Oğlum çok yakmıyormu bu (Babam)
resim gönder
Oğlum çok yakmıyormu bu (Babam)
resim gönder
annem asla karışmaz ama babam eski taksici benden meraklı. babam 19 yaşındayken 4 tane taksi plakaları varmış. 1 aylık taksi kirasını ben momo janta verdiğimi bilirim ben hellalarımı polis kırar ben taktırırdım der![]()
arap sabunundan veya gazı kaçmış le koladan kurtardım meguar's lastik parlatıcısına alıştırdım. artık hiçbir şey senin zamanındaki gibi değil herşey modern derim anlatırım. ama aracı basma konusunda hala çizgilerinden ödün vermez10 temmuzda yeni arabamı aldım hadi arabana hediye xenonla cam filmi yaptırıyım dedi
![]()
bu arada babamı kendi arabasında görürseniz gülebilirsiniz leylek spec,. 205-45-16 lastik ebatı, m csl'e çok yakın bir jan,t far sis xenon, app plakalar ve paşaoğlu sticker ıyla gezer![]()
benim hacı baba biraz değişik. 4 cm basık megane coupe vardı bnm. kışın dedi ki yazın sana araba alayım bunu bana ver. napacan baba dedim bu sana gelmez köyde binecen sen. hem de 2 kapı zor olur arkaya birini bindir indir falan. arkaya birini alacağımı kim söyledi ananla gezecez demez mi. peder de 79 yaşında 5 vakit namaz hacı bu arada![]()
Az once arabami yikadim kurulamaya gectim. Hatun geldi bi ciglik atti ' yemin ederim hayatimda boyle birsey gormedim arabayi insanlarin bebegini kuruladigi gibi kuruluyorsun' dedi hahaha o da benim bebegim![]()
Genellikle söyledikleri şey orjinal gt mi ? Bende çakmaya benzer bir yanımı var diye soruyorumannemde fazla binmez ama her bindiğinde bu arabaya binince kendimi yerde hissediyorum der.
15' F30 M pack
13' İbiza Cupra
babamın hep aynı lafı 98 vtı sedan varken evladım bu eski aracı nıye aldın dedı 2011ı satıp sonra typar aldık bunekı tek kapı eski aracın 4 kapıydı o daha iyiydi dedi bunuda satıp s2000 aldık bu ıkı kısılık çok yere yakın önceki 2 kapılı aracın daha ıyıydı en azından bizde biniyorduk dedi hep aynı işteee peder![]()
Mahşein üç atlısı
dmrc garaj
35 cvk 31 s2000
35 eu 122 vti
35 ke 9481 egk20
Babam aracımı almadan önce golf 5 beğenmiş Bursa'dan..turbo bertoneyi almak için Bursa ya hareket edicez otobüs saatini bekliyoruz garajda hala zehirliyo yok tek kapı alınmaz,çok yakar,masraflı olur, satamazsın filan..dönüşte direksiyonu verdim babaya 'bunların keyfi başka,hiç yormuyo,sollarken güven veriyo,iyi kaçıo,çokk iyi yaa derken km de 60 kuruş yaktı helal hoş olsun))
Dün bir yakınımın yanına geldim özellikle, selamlaştıktan sonra vites düşüp dumanladım biraz. Hemen aradı. Motoru yemişsin acayip duman var diyor![]()
Byte-R
instagram: dogancglr
"çok sevimli, hayallerimdeki araba" diyip yanımdan geçiyor bazı hanım ablalar ve bazı ufaklıklar..
bu arada aracım jcw-s..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)