güzel bi yarış olsun gelebilenlerde gelsin dostane yarıs olması hepimizin temennisi boyle orglara katılmayıp 2-3gün sonra en hızlı bnm demesin kimse , hızlı oldugunu düşünen gelsin gazlar açılsın.
ya mehmet swap arabayla nos falan demişsin
bence bu iş geçmek geçilmek amaçlı değilde test amaçlı olsun
benim aracım swap tamam 900-950 kg arası gelir hiçbiyeri sökük değil, stock motor 225 dynosu var
e şimdi seninkide yüklü bi araç aradaki kg farkını rahatça kapatır diye düşünüyorum, he derseniz ki hem noslu hem nossuz deneyelim onuda kabul ederim ben benim için sıkıntı değil![]()
MTM-PROSTOCK GARAGE
Maxiboost Nickli Üyeden Alıntı
1-2 hafta gibi süre zarfında k24 yetişmez..bütün hızlı N/A araçlarla denemek isterdim.aracın yarım kalan işleri bitince ist. da 1 haftalıgına bırakıcam hızlılar için..
yer olarakda bursa,denizli otobanları güzel. sahil şehirlerinden gelicekler için rakım yüksekligi önemli yada mapperları ile gelmeleri
BOOSTPROJECTS
EKK24 0-402 m. N/A Fwd TR Rekoru 11.9 sn.
100-200 - 8.5sn.
N/A is the best..
Civic Hatchback
Bilecikte rakım farkı 400-800 arası, hemde pek +200 süratler için pek müsait bir yol yok. Sebze kamyonlarının çok yoğun olduğu bir yol her zaman kalabalık olur, alternatif yollara bakmanızı tavsiye ederim.
40 Alimi 1 Delille yendim, 1 Cahili 40 Delille Yenemedim. (İmam Şafii)
tarıh olarak herkeze uyuyorsa carsamba bna uygun. yer olarak aslında denızlıde olabılır bu su sehır ısını bı kararlastıralım beyler..![]()
__ATA MOTORSPORT & ENGINEERING__
DR.ECU ---MOTUL --- EBC BREAKS
Bozhöyuk den sonrası bilecige kadar otoban gibi yol var.Bilecik'tende sapancaya kadar yol aynı sekilde devam ediyor.Antalya - İstanbul guzergajı icin konustum.
DR. ECUADA HONDA SERVICE
ATA MOTORSPORTS ANTALYA
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)