User Tag List

Sayfa 35/48 İlkİlk ... 25333435363745 ... SonSon
897 sonuçtan 647 ile 665 arası

Konu: Aracınız hakkında eş dost, aile, komşu yorumları

Mutlu Değerli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ver günceli... Komik hikaye yokmu ya okuyup ölelim
    İnsanları, yalan söylediklerini anlayacak kadar tanımak istemiyorum.

blumenberg - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aldığın arabaya bak, şuna bak, sese bak diyor anne. Kamyon gibi diyor. Bunun yerine porş jeep alsaydın ya diyor, 2 lafından biri sat bunu akılsız oğlum.
    ayrıca araba düz yolda şerit değiştirirken yalpalıyor, şerit değiştiremiyorum o yanımda iken, bir de annem bagaja birşey yerleştirirken çalıştıramıyorum arabayı.

ben size başka bir hikaye anlatayım, çayyolunda arcadium'un orada ışıklarda bekliyorum, camlar açık, bi teyze cama gelip 'evladım benim kız telefonunu unutmuş beni ümitköy'e götürür müsün' dedi, bende olur teyze dedim, teyze modern görünümlü ama yaşı epey var, direk oturur oturmaz bu arabalar kupon arabalar dedi, sen işini biliyosun dedi, corvette,porş,ferrari,lamborghini, ve bentley çok tarz arabalar dedi, bentley gt deyince benim ağzım açık kaldı tabi, bu arada ön plaka yok, kadın ön taraftan bindi, istanbulda mı yaşıyorsun dedi, arabanın fiyatını sordu, bi ara da kızıyla ilgili bilgiler verdi, yolda gidiyoruz ben fazla basmamaya çalışıyorum, bassana evladım dedi, çok yavaşsın deyince ben biraz gazladım, teyzenin yüzünden bi tebessüm hiç unutmam, sonra ümitköy liva'nın önüne geldik, bak şu range de kızımın dedi. sonra teşekkür etti, indi
    ( 🔴🔴 VETTE 🔴🔴 )

coolvtec - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı blumenberg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aldığın arabaya bak, şuna bak, sese bak diyor anne. Kamyon gibi diyor. Bunun yerine porş jeep alsaydın ya diyor, 2 lafından biri sat bunu akılsız oğlum.
    ayrıca araba düz yolda şerit değiştirirken yalpalıyor, şerit değiştiremiyorum o yanımda iken, bir de annem bagaja birşey yerleştirirken çalıştıramıyorum arabayı.

ben size başka bir hikaye anlatayım, çayyolunda arcadium'un orada ışıklarda bekliyorum, camlar açık, bi teyze cama gelip 'evladım benim kız telefonunu unutmuş beni ümitköy'e götürür müsün' dedi, bende olur teyze dedim, teyze modern görünümlü ama yaşı epey var, direk oturur oturmaz bu arabalar kupon arabalar dedi, sen işini biliyosun dedi, corvette,porş,ferrari,lamborghini, ve bentley çok tarz arabalar dedi, bentley gt deyince benim ağzım açık kaldı tabi, bu arada ön plaka yok, kadın ön taraftan bindi, istanbulda mı yaşıyorsun dedi, arabanın fiyatını sordu, bi ara da kızıyla ilgili bilgiler verdi, yolda gidiyoruz ben fazla basmamaya çalışıyorum, bassana evladım dedi, çok yavaşsın deyince ben biraz gazladım, teyzenin yüzünden bi tebessüm hiç unutmam, sonra ümitköy liva'nın önüne geldik, bak şu range de kızımın dedi. sonra teşekkür etti, indi
    Bence yemiş teyze arabana binebilmek için ))) Helal teyzeme, ellerinden öpülesi kadın .
    Full-Time TeacheR
    Part-Time TradeR
    Part-Time DJ

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yıllara göre değişkenlik gösteriyor

yıl 2007 gene mi honda aldın gene mi tek kapı hımm rengi güzelmiş ama
    yıl 2008 Eş dost: nasıl araba memnun musun?bayağı güzel duruyor,çok yakışmış.
    yıl 2009-2010 Diğer aile üyeleri: değiştirmeyi düşünmüyor musun?bak annen baban binerken zorlanıyor artık arabaya.
    (babam binerken: eşekoğlu eşek binemiyorum arabaya)
    yıl 2011: Devreye arkadaşlar da girer: kaç sene oldu yaa iyi kullandın valla,artık biraz model yükselt almadın mı zevkini.
    yıl 2012: Annem: ben buna arabayı sat diyorum yolda bundan büyükler önünü kesip satar mısın diyor.demekki hastalık.
    yıl 2013: Satıp yenilememi isteyenler devam ediyor:Oğlum eskidi artık benzin fiyatları artıyor sat bunu al bi aile arabası 4 kapı dizel.elinde kalacak.
    yıl 2014: modifiye artık yasak sat kurtul şu arabayı ya da orjinale çevir bin,yaşın oldu 33.turşunu mu kuracan.
    yıl 2015: kaporta boya olur.Annem babam ooo harika olmuş ama ne gereği vardı.Arkadaşlarım:Sat artık sat bitti o devirler artık her araba güçlü.
    yıl 2016: Dün babam: Sen adam olmazsın

Mutu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    38 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hepsi niye bu kadar kçük araba aldın diyordu. Geçen 4 tane kilolu komşuyu arabayla bir yere götürene kadar. Şimdi o kadar da küçük değilmiş fikrinde birleşttiler. =)
    Instagram: mutusgarage

kesici - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benim arabam için 'mekanda kapı açtıran ağır başlı abi' yorumunu yapıyorlar ( aracımın ne olduğunu tahmin edin ? )

B-Devi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benim aldığım tepki genelde ; "Yine neyle uğraşıyorsun" oluyor Bu yaz sonuna kadar bunu daha çok duyucam anlaşılan
    M50b30 - Bumblebee...

!KO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kesici Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benim arabam için 'mekanda kapı açtıran ağır başlı abi' yorumunu yapıyorlar ( aracımın ne olduğunu tahmin edin ? )
    makşimaa makşimaaa makşimaaaaaaa

İlker G.

mehmet6r - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Babam ilk egzoz taktığımda; yakışıyor mu evladım üniversite okuyan efendi çocuksun ne işin var böyle şeylerle.
    her pazar temizliğinde; sen harbi manyaksın oğlum 4 saat arabayı yıkıyorsun akşam bir yere gitmiyorsun diyor kızıyor.
    Kız arkadaş bulmamı istiyor sanıyor ki bulunca biter bu işler. Altı sürmesin diye mecbur yolu uzatınca ne anlıyorsun burdan gidiyoruz diyor bende her seferinde sevdiğim kızı buralarda oturuyor belki görürüm diyorum.
    MR.EVO53

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kesici Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Opel tigra ?

ulas79 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ilk arabam astra j 1.6T yi sattım insigniayı alıp aracı evin önüne götürdüm kızım hemen ''aa babam yine şimşekli araba almış ama bu beyaz mışşşş '' dedi hanım her gördügü astra j ye dönüp bakıp ahhh ahh gitti koca totolu kızımmm diyip iç geçiriyor birde insigniaya her bindiğinde astranın koltukları çok daha iyi sarıyordu daha iyi gidiyordu diyor eee 180 hp benzinliden sonra ağır abi 136 hp dizele geçince sonuç bu oluyor

SedatAdanurr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı AliDogukan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar :'' Kanka bu arabaya da ne kız atılır hee perde var film var alan geniş at koşturursun anasını satayım ''

Vw Caravelle
    Hahahshshsh bu yorumları duymayan Caravelleci yok sanırım
    61 AN 589/Volkswagen Caravelle 2.5 TDI Comfortline

bayramoglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Camlar filmli birde basik olunca gavat arabasi yorumu geliyor otomatikmen dudak isirip la havle cekiyorsunuz...

Bu aralar en cok duydugum sile sile boyasini kaziyacan arabanin yada bakalim boyasi nezaman cikacak oluyor.

mert_can 41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Ailem değilde çevrenin tek yorumu

Seninmi bu

Evet

Çok yakar bu. Ahuhahshshs
    Alıntı MBALP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sanırım araç nazım hikmet ile Cemal sureyya' nin vakti zamanında ortak olarak aldıkları ve Ataşehir gecelerine adlarını altın harfler ile yazdırdiklari araç..

İbrahim33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hala satamadın mı bunu (giulietta)
    Alıntı B.Koçer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İtalyan aşktır Alman ticaret
    KALBİNİ MAHŞERE GÖTÜR !!

RottingChrist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    90 model accordu aldıktan sonra yolda görenler. hayırdır emekli maaşını çekmeye mi?

taylaner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2008 model koskoca Qashqai , bir aux girişi falan yok bu nasıl araba? (Kız arkadaşım)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dsdfdfsdfsdfsdf

R.I.P - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ulas79 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ilk arabam astra j 1.6T yi sattım insigniayı alıp aracı evin önüne götürdüm kızım hemen ''aa babam yine şimşekli araba almış ama bu beyaz mışşşş '' dedi hanım her gördügü astra j ye dönüp bakıp ahhh ahh gitti koca totolu kızımmm diyip iç geçiriyor birde insigniaya her bindiğinde astranın koltukları çok daha iyi sarıyordu daha iyi gidiyordu diyor eee 180 hp benzinliden sonra ağır abi 136 hp dizele geçince sonuç bu oluyor
    biz de koca totolu tosun diyoruz (astra j)

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)