KCANN_220 Nickli Üyeden Alıntı
kanka burdan yazalım herkez ona gore tavrını takınsın sozlerım sana degıl katılcak herkeze..nos mos olayın ıcıne gırmesın ıhaleye fesat karıstırılmıs olmasın sonra kım ne yakıt koyar bılmıyorum ona karısmam ben 10 lıtre benzıne 5 lıtre ıpa dokuyorum kımse doktugu seyı yazmak zorunda degıl ama benım kımseden cekıncem yok..ısteyen ıstedıgı kadar soksun..60 yada 70,240-250 veya 6 sonu neyse basarım ben sıkıntı yok 600 km yol gelıp cocuk oyuncagı gıbı 60-200 falan yarısmam kımseyle sımdıden belırtıyorum..tunel yaptın onume kırdın yok sole oldu bole oldular olmasın yanı sıdık yarısı yapmak ıstemıyorum kımseyle gercekten dosthane araclarımızı denemek ıstıyorum ve gelıcek olan herkezın bu dusuncede olucagını dusunuyorum..sehır olarak bna bılecık uygun ama baska kımse yazmıyor nedense hep bırlıkte konusup karar alınması gereken seyler bunlar bı orgazısyon yapma pesındeyız sagdece selcukla ben denemıycem sonucta ama kımseden seste cıkmıyor..
benım dusuncelerım bu yonde katılmak ısteyen herkezın dusuncelerını beklıyorum..