User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
21 sonuçtan 20 ile 21 arası

Konu: Blackberry Satıldı

TechTurkey Evrenoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    120 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı rekord2000 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Iyide satilan Blackberry samsung degil yani ikilemde kaldim biri el atsinda vurduralim su konuyu yarin alayim mi Q5 almayayim mi? Zira suan ki telefonumu resmen kullanamiyorum 15 dakikada sarj bitiyor
    Ben olsam şu an BB'den uzak dururdum.. Yeni sahiplerin stratejisi ne olacak, köklü değişiklikler yapılacak mı yoksa aynı çigide devam mı edilecek muallak. Olumlu yan ise; farklı yatırımlar yapmayı planlamayan bir tacirin 4.7 milyar USD'yi verecek olmaması. Lâkin bu olumlu yatırımlar ne düzeyde olur, ne getirir o da muallak..

rekord2000 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Evrenoz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben olsam şu an BB'den uzak dururdum.. Yeni sahiplerin stratejisi ne olacak, köklü değişiklikler yapılacak mı yoksa aynı çigide devam mı edilecek muallak. Olumlu yan ise; farklı yatırımlar yapmayı planlamayan bir tacirin 4.7 milyar USD'yi verecek olmaması. Lâkin bu olumlu yatırımlar ne düzeyde olur, ne getirir o da muallak..
    Abi simdi soyle bir durum da var, yeni bb10 isletim sistemi gercekten baya bir onu acik ve guzel, hatta android uygulamalarini calistirir vaziyette artik telefonlar, 10.2 versyonu ile android uygulamalarini cok daha rahat calistirmaya baslayacagi soyleniyor. Isi ilerletip pazarlamayida gelistirirler ise yeni modeller yolda zaten, bis pakedi almadan normal internet pakedi ilede kullanilir olmasi markayi tekrar eski yerine getirebilir. Valla benim baska carem yok yarin alacagim Q5 napalim satildiysa satildi
    bbm pin :2B244451

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)