Deneriz kardesim ayipsin maksat muhabbet fugla mevkiindeyim bn alanyaya yakinim aksam sohbet muhabbet olursa gelirim antalyaya 80 km teperim ;)
Printable View
Aksam olur ya sohbet muhabbet Alper abi felan gelecek sanırım kemerden. Bir kaç arkadaş daha olucak serdarla haberleşirseniz yaparız bişiler. 0 507 535 37 47
Sanırım 100km var Zafa ordan buraya
Sen ölmeyi bayılmak sanıyorsun galiba
Golfçü ;)
Edit: geçmiş olsun mami abi
yarış oldumu alper basgann duyduguma göre airportta gazlamıssınız :(
orada gazlayamazdım efe yukarıda denedik..
geçen seferde yukarda gazlamıstın galiba
Evet bi guncelleyelım Cumartesı gunu EN ler buluşması var tam ortak nokta Bos meydanda yazmaya gerek yok :)
Merak edenlerı bıleği sağlam olanları beklıyoruz konu kaynamasın :)
C.ertesi öğlen büyük ihtimal ordayız.
haber verirseniz ben de gelmek isterim
Ordayız herkes toplanır zaten akşam gıbı gecede cıkılır pıstte organıze edılır muhtemelen
nedir bu en büyük benimki furyası :)
Cumartesi ekşın zamanı o zaman
Evet biz istanbul denemelerini bitirdik ROL SUS NG 10 numara keyif aldik eglendik ins konyada boyle gecer nedir simdi son durum kc ve sus tan baska rolling denemesi olmiycak herhalde konyada?
http://i1125.photobucket.com/albums/...ps84b7f32d.jpg
Üç silahşörler olarak bizde işlem tamam :D
istanbul da EN kim sıralama nasıl :) gizli değil ise bizde öğrene bilirmiyiz
300 e kadarda bassak sonuclar eşit hepımız bırbırımıze denkız pılotajı kotu olan gecılır sadece pılotajlarda aynı oldugu ıcın yenışen yok :)
Dostluk kazandı zaten benım son Denememdı İstanbuldakı, ki aracı bu konya rollıng muhabbetı ıcın toplamadım selcukla deneme ondan bole uzadı yoksa su ana kadar el değiştirmiş olabılırdı SUS :)