insallah ugrarım mutlaka ;)
Printable View
bana söyledikleri ilk şey 92 civic i aldığımda gittin hurdayı aldın bide gittin bi sürü para harcadın kaç yasında araba televizyonda işte 20 yaşındaki araçları alacaklarmış fln dediler annem arabayı sattı şimdi bana işleri düşüyor bindiklerinde ya güzelmiş aslında fln diyorlarlar ah işte böyle bana mecbur kalırsınız
dün gece çayyolunda gazlayan s2000 kim ise bende kendisine sevgilerimi gönderiyorum...yeter lan 2 gündür... go home yankee!!!
Anneme her kargo geldiğinde
"Bu ayı gibi parçaları takıcan önüne arabanın önü çökücek kırılcak bozuldumu bana gelme":D
konuyla fazla bır alakası yok fakat ılk aracım cıtroen saxo du 1,5 sx modelı ne zaman dukkana gıtsem babam derdı geldı bızım saxocu dıye o aklıma geldıı :D :D :D
Audi yi aldıgımızda ; babam aman bunu rahat bırak elleşme rahat rahat bineyim dedi peki dedim APP ve cam filmi yaptım bıraktım
Navara da ; AS 950 alsaydın bu ufak kalmış dedi , annem binemiyorum bu arabaya sat biran önce şu kamyonu diyo bunların dışında pek bi laf işitmiyoruz
eski hızlılardan bizim peder sorun olmuyor bu tarz arabalara bınmekde yınede tek evlat olunca hep laf oluyor buneki evladım nasıl araba bu , az ses çıkarsa daha iyi der hep :) nadirdir biner arabama vtiye typera sonra kankisiyle gezer birkaçdefa arkadan çektim foto alın size amcadan vtec typer reklamı :D
http://img489.yukle.tc/thumbs/8819bfgbfgbfg.jpg
Allah hepinize daha iyilerini versin de, kıskanıyorum lan bu konuyu. Ne hakkında yorum yapacakları bir arabam, ne de arabalara olduğundan farklı gözle bakan ailem var. onlar için araba=araba.
:hahaha: Amcam beni bitiryo ya :D Hatırlıyonmu 2012 Civic'i yıkıyoduk geldi şöle bi baktı ''Ulaa arabayı yıkaya yıkaya çürütceniz lan'' dediydi :D :D
Hacı bende de araba yok, kıskanma degilde görüşlere bakarak ailemin neler diyebilcegini tahmin ediyorum. Bende de durum aynı, onlar için Araba=Araba
Şahin=Bugatti bi fark yok :)
benim araca binenin ilk cümlesi ( aracım 2.4 V6 A4 B6 Avant)
-çok yakar bu be...
-ikinci cümle kaç krş yakıyor bu
:)))
Scirocco : - Bunun 4 kapısı yok muydu ?
- 1.4 mü ? gitmez bu ama ya :) :)
daha bugün annemle bi yere gidiyoruz, annem: ordan girme şu ilerden gir orası düzgün set filan yok :D
Taksi çıkmasımı bu araç?
:D:D
xx
http://www.facebook.com/photo.php?fb...type=1&theater büyük ihtimal bu olabilir
"azcın yükselt" herkes aynısını söylüyordu dayanamadım 2 cm kadar yükselttim :D konfor 3 katına çıktı :D
Bayram günceli çekeyim, okuyup neşelenelim :)
Ne bu araba portif gibi su yaylari soktur baska ne istersen yap der bizimkisi diger seylere karismaz :)
hehe :) gçen babam arabayı aldı çalıştırdı güür dedi komple düz boru var susturucu namına hiçbişey yok :D geldi hemen yanıma bu arabanın çalışmasında bi gariplik var lan ne bu ses dedi bilmiyorum baba bakarım dedim bindi az gazladı gitti. akşam eve geldim arabayı eski haline çevir ne bu böyle bmc kamyon gibi diyor :) geçende gelmiş yanıma yeter arabanın iptal etmediğin büyütmediğin yeri kalmadı yakında camdan elini çıkarıp uçuşa geçicen diyor bunu yaparkende kolları açarak yapıyor kanat misali :D
Babam eskilerden ama artık çok farklı önceden hani düz boru yaptıralım falan diyordum onlara ne gerek var derdi şimdi cila çekecem diyorum ona bile ne gerek var demeye başladı :D komşuların yarısı çok güzel maşallah diyor yarısı çakal gözüyle bakıyor...akrabalar yorumsuz :)
fx tamponu ve jdm reflektörü aldığımda
babam:gösterdiğin resimde ki gibi olacaksa hemen takalım sonra da arabayı komple boyatırız :D
annem : okulu bırakıp ticarete mi başladın ?
plakayı idareten cama alınca
akrabalar: ne oldu plakaya kaza mı yaptın bak tamponda boyasız kesin kaza yapmıştır bu.
çoğu arkadaşım ve ailelim dediği tek laf : arabayı garajda saklamak için mi aldın.annemin sürekli lafı sürmiyeceksen neden aldın sat gitsin :):):)
geçenlerde air megane ın videosunu izliyodum tam o sırada annem geldi anne bak tıs yapan araba tıs yapıosun yere yapışıo tıs yapıyosun jip gibi oluyo tam bize göre dedim (evin tek arabası ve 10.5 cm basık :D :D )
heh diyo bi tıs yapan arabamız eksikti oda olsun :D :D :D
Bidahaki arabamı 2.el alırsam kesin yapıcam ama 0 olursa kıyamam :D
Anne baba destekcı onlarda sıkıntı yok,annem kırmızı araba cok guzeldı ondan al der hep (kırmızı araba fn2 type-r :D )
tanıdık es dost farklı tabı :) genel soru ve yorumları;
-nasıl bınıyorsun,sürtmüyormu bunun altı
-kaca aldın ? 90 bın..koltuk bası 45 bın verdın yanı :D :D
-senın arabalarının hepsı parlıyor arkadas,ıyıde bakıyorsun araba senden alınır
-bunda yan koltuk bos kalmaz :D
-gecen yanımdan bır gectıııın,altıma edıyordum abı resmen
Napcan oğlum 180 hp lik arabayı normal bişey al diyen babam arada benim arabayı alıyo, millet şıkıştırıyo bi gazlıyorum nokta oluyo aynada, sonra yavaşlıyorum yanıma gelip bakınca bana şok oluyo diyo, kendisi 60 yaşında :)
bendede baya uzun maceralar var biraz uzun olacak ama yazayım :D
ilk unoda başladı laflar bu ne böyle bağrıyor arkayada koymuşssun bavulu güm gümm kapat yada sök at bunu o zaamanlar modaydı 11 binlik devir saati aldım koydum bu ne böyle çok mu lazımdu koydun kocaman saati oraya :D :D:D
corsada düz boru yay ses sistemi vs vardı baya laf söylerdi ev e5 in kenarında ne zaman geçsem telefon edr o egzozu sök sisleri kapat diye :D braaba 4 kişi bozuk yola girdim egzoz vurdu babamdaki tepki o egzoz daha kopmadımı a... :D :D
polo garantiden dolayı stock kaldığı için sıkıntı yok ama en büyük sorunları şuan c3 ile ne zaman eve gelsem heop bi sövme isteği bulunuyor :D
annem : oğlum kaldır o arabayı baban görmeden
babam : görülmeyecek gibi dğeilmi amk arabası yerde gidiyor kırsın tamponu sakın bana gelmesin :D
akraba ziraretine gidicez 3 gün önce yağmur vs var diye uğraşmadım kaldırmak için arabayı babam annem bindi tam sağ tam sol yapamıyorum mecbur yapttım ee doğal olarak sürrtü babamın o an bakışı sövmesi çok özel ve nadideydi :D
en klasik laflar ise
* mühendis var tasarlamış sen daha iyimi biliyorsun
* arabanın sökülmedik ellenmedik yeri kalmadı
* arabanın anasını......... :D
* taktığın parçalardan ceza yersen sakın bana gelme ( egzoz xenon vs ) :D
* senin yüzünden arabaya binemez oldum :D ::D
bu cocuk cok tıtız :D nasıl oluyoda yagmurda camurda senın araban temız kalıyor :D temızlık hastası bu v.s :D
Otoparka sürtmesin diye çapraz girip amerikan+sisler açık park ederken beni gördüklerinde ;
http://www.bikarikatur.com/wp-conten...igit-ozgur.jpg
Annem telefonda bi arkadaşına : Bizim oglan arabasını sarı boyatmış. Valla rahat batıyor bu cocuğa
Annem hala diyor .. ne zaman gececek senin bu hevesin diyorum anacım olduk 34 35 gecmedi artık hic gecmez :)
hahaha banada aynisini diyorlar. 30 kusur oldun senin yasindakiler evlendi barklandi sen hala araba dusun :D
Yanımızdan açık egzos lu biri mi geçti ;
-BABAM: Çakal çukal bunlar...
-ANNEM: İyi bi araban olacak takacan önüne demiri vuracan hepsine
:D :D