User Tag List

Sayfa 21/48 İlkİlk ... 11192021222331 ... SonSon
897 sonuçtan 381 ile 399 arası

Konu: Aracınız hakkında eş dost, aile, komşu yorumları

Met - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    31 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tuner faruk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Corollaya ben binerken çok söyleniyodu ozaman onda 190 vardı pek corollaya binmezdi bende 6 cm bastım şeffaf far aldım falan filan 190 nını satınca belirli bir süre beraber binmek zorunda kaldık ozamanlar çok kafamı ütelemişti bu ne biçim şeffaf far yolu göremyorum kaldır şu arabayı topal eşşek gibi gidiyosun yolda diyodu Neyse kaldırdım corollayı tabi 3.5 cm vogtlandla farları filan orjinale çevirdim filtre düz boru ve yaylı olarak verdim hala binmeye devam ediyo geçen muayeneye gittiğimde orta susturcuyu taktım geldiğimde orta susturucuyu söktür hemen eski sesine daha çok alıştım diyo

Benim arabalarımada bindi adamı en sevdiği arabadan bile soğuttum 190 ı 8 cm basmıştım bindi tur attı bune oğlum mercedes bu bukadar basılırmı insafın yokmu demişti Sonra Crx i aldım bu ne lan böyle tabut gibi dedi delsolü aldığımda çok beğenmişti üstünü açtık beraber gidiyoruz egzoz yok coil yok bak bu böyle güzel i akşam verde Bebekte takılyım demişti dedim baba düz yol bi kesiciye kadar bassana dedim 5.500 den sonra bana bi baktı kesiciye girince bunun şanzumanı ne kadar uzun böyle devir bitmedi be dedi
    Tabi basıp egzozdan sonra hayatta binmedi
    Tekrar Crx alınca bu sefer yine aldın tabutu eskisine benzemesin dedi ilk orjinal hallerinde binerken bu daha iyiymiş ya sakın basıyım falan deme egzoda koyma bak klimalı sunrooflu mis gibi araba dedi coilleri taktım egzozu taktım al yine topal anıran eşşek olmuş bu daha binmem buna aynı sana benziyo dedi Halada binmiyo
    o değilde sizin corollayı çok seviyodum ben her fırsatta söylerim bilirsin

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sattığım arabadaki müzik setini bildiğinden binerken arabaya şapka ve güneş gözlüğüyle biniyordu baba hayırdır dediğimde tanımasınlar evlat bedava verseler binmem de bakma mecburuz lafını yemiştim resmen utanıyordu bende inadına dımtıs dımtıs
    YamahA Xmax 250 ABS

delta0o - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    askerden geldim orda biriken parayla(astektim hakkaride kırsalda hıc para harcayamadım Turbo 106 gtı alıcam amcaoğlundan babamda yanımda alma olum bunu yeni geldin zaten oralardan bide burdayken korkulu rüyalar görmeyelim vs hiç razı değil tabi bi şekilde yolunu yaptım aldım.
    Bi gün arabasını baskasına vermıs benden istedi.İşten dönüşte almaya gidiyorum bi yerlerden çuf çuf sesler gelıyor biri fena sıkıyor dıyorum kendı kendıme geldım dukkana babam nerde dedım az once musterıye fena kızdı gitti dediler.anlamdım tabı o sıkan bızım peder bey.geldi sonra bu araba cok yakıyor sabahtan berı bı dunya benzın koydum bıyere de gıtmedım ama fena gidişide var bu çuf sesi hosuma gitti benımkıne de takılır mı diyor
    TeKS@S

tuner faruk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Met Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    o değilde sizin corollayı çok seviyodum ben her fırsatta söylerim bilirsin
    Bilirim bende seviyodum halada seviyorum orjinalde olsa güzel duruyo namussuz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eski kız arkadaşım eski 106 varken;

-" Bas biraz daha mkdumun arabasını millet götümü başımı görsün etek giydiğimde" demişti

ertesi gün yayları sökmüştüm
    FOR US BY US

[/CENTER]

es026 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dışarıda arkadaşlar genelde oğlum otoparkta yatırmak için araba almışsınız diyor.

Babam ise Trafik Polisidir oğlum bak efendi gibi kullan millete ceza yazıyoruz senden laf yemeyelim. Aklıma geldikçe yazarım çok orjinal tabirleri vardır modifiyeli araçlara

mustafamutlubas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Mutlu Değerli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Az önce Facebookta denk geldim Peder amcamız fena yakalamışş

Olm bu bizim foto babam surekli takipte Benimki typer aldirmicam diye baya kavga etti aldiktan 2 hafta sonra arabalari degismeye basladik surekli yarisiriz otobanda rollingden tut drag bile yaptigimz oldu s2000 i typer kadar sevmiyor hem dar hemde yere cok yakin diye babamin en sevdigi sey 1-2 kesici he bide typeri aldigim hafta ver bi cigerleri acilsn dedi cesme otobaninda 262 yapti
    '11 AH1969 FN2 R
    '08 AH1969 S2K
    '12 GOLFR
    '14 CLS350

Mutlu Değerli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mustafamutlubas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Olm bu bizim foto babam surekli takipte Benimki typer aldirmicam diye baya kavga etti aldiktan 2 hafta sonra arabalari degismeye basladik surekli yarisiriz otobanda rollingden tut drag bile yaptigimz oldu s2000 i typer kadar sevmiyor hem dar hemde yere cok yakin diye babamin en sevdigi sey 1-2 kesici he bide typeri aldigim hafta ver bi cigerleri acilsn dedi cesme otobaninda 262 yapti
    o gün birsesli, demirci, bugra... filan senin babandan gelcek yorumlara kenetlendik kafanızı kırarım, akıllı olun gelirim yanınıza filan... ahahahasjdhaskjdhakhd hatırladıkça gülüyorum
    İnsanları, yalan söylediklerini anlayacak kadar tanımak istemiyorum.

Okan.A.A - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Lion egzosu söktürüp ss magnum taktırdım babamın ilk tepkisi bune la böyle sesi hiçbişeye benzemiyo eskisini taktır oldu. Sonra aracını servise götürdüğünde , bizim servisteki çıraktada civic varmış ee baba dedim. Vanalı egzos yapmış sesi çok güzeldi aynı eski egzos gibiydi senin 500 liramış dedi. Param yok baba dedim gel ben yaptırayım dedi

Ali Özdoğan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ticariye 9x16 ları taktık
    peder:ulan bu nee taksi bu taksii manyakmısın oğlum çok yaktırıcak bunlar arabaya çıkart bunları hemen dedi.
    Aradan 1 hafta geçti arabayı bastım cumartesi günüydü o gece çalıştım sabaha kadar sabahta arabayı babama vericektim sabah eve gitmeye korktum,neyse eve gittim yattım uyudum 2 saat sonra evin içinde bagırısmalar falan valıde sakınlestırmeye calısıyokalktım ve sonra..
    Peder:Ulan namusssuz ben nasıl binerim bu arabaya 55 imden sonra beni milletemi güldürüceksin
    yolda millet benle dasak geçicek hanım ben bu cocuuu öldürürüm.....

Aradan bi süre geçtikten sonra;
    Pederğlum yolda millet bana bakıp bakıp gülüyo bugün bi zibidi trafıkte sıkısıkken actı camı
    Dayııı Hastasıyııızzzz diye bagırdı dedi

Adamcagız neler cektı yaav

Artık baya alıştı bazen arkadan takıp edıyorum kassıslerde fena sag sol yapıyor her cukurdan kaçar
    Artık oda Hasta
    Cvk Rs

ferroo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    mıllette ne babalar var masallah genel laflar ben arabayı basınca muhendıs dusunemısmı fln fln

Risendark - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ferroo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    mıllette ne babalar var masallah genel laflar ben arabayı basınca muhendıs dusunemısmı fln fln
    O klasik zaten bi aralar bizimkide baya katıydı eve bindiğimiz arabayla oynamaya çalışyodum arabayı yapan mühendis salak mı yok ne gerek var boşa para harcıyosun gibisinden sonra bana özel araba alınca bi haller oldu gitti kendi yay taktırdı bastı arabayı,uğraşıyo bakalım şimdilik bana bişey yaptırmıyo sırada egsoz var dedi en son
    Herkes ektigini Biçer bu hayatta...

Risendark - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yanlış post...
    Herkes ektigini Biçer bu hayatta...

academian97 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konu güzelmiş, toplasan kitap olur.
    Takip.
    Passat TDI ile; BUDAPEŞTE-Viyana-Bratislava-Prag-Münih-Stuttgart-Frankfurt-Luxemburg-Paris-Saraybosna-Zagreb-Podgorica-Tiran-Belgrad-Sofya-Üsküp-Venedik-Milano-Cenova-Roma...

ilbeyyagci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Anneanne tepkisi: Bunun diğer kapıları nerede be kızanım ?

Baba tepkisi: 3.000'den sonra güzel bağırıyor tam piç arabası gibi.

Anne tepkisi: Oğlum bununla pazara gitsek bagajda yer kalmaz patatese soğana.

Abimin tepkisi: HULOOOOOOĞĞĞĞ

Mutlu Değerli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ferroo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    benim peder aşagı mahalledeki Civic'i gördükçe ''sende bunlardan istiyosun demi, götü yere yakın olanlardan... öyle arabamı olurmuş, yolda giderken herkes üstünüze gülecek. Atlamalardan (kasis) geçerken arkanızdakilerden küfür yiyeceksiniz'' filan diyor. Düşüklükle ilgili genel bi sıkıntı var pederlerde

Alıntı academian97 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Konu güzelmiş, toplasan kitap olur.
    Takip.
    Eyvallahhh
    İnsanları, yalan söylediklerini anlayacak kadar tanımak istemiyorum.

weST.27 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    pejo varken pek bi iyimser değildi babam ama corsada baya bi benimsedi modifiyeyi

marşpiyeli spoilerı sisi gsi panjuru hoperlörleri pandizot kaplamayı hepsini beraber kendimiz taktık

arabayı bi ara benden çok almaya başladı focusu kullanmıyordu

en son basınca içine sıçmışsın eline sağlık dedi artık elleme şebeğe çevirme iyi şuan diyor

Renaultolog - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kangooyu kafadan basınca babam klasik laf "ee bunu böyle yaptın da noldu parana yazık"
    büyük kuzenim "bu ne lan kıçı kalkık kafası yerde cansever gibi duruyo araba"

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    eski si varken egzosu çapraz gökyüzüne vermiştim babam aynen şöyle demişti;

- bune olum arkandan gelenin ağazına vermişsin git düzelt şunu

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)