komşular genelde '' yeter oğlum amma sildin '' , '' annene bu kadar yardım etmezsin '' gibi yorumları![]()
99' ZN 106 GTİ
14' SC İBİZA CUPRA
94' MAM 106 XSİ (TU5 SWAP)
16' FK2 TYPE-R
Sarı renkli f7r'ı alıp memlekete tatile gidince komşunun yorumu; "taksi çıkması mı bu, hayırlı olsun".
Toyota da american tampon stoplar v.s olduğu için ae101 kasadan biraz farklı duruyor ilk baktıklarında anlayamıyorlar. Bir gün ışıklarda beklerken yanıma duran iki delikanlı aynen şöyle bir tepki verdi. abowwww bakale bak dur lan azcık geri al stoplara bakak hele bir ital lan bu yurtdışından gelmeİntegra da skunk2 megapower takılı iken gazladığımda adamın senın... diye resmen agzını okudum çok kez
![]()
Işıklardan sıkarak çıktığımda babamın tepkisi : - bas amk bas. Patlat bi yerlerini şu arabanında rahatla
Byte-R
instagram: dogancglr
Ayrıca integraya binenlerin ilk yorumu. hmm otomatikmiş ya hantaldır bu eskiya.. 5 dk sonra, vay anasını nasıl uzuyor.10 dk sonra tamam fazla devirlendirmede bağırarak konuşmayalım artık( skunk2 megapower 51lık düz boru dc replica 4-1 headers) yıkamadaki adamlar teşekkür eder camları rahat rahat silebiliyoruz diye
Birgünde 98 HB kırmızı civic aldık. aracta renk solmasından dolayı belden aşagı boya var. tavanda hafif pembeleşme vardı. 2 ay sonra satalım dedik ve bir müşteriyle geçen diyalog. Ben otomatik olduğu için ilk sizi aradım aracınız çok güzel. direksiyona geçti. baktı bir eee ben ileri gitmek için vitesi nasıl yapacağım bunda debriyaj yok
10 dk sonra niye tavanın rengi canlı değil dedi ve izah etti ve adamın yorumu; İyide bu kadar uğraşmışlar olmamıs tavanın renk tonunda boyasalarmış bel aşağısını
![]()
![]()
![]()
Focus Sport Trend'i satıp;530'a geçtikten sonra pederle Silivri'ye giderken..
-bir bebek neler yaptırıyor adama..
-Nasıl yani Baba?
-çocuk için tek kapı arabayı sat,4 kapılı yavaş bir modele geç..Sende yaşlandın oğlum..
Boş bulunan yerde ufak bir hızlanma yaşatılır Peder'e..
-gül gibi arabayı neden satarsın hiç anlamam!!!
Arabamin sekmesine bu iyice böbrek tasi söker bunun kaburgasi yere yakin der babam
Komsularda sile sile boya birakmadin derler ne alakaysa![]()
Ben 205 GTI alıcam dediğimde
Arkadaşım : Manyakmısın lan motordan daha tehlikeli o araba.
Annem : Nasıl bir şey ki o?
Ben : Böyle(googledan fotoğraf gösteriyorum)
Annem : aaa çok çirkin. Kendi araban eskidi şöyle bmw falan alsana.
İş arkadaşım : Sanayide ustamısın yoksa mimarmısın belli değil!
Şu babalarin dedigi klasik muhendisler bilememismi boyle yapmasini lafi, yere cok yakin kaldir sunu cok sekiyo ufacik seyi hissettiriyo lafi ve egzozun sesine edilen laflar ama ardindan araban cok temiz saglam duzgun hale getir sunu demeler![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)