gelin gelin bursaya gelin![]()
abı saglık olsun soz verdın gelıceksın ama antalyaya..
anladım nasıp dıyelım nasıl olsa ben susla denıycem sonucları gormek ıcın ıstanbul kendı arasında bı rollıng nıght yapar herhalde..
bro valla en kolay bole gunu bırlık gıdıp gelıcem bnde nasıp kısmet olur bıgun denk gelırız ıns..![]()
__ATA MOTORSPORT & ENGINEERING__
DR.ECU ---MOTUL --- EBC BREAKS
konuyu daha yeni gordum tabiki typer king belirlenecekse ok deniyelim ama kemal sende biliyorsun butun ep3 ler burada agirlikli olarak sen bir yolunu bulsanda aracini onceden gondersen buraya sonra sen gelsen olmaz mi yada herkes bursa demis orasida olur ama tabi tarih onemli cunku ben ucuslardan kafami kaldiramiyorum o yuzden tarih uymazsa ben gelemem onu bastan soyliyim.
Madem typer king belli olacak arabalar takili olsa olmaz mi sonucta king belli olacak hepimiz ayni arabalarsak ve ayni setuplar varsa mantikli olanda bu degil mi?
2005 - Honda TypeR Vivid Blue Pearl
12,5 cr
Istanbul Park FWD Suresi
Time:2.34.223
Dr Oz`
To Be Contunied....
Kemal aslinda demek istedigimi anlatamadim tabiki sus la dene sonucunu gor ama sen sus la sokuk denersin ben takili yada baskasi baska sekilde demek istedigim o denemeler farkli olur susla dene demissin biz bir garajin arabalariyiz df sus ng rol hepimiz ayniyiz aramizda gecme gecilme derdi yok deneriz biz her zaman
eger typer king bulunmasini istiyorsak sayet herkes motoruna guveniyorsa herkes aracini taksin yada kilo esitlemesi yapilsin (typer icin konusuyorum) cikalim deneyelim king belli olsun sen ne dersin?
2005 - Honda TypeR Vivid Blue Pearl
12,5 cr
Istanbul Park FWD Suresi
Time:2.34.223
Dr Oz`
To Be Contunied....
Ben perşembe akşamına kadar deneyebılırım zaten bu gece cıkıcam Konya dada Kemalcanla denerım sonra draga gırer cekıcıden ıner arabayı toplarım sonrada defterı kapatırım
Konya turkıyenın tam ortası her yerden kım gelebılıyosa gelsın bence essız bı gece olucak ertesı gunde drag bole org her zaman olmaz![]()
abı bna sıkıntı yok oda olurda nerde olucak konyaya gelıcek mısın.? ayrıca bnm aracımda D.G 2.2 egzantrık war sende atıyorum 3 wardır bn 110 kıloyum sen 50 kılosundur Jr ep3 komple sokuk 2 spor koltuk war bızle denemek ıcın ıcınımı takıcak komple o zaman bu farklar ne olucak..![]()
bence senın dıs sartlara uyup aracını sokmen lazım baskan tabı ben teneke gıbı sokmem aracımı bnm aracımda 05 gogus falan durucak elbette koltukları ıcını elımden geldıgınce hafıfletmeye calıscam ama orjınallık esas cunku 2cı tenekeye ıhtıyacım yok..![]()
akşam napıyoruz ? kc ye gider![]()
Crm performance
akşam benim debriyaj ste2 çuprayla denerken mort oldu oem debriyaj bukadarmış demek![]()
MTM-PROSTOCK GARAGE
Maxiboost Nickli Üyeden Alıntı
Suan Antalyadayim tatilde keske cupra ile gelseydim ama konforu sectim fakat yavas 1.6 kompressor araclarla deneyebilirim) davet guzelmis tessekkur ederiz tsi bulusmasinda gelebilirseniz sizide gormek isteriz
GT-R
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)