babam yenı aldıgım focusa bunadamı yazılım yapıcan cok yakıyo yazılımlıyınca ama ıyı gıdıyo haa dıyo :D
Printable View
babam yenı aldıgım focusa bunadamı yazılım yapıcan cok yakıyo yazılımlıyınca ama ıyı gıdıyo haa dıyo :D
ablamın son yorumu;
bu kadarcık arabaya mı o kadar para verdin?
3 gun once 97 model 2.0 Opel vectra aldim direk babamin tepkisi kac motor bu 2000 cc 2.5 v6 sini neden almadin onlar daha iyi gidiyor oldu :-D
komsu anneme solemıs senın oglan madem bınmıcektı neden almıs bu cooper ı sadece hafta sonları bınılen arac dıe :D
yenı aldığım si ye babam bındı hatta kendı kullandı dedı gıtmıyo bu sonra ben gectım 4 200 hala gıdıyo babam dedı saga cek cektım cok ciidi bi şekılde olm uçak alsaydın nıe daha vergı verelim ki uçak al o zaman hyr senın amacım maaşımızı trafık subesıne baglıyalım dıyosn ama benım nıetım yok :) dedi ındı yolun ortasında dıyom gel ewe bırakyıım gıt dıyo gelmiyorum :) annem zaten oğlum asvalta surtuluyo bu dıbı düşecek :)
Son 3 araçtır rutin tepki. "Yine mi tek kapı ? "
her gören boyası soyulcak artık bu kadar yıkanır mı diyo :)
git adam gibi bi araba alsana kendine
Yokmu yeni hikayeler, yazmayalı baya uzun zaman olmuş :D
Yeni araba aldım.Çoğu kişi beğendi.Olumsuz ya da ilginç bi yorum almadım şimdiye kadar :D
Yakin zamanda aldigim 93 eg hb civic hakkında yapilan yorumlar.
Annem: olum daha eskisi yokmuydu bunun. Müzeden falan alsaydin bari. Pazar günü götür pazara SAT.
Babam: Bu arabalar hic tutulmuyorMUŞ, çok yakiyorMUŞ, 3000-4000 TL ediyorMUŞ, Parcasi cok pahaliyMIŞ , Sanayiden cikmazMIŞ , seni fena kaziklamislar , hemen SAT bunu.
Adem abi: Bunu alana kadar palio Alsan daha iyiydi. Büyük hata yapmissin. Satabiliyorsan hemen SAT.
Araca binildikten sonraki yorumlar;
Annem: Aslında o kadar eski değilmiş , Olum yavaş yavaş yavaş ....... Yavaş , bunu boyatsak sifir gibi olur.
Babam: Motoru iyiymis. Seri araba. Neden bize bakıyorlar( arabayi babam kullanırken) , bi boyatsak kral araba , eline para geçtikçe yaptir bin.
Adem abi: has...tir nasil motor var l*n bunda. Bunu kirmiziya boyatirsan alirim elinden.
Her arabama bir önce ki daha güzeldi denmesinden o kadar sıkıldım ki.. .Bir de hani bir daha polo almayacaktın..
Benim yorumlar değişti Megane II aldım yavaş yavaş dolduruyorum arabayı bizimkiler artık aldığım şeylerden sıkıldılar madem paran buna yetti borcu bitmeye yaklaşınca satarız en dolusunu alırız sana böyle lamba takıyım ampul alıyım falan uğraşma diyolar :D
Kız gibi en kirmizisindan mx-5'e bakarken allahim suna bak nasip biseyel deneme halifeden gelen aman yamuk yumuk bisey bunu mu beğendin yorumu beni benden almistir :)
Bi de her coupe aracima yapilan yine mi kapisiz aldin yorumu bitirir beni :) biz tavandan giriyoruz sanki içeri :)
E34
Çok yakıyordur bu sat kurtul :)
üşenmedim tüm sayfaları tek tek okudum ne babalar var :D ehliyete yazıldığım gün annem "heh s.çtık" dedi babam zaten her gün vazgeç şu sevdadan laflarında kararlı :D ama en sinir edeni de abimin "boş işler" demesi..
Leon'dan sonra ep3 typer alınca annem evde uzun süre sinir krizleri geçirmişti .
" Götür geri ver sahibine bu arabayi , o leon ne kadar güzeldi bembeyaz arabaya benziyordu ne kadar tertemizdi , bu heykele camdan bile bakasım gelmiyor " :( demişti .
Çok araba alıp satmanın verdiği muhalefet laflardan biri de genelde es dost akraba çevresinde görülür
" Galericilik yapsana . "