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager
Bbc in bi kanalı var diji türkde top gearı türkçe altyazılı gösteriyor 3 lünün tır sürdüğü bölümü gösterdi bazı sahneleri oha dedirtdi bazı sahneleri yardı o bölümü bulursanız tavsiye ederim
bölümleri bulamıyorum malesef hemen kaldırılıyor cnntürk'ün ve netd sitesinden izliyorum genelde başka izleyebileceğim yerler var mı pm alabilir miyim???
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)