hemen typer alasım geldi konu efsane olmus![]()
kanka benim şeklim var otobüs biletimi almaya gidiyorum
Dilinin İddiasını Yüreğin İspatlamıyorsa Sükût Et..
kemalcansenı cok severım herkes bılırde bu atar olmamıs
mamının dedıgı gıbı burda hızlı cok her marka
bın gel
bı gece yapılır kım hızlı gorulur sıkıntı olmaz
![]()
kemalcan ugraş cabala artik ekin biçme vaktin gelmiştiistanbul yapman en saglıklısı olacak gibi Antalya ya gelen olur mu olsa güzel olur
ıstanbula gıtme durumum olsa cıkar gıderım zaten ancak aılevı nedenlerden dolayı su anda gıdıcek durumda degılım malesef..ama bole bı organısyon olursa samımı konusuyorum kım gelırse eksıksız agırlıyacagıma soz verıyorum..hem tatıl degısık bır gun olur dıe cazıp olabılır dıe dusunmustum ama olaylara cok saf bakmısım galıba..![]()
__ATA MOTORSPORT & ENGINEERING__
DR.ECU ---MOTUL --- EBC BREAKS
araclarin hizlidir yavastir o konuda bisey diyemem ama kendi ayagina cagirarak atar yapani ilk defa gordum![]()
ınsanoglu nasıl anlamak ıstıyorsa ole anlıyor..kadır abı ve bır suru kısı nası bır davet oldugunu anladıgını dusunuyorum..gelme durumum olsa zaten gelırdım ben samımı konustugumu dusunmustum bu davette pekı ayagına cagırıor dıyenler oluosa ortak bı nokta bulalım oraya gıdelım hadıı onada eyw..![]()
cem abinin teklifi iyi bence arabanı yükle çekicine bi gece de olsa ayrıl gel tatil olmasada burda iyi karşılıycakları kesin![]()
Bence kendi ayagına cagırma gibi bir durum soz konusu degil.Kemalcan tum samimiyeti ile davet etmiş evinin kapısını acmıs gelmek isteyenlere.Gitme durumu olsa zaten gecen ay gelmişti İstanbula yine gelicektir.İllaki sert atarla millet birbirine kızıp ortada bulusup rezil mi olunsun.
DR. ECUADA HONDA SERVICE
ATA MOTORSPORTS ANTALYA
Kemal'in davetini yekten atar olarak düşünmeyin,misafirperver bir tavırla önce davet etmiş,yenilen içilen ziyade kalınacak mekana kadar karşılarım demiş benim tahminim orta nokta olan Ankaraya da gelmekten çekinmez..Zaten kimsenin bu dönemde istanbuldan antalyaya veya Antalya'dan istanbula gidecegini zannetmem![]()
saol gokselım aynen..dostluk bakii temennım..
abı demekkı samımıyetıme ınanılmamıs ben ora gıtmekten cekınmem gecen ay gıttım yıne gıderım zaten bnı tanıyanlar ımkanım olsa gıderım bılırler..su anda bu durum olusmadı en kotu ortak bı nokta belırleyelım gelmek ısteyenlerle onada warım herturlu..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)