haftaya bı tarıh bna uygun 2 mehmetlede selcuklada gorustukten sonra tarıhı atalım..
sehır olarak yakın bı yer olmasını ıstıyorum ben ama nası olucak bılmıorum bılecık konusunda herkez hemfıkır sanırım..
Printable View
güzel bi yarış olsun gelebilenlerde gelsin dostane yarıs olması hepimizin temennisi boyle orglara katılmayıp 2-3gün sonra en hızlı bnm demesin kimse , hızlı oldugunu düşünen gelsin gazlar açılsın.
ya mehmet swap arabayla nos falan demişsin :)
bence bu iş geçmek geçilmek amaçlı değilde test amaçlı olsun
benim aracım swap tamam 900-950 kg arası gelir hiçbiyeri sökük değil, stock motor 225 dynosu var
e şimdi seninkide yüklü bi araç aradaki kg farkını rahatça kapatır diye düşünüyorum, he derseniz ki hem noslu hem nossuz deneyelim onuda kabul ederim ben benim için sıkıntı değil :)
Tarıhı yerı bı netleştırelım bence bıraz once cok uzamasın :)
Detayları cozerız bı şekılde
1-2 hafta gibi süre zarfında k24 yetişmez..bütün hızlı N/A araçlarla denemek isterdim.aracın yarım kalan işleri bitince ist. da 1 haftalıgına bırakıcam hızlılar için..
yer olarakda bursa,denizli otobanları güzel. sahil şehirlerinden gelicekler için rakım yüksekligi önemli yada mapperları ile gelmeleri
Valla pazartesiye organıze edelım o zaman uyuyomu gelıceklere
Bilecikte rakım farkı 400-800 arası, hemde pek +200 süratler için pek müsait bir yol yok. Sebze kamyonlarının çok yoğun olduğu bir yol her zaman kalabalık olur, alternatif yollara bakmanızı tavsiye ederim.
tarıh olarak herkeze uyuyorsa carsamba bna uygun. yer olarak aslında denızlıde olabılır bu su sehır ısını bı kararlastıralım beyler..:)
Bu arada denızlı 700 km ymıs Istanbula bro bıraz yaklaşın buraya doğru :)
Bozhöyuk den sonrası bilecige kadar otoban gibi yol var.Bilecik'tende sapancaya kadar yol aynı sekilde devam ediyor.Antalya - İstanbul guzergajı icin konustum.
hafta sonu denizliden geldim denizli yolu güzel