komsu anneme solemıs senın oglan madem bınmıcektı neden almıs bu cooper ı sadece hafta sonları bınılen arac dıe :D
Printable View
komsu anneme solemıs senın oglan madem bınmıcektı neden almıs bu cooper ı sadece hafta sonları bınılen arac dıe :D
yenı aldığım si ye babam bındı hatta kendı kullandı dedı gıtmıyo bu sonra ben gectım 4 200 hala gıdıyo babam dedı saga cek cektım cok ciidi bi şekılde olm uçak alsaydın nıe daha vergı verelim ki uçak al o zaman hyr senın amacım maaşımızı trafık subesıne baglıyalım dıyosn ama benım nıetım yok :) dedi ındı yolun ortasında dıyom gel ewe bırakyıım gıt dıyo gelmiyorum :) annem zaten oğlum asvalta surtuluyo bu dıbı düşecek :)
Son 3 araçtır rutin tepki. "Yine mi tek kapı ? "
her gören boyası soyulcak artık bu kadar yıkanır mı diyo :)
git adam gibi bi araba alsana kendine
Yokmu yeni hikayeler, yazmayalı baya uzun zaman olmuş :D
Yeni araba aldım.Çoğu kişi beğendi.Olumsuz ya da ilginç bi yorum almadım şimdiye kadar :D
Yakin zamanda aldigim 93 eg hb civic hakkında yapilan yorumlar.
Annem: olum daha eskisi yokmuydu bunun. Müzeden falan alsaydin bari. Pazar günü götür pazara SAT.
Babam: Bu arabalar hic tutulmuyorMUŞ, çok yakiyorMUŞ, 3000-4000 TL ediyorMUŞ, Parcasi cok pahaliyMIŞ , Sanayiden cikmazMIŞ , seni fena kaziklamislar , hemen SAT bunu.
Adem abi: Bunu alana kadar palio Alsan daha iyiydi. Büyük hata yapmissin. Satabiliyorsan hemen SAT.
Araca binildikten sonraki yorumlar;
Annem: Aslında o kadar eski değilmiş , Olum yavaş yavaş yavaş ....... Yavaş , bunu boyatsak sifir gibi olur.
Babam: Motoru iyiymis. Seri araba. Neden bize bakıyorlar( arabayi babam kullanırken) , bi boyatsak kral araba , eline para geçtikçe yaptir bin.
Adem abi: has...tir nasil motor var l*n bunda. Bunu kirmiziya boyatirsan alirim elinden.
Her arabama bir önce ki daha güzeldi denmesinden o kadar sıkıldım ki.. .Bir de hani bir daha polo almayacaktın..
Benim yorumlar değişti Megane II aldım yavaş yavaş dolduruyorum arabayı bizimkiler artık aldığım şeylerden sıkıldılar madem paran buna yetti borcu bitmeye yaklaşınca satarız en dolusunu alırız sana böyle lamba takıyım ampul alıyım falan uğraşma diyolar :D
Kız gibi en kirmizisindan mx-5'e bakarken allahim suna bak nasip biseyel deneme halifeden gelen aman yamuk yumuk bisey bunu mu beğendin yorumu beni benden almistir :)
Bi de her coupe aracima yapilan yine mi kapisiz aldin yorumu bitirir beni :) biz tavandan giriyoruz sanki içeri :)
E34
Çok yakıyordur bu sat kurtul :)
üşenmedim tüm sayfaları tek tek okudum ne babalar var :D ehliyete yazıldığım gün annem "heh s.çtık" dedi babam zaten her gün vazgeç şu sevdadan laflarında kararlı :D ama en sinir edeni de abimin "boş işler" demesi..
Leon'dan sonra ep3 typer alınca annem evde uzun süre sinir krizleri geçirmişti .
" Götür geri ver sahibine bu arabayi , o leon ne kadar güzeldi bembeyaz arabaya benziyordu ne kadar tertemizdi , bu heykele camdan bile bakasım gelmiyor " :( demişti .
Çok araba alıp satmanın verdiği muhalefet laflardan biri de genelde es dost akraba çevresinde görülür
" Galericilik yapsana . "
Babamla aramız çok iyi sürtme sıkıntısı çekmeyim diye 195 40 16 lastik bile buldu :D
Civic i satarken sana cupra alacam diyodu gitti kendine e90 aldı :D
aldıktan sonra geçen diyolog
babam: bunu aldık ama bunun içi bej spor olmaz bu ama buna bir cant alırız birde cam filmi çektirelim sonra m tamponda takarız ozaman olur dimi ama
ben: olur baba logoyuda carbon mu yapsak napsak
babam : yok böbrekleri siyah yapalım logolara sonra bakarız :hahaha:
birde basmaya ikna edersem hiç sorun olmaz ama bir türlü ikna olmadı honda dan sonra :D
hondayı da satarken arabayla bir yere gitti eve geldi duydunmu arabayı bağırtım biraz dedi hmm duydum yedin benzini dedim tamam lan koyarız diyodu :D
Eş, dost, ailenin yorum yapacaği bi EP3'üm olsun da inşallahta, sonra gelir buraya yazarim :)
eski leona 3.5 luk yay koymuştum sanki yerin dibine soktum arabayı
her lafında yerin dibine sokardı peder bey
geçen haftalarda bi bora aldık daha noterde aradı bak alçatmak yok diye :D :D :D
:D yorumlar fena geriden 2-3 sayfa okudum
Alfam var çevremdekilerin yorumlarını yazmıyayım tahmin edin :)
Şöyle söyliyeyim 147yi ilk alıcağımda babam onlara kasko yapılıyormu diye sordu :D
düz borudan sonra babamın yorumu:
-bune lan bozuk traktör gibi :)
valla babam çok kızardı o ne arkadan ses çıkartıyor öle filan ama gel görki bir gün anahtarı bıraktım hb si br geldim dükkana araba yok babam yok sitenin yukarısında biri kesicide gidiyor , yerlere yattım gülmekten sonra geldi yanıma arkadaşlarıda vardı şaşırdım indi tekdediği bunun bir kanadı eksik bu nasi bişey ,
2. vakada yolda gurbetçi birine denk gelmiş çok selektör yapmış basıyor beni arıyor berkan 200 oldu basıyorum oğlum hala gidiyor bu nasıl bişey bir yandan da gülüyor hiç unutmam.
annem çok kızarda ama tünelde basınca çok hoşuna giderdi .ama hep destek oldular valla bir tek yolda dikkat et kimseye bişey yapma abartıya kaçma yeter dediler allah razı olsun
arabaya bir parça aldıktan sonra ya da bişey yaptırdıktan sonra fix lafı vardır babamın ''Daha yaptırcak bişey kalmadı para harcama artık yeter bu kadar'' veya ''bk vardı bu kadar alçaltacak yolda zigzag çiziyoruz başım döndü çukurdan kaçmaktan'' son zamanların hit lafları bizde bunlar :D
bir gün apartmandan cıktım otoparkta yuruyorum
cocuklarını gezdıren babalardan 2 si benım arabanın arkasına gecmıs fıkır alısverısı yapıyorlar
dedim sunları bi uyandırayım kumandaya bastım tak tuk acıldı kapılar bunlar telaşlandı :D
noldu abi hayırdır dedim
berkay bu egsozlar orjinalmi çift cıkıs
cıft cıkış ise ikisi calısıyor mu
calısıyorsa nasıl yaptın
sorular bunlar :D abi dedim calısıyo ıkısıde bastım marşa geçin dedim arkaya bi gaz
alfayı hatırlayan arkadaslar dumanın boyutunu bılır :D
komşularıma cok güzel bir armağanım olmuştu haha :D
yorumlar çok iyi :D
benimde en ayar olduğum muhabbet arabaları sevdiğimi bildikleri için bazı arkadaşların en az 2 sene kullanıp değişim yapsamda yine mi arabayı değiştirdin demeleri oluyor.
Benim Ailem genel olarak pek laf etmezler arabalarıma yada arabaya yaptıklarıma.Zaten senede toplam 5 10 gün anca görüyorlar.Babam otomotiv sektöründe, motor mekanik bilgisi bayagi iyidir.Arıza durumunda çok danışmışlığım vardır.Hatta aynı şehirde olduğumuzda alır kendince eksiklerini tamamlar arabamın, bakımını yaptırır vs. sağolsun.
Geçen yıl 2-3 ay kadar iş yoğunluğundan dolayı araç sıkıntısı olmuştu.Bende kendi aracımı babama bıraktım.Aks da sıkıntı vardı onu yaptırmış, 4 tanede lastik almış.Neyse arabayı almaya gittiğimde bi baktım lastikler turanza.Sehir içi kullanımda yol tutuşu zayıf olduğunu biliyorum ama hevesini kırmamak için hiçbir şey demedim aldım arabayı.
Gel zaman git zaman 1 ay kadar önce yine beraberiz, gün boyu işle alakalı dolaştık şehir dışına çıktık.Gün sonunda 1 2 konuda görüşlerimiz ters düştü ufaktan atıştık, geri dönüyoruz.Yan koltukta oturuyor bizimki, çıt ses yok.Bende bi taraftan gün boyu sigara içmediğim bi taraftan da atışmanın gerginliğiyle yüksek tempolu olarak sürüyorum arabayı. Yol da virajlı biraz.20 dk sonra bizimki dayanamadı demekki tek söylediği şu oldu ;
-Tutmuyor a.... kodugumun lastiği :D
Akrabalar gelince tek kapı arabaya dedemle anneannemi bindirdim yemin ederım kkısının ınmesı 15 dk buldu kslp krızı gecırcektı 😁
tek sıkıntı arabanın yere yakın olması onun dışında bizim peder zevkle scirocco sürüyor :)
Kapısız araba niye aldın, bu arabayı hiç sevmiyorum, hız arabası almışsın..
sizler için aldım zaten :Deli:
Honda varken üst komsumla cok kavga ederdik arabada eksoz var diye. Rahatsız oluyodu hanımefendi. işin kötü tarafı kız arkadasımın ablasıydı kendısı bide. En sonunda ayırdı bizi rahatladı. Daha o gün bu gun eksozlu bi arabaya binemedim
- Komşuların tepkisi
* Yine mi arabayı değiştirdin sen iyi para götürüyorsun heralde bu işten.
* Garajdan çıkartırken lip takılıyor genelde katır kutur sesler çıkarken (şuanki arabam hariç) . Zorla zorla tamponu kırmaya niyetin var heralde :D
Babam : Sağolsun ilk önce tepki verir ama sonrasında destek olur :) Benden daha çok gazladığı oluyor , İzmitli arkadaşlarla buluşmaya gitmiştim (arkadaşın arabasıyla). Baktım babam peşimizden Eski arabam Corsayla gazlıyor. Herkesin tepkisi baban 10 numara adam kıymetini bil :D
Arabayı basıcam diyorum , dur bende geliyim sen şimdi fazla indirirsin diyo :)
Annem : İndirme şu arabaları trafiği aksatıyorsun hem kendine eziyet ,hemde arkandan küfür yiyosun.
e5 te azcık gaza dokunsam araba sektiği için çok hızlı gidiyormuşuz sanıyo heralde başımı şişiriyor. :)
Her yorumda kizip ilan acip arabayi satim kurtulayim diyor daha sonra vazgeciyorum.... en gicik oldugum durum atabada sikinti ciktiginda arabaya yaptiklarimin kafama kakilmasi ve yas itibari ile aile babasi olcan bu ne bicim araba yorumlari oluyor... ben hep istanbulda yazin 15 gun kadar tekirdagda yazliktayim ***** arac basik vay anam toprak yolda gitmez bu nasil gidiyon bunla esin hamile tek kapi eziyet vs vs yiliyor ve ilan aciyorum... ya atabanin termostati patladi ... ya iste bu kadar dusurursen egzost felan boyle olur... ya ne alaka desen anlatamiyorsun... filtre takarsin ses cok oluuor hem cok yakiyor derler kendileri 2014 arabaya lpg takinca sorun yok siboplari eline alsin goruscez :) ya daha birsuru hikaye var herkeste ayni seyler var yilda 2 kez arabama binetlrr ama demedikleri kalmaz sanki onlar icin araba aliyoruz :) allahtan esim alisti ama yine kizdim ilana koydum aarabayi :)
niye bunun 4 kapılısını almıyorsun- ikibin motor bu çok yakmaz mı- bu araba çok yerden gidiyor :)
Biraz okudum bunlar yazıldıysa özür dilerim şimdiden:)
1-)Bunun niye koltukları yok, şu kumaşları ne diye söktün tertemizdi bunun içi:beuj:
1-i-)Araba koltuklarını evde gören arkadaş: Oooo adam koltuk fantezisini eve taşımış:D:D
2-)Gizli egzoz mu yaptırdın çakal gibi(şair burda açık hava filtresinden gelen sesten bahsediyor)
3-)O kocaman hoparlör ne düğün mü var arabada:icon_wack
4-)O direksiyon ne öyle go-kart gibi(offsetli omp yorumu)
Babam onun arabasını ellemiyeyim diye karışmaz hatta ben çalıştıgım için yayları bile o goturup taktırdı ama gecen akşam bindiğinde dayanamadı; şunu az daha indirde giderken g*tümüz yere değsin nasıl binip iniyosun su amk spor gazetesi arabaya :D dedi ben pert :D:D
babamın en son air olayından sonra film koptı zatenn bu ne böyle beni sinir etm ek için mi yaptırdın araba yere değiyor kaldır bunu
istanbuldan geldim lüleburgazda ilk airli araç evin önüne koydm tabi en dipte evinde kahve var ordan çıkan arabaya gidiyormuş tmapona sağına soluna bakıyor herkes babam evde delirmş
eve geldim amk spor gezetsi modeli kaldır o arabayı bırakma öyle herkes arabayla oynuyor diye bir girdi bunu yapan mühendis gerizekalı mı diyerek çıktı :D
o gün bu gundur evin onunde alçak gmrünce telefor eder söver gider kaldırrı :D