Corollaya ben binerken çok söyleniyodu ozaman onda 190 vardı pek corollaya binmezdi bende 6 cm bastım şeffaf far aldım falan filan 190 nını satınca belirli bir süre beraber binmek zorunda kaldık ozamanlar çok kafamı ütelemişti bu ne biçim şeffaf far yolu göremyorum kaldır şu arabayı topal eşşek gibi gidiyosun yolda diyodu

Neyse kaldırdım corollayı tabi 3.5 cm vogtlandla

farları filan orjinale çevirdim filtre düz boru ve yaylı olarak verdim hala binmeye devam ediyo geçen muayeneye gittiğimde orta susturcuyu taktım geldiğimde orta susturucuyu söktür hemen eski sesine daha çok alıştım diyo
Benim arabalarımada bindi adamı en sevdiği arabadan bile soğuttum 190 ı 8 cm basmıştım bindi tur attı bune oğlum mercedes bu bukadar basılırmı insafın yokmu demişti

Sonra Crx i aldım bu ne lan böyle tabut gibi dedi delsolü aldığımda çok beğenmişti üstünü açtık beraber gidiyoruz egzoz yok coil yok bak bu böyle güzel i akşam verde Bebekte takılyım demişti dedim baba düz yol bi kesiciye kadar bassana dedim 5.500 den sonra bana bi baktı kesiciye girince bunun şanzumanı ne kadar uzun böyle devir bitmedi be dedi

Tabi basıp egzozdan sonra hayatta binmedi

Tekrar Crx alınca bu sefer yine aldın tabutu eskisine benzemesin dedi ilk orjinal hallerinde binerken bu daha iyiymiş ya sakın basıyım falan deme egzoda koyma bak klimalı sunrooflu mis gibi araba dedi coilleri taktım egzozu taktım al yine topal anıran eşşek olmuş bu daha binmem buna aynı sana benziyo dedi

Halada binmiyo