21 sayfa içinde en çok güldüğüm post oldu amcaya selam :D :D
Printable View
1.2 çekiyomu??
:D
Babam gencliginde eski kasa miafori sanzimanli satilik 131 gormus annesinin bileziklerini satip almis arabaya sticker yapistirsam laf soyler. Kafasini utuledim baba teybi degistirelim birakin bassi hoparlorleri degistirelim falan dedim 1 sene tinlamadi en son tamam gidelim dedi bir baktimki sticker istemeyen adam 2 tane bass anlasmis taktiriyo. Xenon taktiriyo garezi banami anlamadim :D
......................
Abim tam bir e30 düşmanıdır aldığım ilk e30 yüzünden birbirimize girdik beraber çalışıyorduk işimizi ayırdık o derece :D
Tabi sonra onu sattım falan daha sonra 3.25 aldım bi tane abime bunu sabah lpgciye götürür müsün lpg takılacak dedim iyi götürürüm dedi ağzının ucuyla neyse sağolsun götürdü
Gün içinde ustam arıyo kardeşim buralarda yanlıyosun insan bi uğrar falan deyince noluyo lan dedim :D
Mahalleden arkadaş aradı onun peşine abi o nasıl geçişti yanımdan mermi gibi geçtin dedi ikinci şok :D
Bende abimi aradım abi nabıyon ?
Arabayı test ediyorum ..ına ...duğum ne gidiyo beee 6 silindir başka ...ına ...yum dedi kapattı öyle dondum kaldım bende :D
cansever iyimiş :D
twiyede ilk başta dıştan bakanlar kem küm yapıyoda içine binince.
ne acaip arabaymış lan bu.. ee iyimiş bu. diyip öne arkaya bakmalar filan :)
Ben ilk Camaromu aldigimda bizimkiler cok söylendiler ne gerek var cok yakar bu felan diye ama sonradan alistilar CLK320 ye cabuk alistilar ama...
GC8 in sesine cok söylendi annem, tabi yas 33 oldu bu arada Oglum git adam gibi bir araba al felan dedi bunlar bos adam isleri kendi meslegine konumuna yakisan seyler yap felan desede; Bugün Subaru Her gün Subaru... oldu
Abim cok sevdi makinayi bazen change yapiyoz arabalari ama komsular ne düsünüyor bilmiyorum
http://i.hizliresim.com/djo2PZ.jpg
güncel çekelim :)
okuldakı ogretmenler bu surtmuyormu yere:D
Arabayı bastım babamın daha haberi yok haberi olunca ağzıma s.çmasa iyi. :D Belki farketmez. :D :D
Yasitlarin cocuklariyla oynuyor senin ugrastigin seylere bak.
Volvo yu aldıktan sonra defı ve afr takılı beraber sasmaza gıdıyorum yoldada anlatıyorum bu basınc saati bu hava yakıt kendıde tır şöforu , babamı naklıyecıler sıtesıne bırakırken bır yanımdan 106 geçtı :) eksozlu felan bende varex ı actım sıktım dırek peşine :) ama araba 3500 devire kadar ölü gibi babam bagırıyor bana defiye bakarak hanı basınc gelmedimii ? :) koltuga yapıstırdı anda basınc geldı diyoo :)
babam kendi arabasına hiç dokundurtmazdı.slx imiz varken arkasındaki yazıları sökmüştüm tam 1 hafta küfür etmişti bana :). .ok mu varda söktün bilmem ne birsürü saydırmıştı.hiçbirşey yaptırmazdı,kendi araban olsun istediğini yap karışırsam şerefsizim derdi.
durumlardan dolayı 30 yaşında ilk arabama sahip oldum.bugüne kadar içimde uhte kalan herşeyi yaptım.tabiki ilk işim alçaltmak oldu.ve diğer işlemler.beni tanıyan aile,arkadaş ve eş dost un yorumları
babam:ne gerek vardı oğlum bukadar alçak arabaya.az yükselt şunu ama genede sen bilirsin banane lan diyo :D
annem:oğlum zor olmuyormu böyle kullanmak
eşim:az yükselt canım benim için :D
abim:az daha bas pampa der :D
babannem annanem:oglum binip inemiyoruz bari tek kapı almasaydın derler hep
en son tow hook yaptırdım babam gördü bune lan kimi oturtacaksın üstüne dedi.cocuklar üstüne düşer falan dedi :D ne diyeceğimi şaşırdım
Senede sadece 2 ay memlekette olabildiğimden,pek fazla karışmıyorlar.Sadece sat bi üst modelini al diyorlar bazen :D
Babam sanayi esnafı olduğundan sıkıntı yok gti a egsozu birlikte yaptık :D
Geçen gün dükkana gittiğimde arabayı kafadan biraz daha bastım bak şimdi daha güzel oldu dediğinde bende şaşırmıştım :D
parçası pahalı diyenleri vurmak istiyorum. sanki bişi bozulunca onlara aldırıyorum