User Tag List

Sayfa 15/48 İlkİlk ... 5131415161725 ... SonSon
897 sonuçtan 267 ile 285 arası

Konu: Aracınız hakkında eş dost, aile, komşu yorumları

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yok abiler anlatamuoz iste, baskasi senin gibi fren büyütüp para harcamio diolar (daha almadim alacam)
    araba surat arabasi olsa zaten büyük diskler olurdu diolar, yeminlen tirlatim kafayi diye herseyi diolar yani, gittim ozellikle ses cikarmayan daha dogrusu cidden az ses yapan bi egzost aldim ona bile tantana ediolar, yayla gibi arabaya iyi araba diyorlar o kadar valla 350+ hp ustu fabrika çıkış li arabalarin fiyatlarını bilseler niye boyle ugrastigimizi anca anlarlar herhalde

BerkayKamaci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arabayı ilk aldığım zamanlarda ;

Babam : Düz geç saçma sapan hareketler yapma sürtmez !!
    - Gaaaaaaaaaaarçç
    Babam : Böyle arabanın spor gazetesi.

Şimdi neyse ki öğrendi benden daha dikkatli kullanıyor bütün yolları ezberlemiş
    .

Mutlu Değerli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Karakuş Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Evo'yu alıp, eskişehire dönerken; neden aldın bu arabayı, b*k mu var da mitsubishi aldık bu paralara, hiç konfor yok bunda resmen teneke, insan olsanda düzgün bi iş yapsan hayatında artık laflarıyla geldik.

Çay içmek için bir petrolde durduk. Petrolden Çıkarken; baba deneyelim mi artık arabayı dedim, babam dene zaten ne kadar gitcek ki demeye kalmadan, 5'i bitirdim boşa attım vitesi aman Allah'ım bu ne biçim birşey oglum, bu araba 2.0 motor değil mi nasıl gidiyo bu böyle dedi ama elleri titriyo korkudan hiç unutmam o halini, tüm gece kitapçıklarını okudu sonra

Birde japon turistler fotoğraf çektirmişti arabayla, onuda unutmam
    Hahaha iyimiş bu
    İnsanları, yalan söylediklerini anlayacak kadar tanımak istemiyorum.

HellRot06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arabayı alınca jant felan tak ama egsoz koyma zırıl zırıl öterse kafanı yararım diyo babam

Bende ben onu hallederim dert etme sen diyorum.

Eşşoğlueşek sende ötecek bende ötmeyecek demi diyor.(Sanırım Varex'in nâm'ı babama kadar gelmiş )
    Golf MK3 Sport - SATILDI.
    Jetta MK3 1.9 TD- SATILDI.
    Golf MK2 GTD...
    -Ne Mutlu Türküm Diyene...
    K.Atatürk.

bugra_0101 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sen bu arabayla istanbulda nasıl geziyorsun arabanın altını vurmadan

srkns - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı HellRot06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Eşşoğlueşek sende ötecek bende ötmeyecek demi diyor.(Sanırım Varex'in nâm'ı babama kadar gelmiş )
    Ne mutlu Türküm diyene

8.000rpm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    vti'ı alırken "2001 70.000km'de arabayı verdik 120.000km'de 98 aldık , üstüne bi de para verdik" diye söylenmişti babam. ama sağolsun "hayata bir daha mı gelecez anasını satiyim" diye de eklemişti..
    sağı solu biraz elden geçtikten sonra araba kendine geldiğinde kullanmak istedi. 4500 devirde vites değiştiriyo , dedim baba kesme devam et.. "motoru mu patlatıcan" dedi ama "hadi peki öyle olsun bakalım" dedi devam etti.. sonrasında teybi felan kapattırmıştı motoru dinlemek için.. yarım depo benzinimi de o gün tüketmişti..
    sonra typeR aldığımızda da "evlendin artık tek kapı arabayla ne işin var" diye yine söyleniyordu. sonra "bu da öbürü gibi mi?" diye sordu bir gün..
    sonrası *****.. benim depo yine boş
    Tesla Model Y Juniper Sr / Togg T10x v2-Lr

ERY98 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bazen evin önünde arabayı park ederken, evdekiler zili çalmadan kapıyı açıyordu tabiki onun dışında klasik Türk babası mentalitesi bizim pederdede mevcut. ne gerek var, bunun optime edilmiş halini sen mühendislerden dahamı iyi bileceksin, orijinalliğini bozuyorsun, bu arabayı annende kullanıyor neden bukadar bağırıyor bu vs vs komşumun da hay sesine diyip bam diye camını kapattığı günüde gördüm
    ig: erayender

levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    ae101 ve pörtlek göz Corolla'nın alçak yapısından sonra jip gibi D4D yi aldık 2005 sonunda..

2009 da yayları taktım babama dedim çıkalım denemeye, yine eski dikkatli moda sokucaksın bizi illa dimi, ne gerek vardı orjinalliği bozmaya dedi.. 1 ay sonra kuzenim bize gittiğinde babam demiş "laf ettim ama iyi oldu gerekli gereksiz yatmıyo artık daha hızlı viraj dönebilirim bunla"

babamla 2. araba olarak tsport muhabbeti yaptığımız dönem de şöyle bir şey demişti, alırsak ilk ben sürer bi gazlarım beğenirsem ben binerim ona sana D4D yeter..

annem de uzun yolda hep arkada oturduğundan, bozuk zıplatmalı yollarda der, bunun yayları daha yumuşaklarıyla değiştirsene bir de şunu der bi sonraki arabayı bağımsız süspansiyon alalım da yay takıcaksan bunun gibi esnemesin

istanbulda staj muhabbeti gündeme geldiği zaman babama demiştim, arabayı verirsin artık uzak orası şeklinde, babam motor alırız demişti bitane, annem de bi tane evladımız var 2 teker uymaz bize, ya arabayı ver ya bi araba al şu çocuğa diye

2. araba konusunda hala annem der hesabın yönetimi bende olsa git yarın al ama babam zamanı var der, ikisinin de canı sağolsun eksik olmasınlar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evo'yu aldıgımda babannem arabayı ilk gördügünde anaaa bunun kanadıda varımıs demesi ve amcamın ucacak, eksigi oydu onuda taktı demesi
    ☻/
    /▌
    / \

aLLen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla benim babadan yana sıkıntı yok tak su eksozu donsuz kaldı su araba büne böyle at gibi indir sunu diyor vtec aca aca geziyor 6 Kasım'da askere gidiyorum 12 ay yırtar ortalığı
    34VB2882 Hb Stock VTEC
    Nazar Duası بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِ وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْنا"" وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ ح

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ne gerek var?

cgnozdmr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    '' Bu araba çok yakmıyo mu böyle? ''
    What Goes Around,Goes Around

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 8.000rpm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    vti'ı alırken "2001 70.000km'de arabayı verdik 120.000km'de 98 aldık , üstüne bi de para verdik" diye söylenmişti babam. ama sağolsun "hayata bir daha mı gelecez anasını satiyim" diye de eklemişti..
    sağı solu biraz elden geçtikten sonra araba kendine geldiğinde kullanmak istedi. 4500 devirde vites değiştiriyo , dedim baba kesme devam et.. "motoru mu patlatıcan" dedi ama "hadi peki öyle olsun bakalım" dedi devam etti.. sonrasında teybi felan kapattırmıştı motoru dinlemek için.. yarım depo benzinimi de o gün tüketmişti..
    sonra typeR aldığımızda da "evlendin artık tek kapı arabayla ne işin var" diye yine söyleniyordu. sonra "bu da öbürü gibi mi?" diye sordu bir gün..
    benzer durum en son aracimi aldigimda babamla benim basima da geldi on dk test etcekti güya yarim saat gazladi depoyi bosaltti, hem oglum korkuom hem de cok zevkliymis diye bagirarak gazliyordu adam, ama cidden onu öyle görmek de cok hoşuma gittiydi, allah razi olsun kullandim sayende boyle bi araba dedi zaten bu bile yetti bana

enestezi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aracım civic 1.6 ies
    işyerinden 65 yaşındaki abim:"ben bu arabaya binince kendimi yer sofrasına oturmuş gibi hissediyorum"...
    VTEC

İzzet Göçmen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vazgectim Silindi

M.degirmen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    annemğlum senin arabanın motoru bozuk galiba baksana nasıl ötüyor
    kız kardeşim : abi senin araban çok kötü bağrıyo
    Alıntı Godless Commie Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Geçen gün ölçüme gittim, yedek tekerden bile 1200 Hp aldık. O da, takılı bile değilken.

Mutlu Değerli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 8.000rpm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

ahahahaha
    İnsanları, yalan söylediklerini anlayacak kadar tanımak istemiyorum.

emreakkann - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    preludeyi almaya 2 arkadaşımla beraber izmire gittik baktık gördük arabaya aradık babayı dedim böyle böyle eksikleri var ama ben üstesinden gelirim hallederim dedim (arabanın içine köpek bağlansa durmayacak vaziyetteydi) gitmeden de sadece babam başka bir ludenin fotolarını görmüştü hani bundan alacaz die oda babam telefonda sürekli oğlum daha almadık gel 4 kapı bi araba alalım dedi dedi durdu aman be baba derken bir şekilde aldık geldik denizliye girdik aracın benzin hortumunda sıkıntı var demişti aldığımız amca tüp de full'dü geldik aygazdan tüp aldık araba stop etti çalışmıyor ite ite götürdük babam öyle görünce bizi aralıksız uzun bi süre sövdü kaputun altına baktı herşey darma dağınık içi leş gibi arabanın kendisi yıkık bi halde zaten 2 aylık ameliyatlıydı kalpden baktım durduğu yerde bi sallanmaya başladı oturttum falan hemen kaçtım oradan sonra 2 ay geçti sonunda el atmaya zaman buldum arabaya bir ay gibi bir sürede araç için büyük işler yaptım sonra görünen tablo babam dükkana geldi ben bizim diğer araç vw caddy ile gitmiştim ama öyle bir gelişi var ki camları yarım açmış takmış benim güneş gözlüğünü sunroof'u açmış altdan da bir müzik vermiş parklar falan low&slow geliyo ben baya bi şaşırdım allah allah falan bi durdu yanımda leş gibi balata kokuyo araç otomatik olunca el frenini unutmuş hay baba yapacağın işin diyince almadın 4 kapı bi araba diye başladı gene yerin dibinde gidiyoruz ön tampona süpürge bağlada vatana millete faydamız dokunsun bide şu egzostun ucuna ne takıyorsan tak sağır kediler gibi miyavlıyorum zannedip kafa s**yo diyo şimdi 5 aydır hergün beni arar olum arabayı ne zaman satıyoruz der bıkmadan usanmadan annem bu araba dıştan çok güzel benim çok hoşuma gidiyo bide gönlüne göre okul bittikten sonra eksiklerini yaptın mı daha güzel olur der sürekli ama oda babam gibi ne zaman satıyoruz modda hep kurban bayramında köyde headersden kopan egzost borusuyla anne baba ile gelinen 60 km yolda geçen konuşmaları da tahmin ediverin artık

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)