kemalcan kardeşim 100 200 hiç ölçtünmü tahmınım valla 11 12 sanıye altı rahat ama dbn felan baktınmı merak ettim
kemalcan kardeşim 100 200 hiç ölçtünmü tahmınım valla 11 12 sanıye altı rahat ama dbn felan baktınmı merak ettim
Mahşein üç atlısı
dmrc garaj
35 cvk 31 s2000
35 eu 122 vti
35 ke 9481 egk20
konu tam benlikmiş eheh ama aradaki mesafe çok fazla ki benim şu an için evrak eksiğim var eğer halledebilirsem ilk önce istanbul ordan da bi antalya yaparız kemalcan
![]()
MTM-PROSTOCK GARAGE
Maxiboost Nickli Üyeden Alıntı
Aynen nos olayi kimsede olmaz zaten ondan yana sikinti yok isteyen zaten kontrolde eder bizde burda bi kualisyon yapar netlestiririz mevzuyu kim gelir kim gelmez
Sokme isine gelince Soken istedigi kadar soksun ama oyle fiber kapi kesme bicme gogus sokme olucaksa telden konusalim netlestirelim en azindan sokulenler ayni olsun yanlis anlama kilo esitle imkansiz oyle bsy demiyorum hani sende fiber kapi varsa bizdede olsun yada ben gogus sokmussem sende sok gibi
Deneme 70 oky ama bizim 1.6cc nin yapicagi 220km zaten kadrani o yani 106 nin inip itemem brobnm icin 70/220 den fazlasi olmaz istersen kadrana camera baglariz kimsenin kafasinda soru isareti kalmaz 200 de gaz birakmam bunu benle deneyen herkez bilir bu sekilde herkez icin musait bir tarih belirleyelim
bilecik demişsiniz bana yakın olabilir aslında, ama ben sökeceğimi sanmıyorum toplaması bi dert sonra
bide bilecikte nerde denenecek güzel tutan bi yolu vs. var mı ?
MTM-PROSTOCK GARAGE
Şehır olarak nerde duzgun yol varsa oraya gidelım kımsenın canı yanmasın.
Fakat ankarada na araclara yenıden ayar gerekecegı asıkar ama oy bırlıgı ne cıkarsa uymaya calışırım
Sımdı ben kendı dusuncemı soluyım swap arabaya karsı nos bence sartları esıtlemıs olur cunku karsındakı araba hem sokuk hem swap sonuc asıkar olur
Ben nosu sokup basarım sıkıntı yok ama swaba karsı nos kullanmak ters olmaz sahsı dusuncem mısafırlık konusunda suphemız yok bızde elımzden gelıdgınce agırlamaya calısırız mevzu guzel sohbet ve sıkı bı organızasyon
Herkese sıkıntısız gazlamalar ınsallah
bileciğe gelmeyi kabul ettiyse kemalcan bursayıda kabul eder bursa bilecik arası bi mesafe yok zaten + olarak kimsenin kıçı başı kaymadan tutunma problemi olmadan denenebilir.
MTM-PROSTOCK GARAGE
.............................................
Ya kelebekler hayatı görünce intahar ediyorsa???
isteyen istedigi kadar söker sonuçta kimse kimseye kapı baca sökme demiyor sökmek serbest gögüste sökülür tavanda kesilir kesebilen kessin.
baskan ben ep3 u getırcem..uzuna sıkmak ıstıyorum zaten Punıshe-R la daha cok drag tercıh edıyorum can sıkıntısından roll yapıordum kıs donemınde..
sehır dısana su ara cıkmam sıkıntı yoksa zaten cıkar gelırım bı kere geldım mehmet gorustuk pasada su anda bı kac sıkıntım war gunu bırlık gıdıp gelmek zorundayım..bı kac kısı kurtarıcıyı karsılıyalım falan yazmıs yanı onemlı degıl ole seyler cok sukur gelebılcek olsam zaten gelırım..
sus s2k gelıor.. rol 106 gelıyor .. pekıı yok mu bı ep3 yanı dyno kıngler cok hızlılar nerde merak edıyorum bnde bı ep3 yaptım ıyı kotu aracımı denemek ıstıyorum..![]()
__ATA MOTORSPORT & ENGINEERING__
DR.ECU ---MOTUL --- EBC BREAKS
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)