komşularımızdan biri
" bu arabayla köye gidilmez çok alçak " diyor
Printable View
komşularımızdan biri
" bu arabayla köye gidilmez çok alçak " diyor
Konu ıssız kalmış hem hareket gelsin,
ön not = (Araç RX-8 single 70 lik greddy sağ taraftan çıkıyor ve hayvani bir ses ile titreşimi en çokta sağ arka koltuğa iletiyor, genelde kimse oturmak istemiyor hatta)
- Şu ana kadar duyduğum en fantastik yorum yeni tanıştığım ve ilk kez arabama binip sağ arka koltuğa oturmak zorunda kalan hatundan geldi.
"Bence sevişmemize gerek kalmadı artık eve gidene kadar ben orgazm olurum, bu ne biçim egzoz ulan!"
arabaya değil yere oturuyoruz resmen o egzost'u bağırttırınca noluyor müziği açma sonuna kadar ama artık en önemlisi yıllardır alıştılar basık arabaya bazen babam bir kasise gelince dur ben ineyim sürtmesin karşıdan bakıyım ona göre geç diyor :D
enazından nolcagını napcagını basına gelcegini biliyormus tebrik ettim hatunu hepimizn basına :hahaha:
babamın klasik lafı " bi ögrenemedin su araba sürmesini" :) koltuğa yapıştı :D :D
gavat arabası gibi...
560ın motor hacmi değilde model olduğunnu sanıyolar , hacim olduğunu söyleyince içlerinden yaw he he diyolar:D
Rxci iyi trollemis herkesi
aklımda deli sorular :D bende tam soracaktım :D
Kapının önünde motoru silip kontrol ederken yan komşu Mehmet amaca yine yapıyorsun nereye sığdırıyon o kadar parçayı,
Arabayı yıkadığım benzinlikteki elemanlar abi sabrına azmine hayranız yine akşam ettin :)
Hanım ne zaman elde kutu görse yine ne aldıııınnnn kendine bak biraz :) veya aksama kadar arabayı yıkadın yağmur yağacak,evde dağınıklık yaptımmı arabanın içini toprak doldurcam sesleri :)
sabah 06:30da cold start la garaja bakan odaların lambalarının yanması paha biçilmez :D