Temizlik konusunda araç içine özellikle dikkat ettiğimden (sigara cips vs yasak)genelde senmi arabaya biniyorsun arabamı sana biniyor diyorlar..
Printable View
Temizlik konusunda araç içine özellikle dikkat ettiğimden (sigara cips vs yasak)genelde senmi arabaya biniyorsun arabamı sana biniyor diyorlar..
yorumların hepsini okudum yeni mesaj geldikçe de bakıyorum :D bakalım biz araç alınca ne diyecekler :D
araç yüzünden benim en çok duyduğum laf: "sen adam olmazsın."
Yan verdiğimi görürse,
Lastiklerin ağzına sıçtın. Parçaladın?!
ben: baba yay alıcam 5 lik ne dersin.
babam: olum onu alma biraz daha bekle bu tıss pıss yapandan al (aır rıde ) :)
ben baba baksana arabayı temizledim nası olmuş cila felan attım.
babam: kendi araban hep temiz bi kerede babamın arabasını yıkatıyım demedin hayırsız evlat. :D
Önceden de böyle bir konu var mıydı yanlış mı hatırlıyorum? Oraya da yazmıştım buraya da yazayım.
Anne dedim ben 5 serisi BMW bakıyorum. İyi oğlum hesabını kitabını yap isteğine göre bir araba al.
Benim öküzü alıp getirince e birde toplamalık olduğunu görünce ilk yorumu:
-Keşke araba alaydın be oğlum! Hiç değilse binip gezerdin. :D :D :D
-baba araba aldım, hiç hayırlı olsun demiyosun.
-hayırlı olsun oğlum, ne aldın?
-jaguar.
-hayvanoğluhayvan, araba mı kalmadı piyasada?
:D :D :D
Aracı bastık peder beyin yorumu,aferin oğlum kışın belediye yerine sen kürürsün artık karları :D
Araba yolda sekerken meşhur lafı AZER BÜLBÜL gibi kafa sallıyo aferin paramızla rezil oluyoruz :)
Sattı şimdi ae101 i vectra c aldı jip gibi ha şöyle araba dediğin yüksek olcak diyo :D
twi ilk gördüklerinde bunun içine nası sığcan sen? şeklinde oldu
şimdi ailece seviyoruz biniyoruz :)
:icon_tup:
Usta o konuyu sel aldı götürdü, onuda ben açmıştım :) sohbette amaç bu, otomobille ilgili, konu hit bu arada. Gül gül ağladım bazı yorumlara :D :hahaha:
hahaha :D arabası ne merak ettim ?
Yılbasında nasipse abime araç alıcaz.
Babam da sıfır olmasını şart koşunca abim çocukluk hayalimiz olan Impreza Wrx Sti seçti.
Babama gösterdim 'Bu ne böyle her an uçacakmış gibi duruyo kanat falan var bunu işyerinin önüne park etmeye utanmıcak mısınız oğlum siz?'
'Arka garaja koyarız baba.' deyince de 'Her lafa da bi cevabın var!' deniliyo sonra yav. :D
Baba: Kopek kulubesi
Anne: Tavuk kumesi
"e noldu yani böyle olunca?"
"ne gerek vardı?"
"aferin"
genelde şu 3 cümle oluyor :)
EG'i evdekilerden habersiz alıp Batman'da 3 ay kullandıktan sonra memlekete götürdüm.Pek bi tepki vermediler.Hayırlı olsun deyip geçtiler.
Babam 15" jantları görünce : Yarış arabası mı bu ?
Arkadaşlar - araba stock halde olmasına rağmen : Yerde gidiyoruz,tırların altından kolayca geçeriz vs yorumlar.
Ama bi keresinde,evin önünde gaza gelip kaptırmıştım,düz boru olunca baya bi ses çıktı.Eve geri gelince babamdan baya bi fırça yemişliğim var.
Bu yaz askere giderken,araba evdeydi.İyice kabullendiler artık.Boyatacam diyorum sen bilirsin diyorlar : )
bunun arka kapıları olanından niye almadın?
Banada aynı yorumlar geliyordu bir önceki aracımda :) Cam filmi ve egsoz konusunda çok azar işitmişliğim var babamdan. Ama benimde klasik cevabım ;
-İçki,sigara,gece hayatı,eroin vs ile mı uğraşayım ? Yoksa bununla mı uğraşayım ?
dediğim zaman susuyorlardı :) Ama suankı aracımız dizel oldugu için zaten ses konusunda çok sıkıntımız yok :)
bi güncel çakalım şuralara :D
Olum sat şu arabayı herkes bize bakıo amk :)
sabah sabah sanayıde 80 lıra bayılınca dedıgı tek sey naptn dedım egzost ucu aldm uflettırdm brazda cam ruzgaarlık aldm. aksam eve gelınce dedgı tek sey naptın lan boyle 1. vtesı gecemıyom arkası ıslık calıyo dedım sakın kullan bıse olmuyo :D ddıgı tek sey gule gule kullanama bısede dıyemıyon baba nede olsa :mad:
Babamdan seçmeler : Daha ne kadar para harcayacaksın Subaru yolunda ?
Satalım şunu bizde destek olalım alalım normal bir araba( annem lafa girer genelde onuda kurcuklar bu )
Bunu yapan mühendisten iyi mi biliyorsun ? Baba bende mühendisim -- Sen daha öğrencisin!
Okula gelip gidiyorsun yazık günah ekonomik mi sence ?
Yakında motor kırar rahatlarsın çekersin brandayı yatar öyle bana gelme.
ama benden çok sever arabamı benden çok ilgilenir babam herşeyiyle birlikte uğraşırız çokta keyif alır gezerken.
Annemden seçmeler :D : Allah seni nası biliyorsa öyle yapsın kaydırma şu arabayı babana söyleyeceğim sattıracağım bunu...
Satalım bunu jeep subaru alalım.
tartar koymuşlar senin arabanın adını mahallede hacı teyzen tartar dıyor (yakında ölür sıkıntı yapma anne :) )
Dedem :) Benim araç dedim garajında duruyor oda yaşlı olduğu için korkuyormuş çalıştırınca geç saate.
Akşam geç geleceksen arka sokağa bırak arabayı komşular korkuyor şikayet ediyor der hep :)
İnsanlar kulp bulsalarda hep içlerinde ukte bunu iyi biliyorum ve söylenen her kelimenin altında istek var bence :D Buda rahatlama metodum ^^
eski araçlarımdan birinde camlar komple film
babadan tek yorum : esnaf kimliğimizi kaçakçıya bağla sen rahat et ben de seni ..... :D
Sen hala arabanın anasını s........ysen senin psikoloji baya bozuk demek ki dedi bugün. :D
Ben en kibarini soyliyeyim bari agir kacmasin :D mahalleye rolantide gorerim akitarak yanasirken ufaktan geri yaparim babam balkona cikar ; geldi egzosuna soktuumm :D
Annem ; oglum senin yuzunden hep beni sovuyo bak!
Ben ; sikinti yok anne ztn yillardir ne halt yedigini biliyorum sana :D
Gene annem; tovbe tovbe pok yiyenun sebisi ;D
VTEC2'yi ortak kullanıyoruz.
Bastım iyice sonra bbs felan var seke seke gidiyoruz.
Tek dediği şu: "Bülent seni skrm sktgmi kimseye söylemem kim sktiye gidersin pezevnk ben binmeyeyim diye mi böyle yapıyorsun "
Bgn En Son Arkadaş Yorumu ;
Belim Koptu Amk Sekmekten Bu Ne Yaaaa!
Araba yazılımlı komple 60lık düz boru falan var işte yeni yaptırdım. Babam ses etmezde annemin yorumu bu ne olm böyle ele güne rezil oluyoruz gemi bacası gibi sesler çıkıyor. Ayrıca o arabada çıkan duman ne git yaptır şunu vallahi bak rezil ediyosun bizi :D ahahhaha kopuyorum ya :D
ne zaman araba konusu açılsa sen bu aklına sahıp ol napacan tek kapı arabayı kım alır bunu 5 para etmez.yaw dıyorum sen almazsın alacak olana engel olma derım.yok o ses ne arkandan küfür ettırıyosun.en son dayanamadım dedım anneee bısey oldu mu dedım.az once bana kufur etmısler dedım.valla 30 yasında az daha dayagı yıyecektım..
Komşular eş dost : Sen bu işi biliyosun ,şunu nasıl yaptın bunu nasıl ettin.
Aile : Sat başka araba al buna kafamıza göre binemiyoruz
evet 1 kac gun orda bı pastane vardı oraya gelıyodum..valla haklısın ınan bende cogu zaman rahatsız oluyorum orj halıylede kullandım zamanında ama araba kasıyo kendını.bıde bahanem vardı ben sadece hafta sonu kullanıyodum.sımdı ısten dolayı gunluk yenımahalleden kulelı sokağa gıdıyorum.dun hacettepede kavsakta polıs ben taa ılerden gordum basladım dua okumaya tam onunden gectım actım camı el salladım polıse.polıste mal oldu sasırdı araba spor camlar 3 numara fılm ses desen cayır cayır bıde benı gordu baktı bıyıklı bı adam el sallıyo :heyoo: valla hele bı de kopru altından gecerken allahım düşman basına vermesın ondekı adam kacacak yer arıyo:D:D
Babam 5 serisi alıcağımı biliyordu e39 bakıyorduk sürekli bi türlü beğenemiyorduk babamın da benım de km takıntımız var her neyse bi arkadaşımın akrabası 7.40 il sattıgını öğrendim orj 97.000 de her neyse baktım ettim kaporayı verdim babama göstermek için dukkana götürdüm babam o arabadan ındıgımı görunce ilk cevabı bu oldu oğlum sende bu arabaya binecek g.t yok :D :D :D
Peder bey : Adam akıllı bin şuna şebeğe çevirme yine dedi corsayı alınca hayırlı olsundan önce :)
-Oğlum sende hiç akıl yok millet 2.0 motor araba satıp 1.4 alır, sen 1.4 satıp 2.0 alıyorsun. Hadi aldın 2000 motor clio mu olur?
-(Otoparka girme sırasında anneme söylenir) Geldi yine vecihi.
Eniştemin s2000 için yaptığı yorum (peze..k arabası :) )
106 gti'ı pederden izinsiz aldım.Toplamak için almıştım ben oysa ki.Ne zaman evin önüne getirsem (Bana kızamaz anneme söyler,annem'de bana söyler.) O yüzden hep dükkanın önünde durdu aracım,ta ki sanayiye toplamak için bırakana kadar...
Neyse,Ne diye almış şunu gitsin atsın çöpe.Bu araba için 5 kuruş para vermem ona,şuna araba diyipte binmem vs. bir sürü saydırıyormuş.Bana da arada sırada sat şunu iyi bişey alıyım sana der hep.Bende toplayıp tadını almadan satmam derim.Annem zaten karışmaz,arada sırada aldığın arabaya da binemedim daha der gülerek canım benim. :D Gerçi bende binemedim daha... :(