Söküpgelicem cem sen de sok istersen yanıma Iki uc kisi alirim oyle gazlariz sıkıntı yok
Kc
aydın otobanı aradığınız düzlük olabilir 6. sonunu bile görebilir typer o derece düzdür ve deniz seviyesine yakındır atmo araçlar için. sadece tavsiye
Sıkıntı yok uzman bekliyorum sen iste arkayi 5leyelim
Kc
Bu durumda swap arac gelmeyecegıne gore nos işide olmayacak.Gercek güçler konusacak gibi.
DR. ECUADA HONDA SERVICE
ATA MOTORSPORTS ANTALYA
Cem sen bu şekilde beni geçmeyi kendine bir başarı olarak goreceksen- ki gecemeyeceksin- 5kiside bindiririm ben araca sıkıntı yok bro
hehe ben teketek başarı görürüm gelirsen sökük olmadan deneriz dedim bro
sen dedin 3 kişi bindiririm geçerim die buyur gel geç bende ayakta alkışlıycam
tabi biz hiç araba görmedik bilemioruz bro ney ne kadar kadar gider cahilliğime ver
neyse benden bu kadar konuyu kirletmiyim gelirseniz rauf hbr verir görürüz hayırlısı ile
Team PAŞAOĞLU
Cem kc oraya senden ziyade memet ve selcukla yarışmaya geliyor (şimdilik bu iki kişi var görünen) onların araçlarıda sökük nasıl sana uyalım şimdi ? Sen sok dedik sokmem dedin. Ha söyle olur bana güvenirsen tabi. Ben çıkanları tartarım orda eksiği tamamlarız sende başarılımısın değilmisin görürsün bro uygun mudur ?
kanka ben denerim demedimki geliyorumda demedim ep3 le gelicez diyince neden sus ile denemek istiyorsunuz diye sordum atmosferik 9 küsür saniye çıkaran typer mı var,ben swap her yeri sökük olanla gelceksiniz sanıyordum
bilgi amaçlı sordum kemalcan attı ortaya bu mini işiniben istanbul dışına çıkmam araba maraba dalgalarına sen tanımadınmı beni
![]()
Team PAŞAOĞLU
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)